lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip paslėpti "Google Chrome" naujojo vartotojo profilio pavadinimo mygtuką?

Kaip paslėpti "Google Chrome" naujojo vartotojo profilio pavadinimo mygtuką?


Jei esate vienintelis kompiuterio kompiuteryje naudodamas "Google Chrome", jums vargu ar reikia "priminti", kad jūs yra tas, kuris šiuo metu prisijungęs prie naršyklės. Šiandienos "SuperUser" Q & A įrašas suteikia greitą ir paprastą ištaisymą, kad paslėptų mygtuką nusivylusiam skaitytojui.

Šiandienos klausimų ir atsakymų sesija ateina pas mus "SuperUser" - "Stack Exchange", bendruomenės pagrįstos Q & A grupių asociacija.

Klausimas

SuperUser skaitytojas ehsanullahjan nori žinoti, kaip paslėpti naują vartotojo profilio vardo mygtuką "Google Chrome":

Naujausioje "Google Chrome" versijoje dabar rodomas vardo mygtukas dešinėje skirtuko juostos pusėje kuriame rodomas šiuo metu prisijungusio vartotojo vardas. Aš esu vienintelis, naudojantis savo kompiuterį, ir mygtukas tampa erzina, tiesiog sėdėdamas ten ir nuolat žvelgdamas į mane. Ar yra būdas paslėpti šį mygtuką? Beje, aš naudoju "Mac OS X Yosemite" ir "Google Chrome" versiją 39.0.2171.99 (64 bitų).

Ar galima paslėpti ar pašalinti naują vartotojo vardo mygtuką?

Atsakymas

"SuperUser" autorius ThiefMaster atsakė mums:

Galite išjungti šį erzinantį mygtuką per

chrome: // flags . Jūsų pageidaujama parinktis yra Įgalinti naują profilio valdymo sistemą , kuri pasiekiama naudojant šią tiesioginę nuorodą: chrome: // flags / # enable-new-profile-management

  • Išjunkite, tada paleiskite iš naujo "Google Chrome" ir mygtukas nebebus.

Ar turite ką nors įtraukti į paaiškinimą? Garsas išjungtas komentaruose. Norite skaityti daugiau atsakymų iš kitų "Tech-savvy Stack Exchange" vartotojų? Patikrinkite visą diskusijų temą čia.



Kaip išjungti

Kaip išjungti "Annoying Verizon" "FIOS" piktogramą "Promotions"

"Verizon" "FIOS" turi daug puikių funkcijų, tačiau jų televizoriaus dėžutėse yra vienas nemalonus trūkumas: kaskart, kai jų nenaudojate per tam tikrą laiką jie įkels erzinančius valdiklių skelbimus, kurie visam laikui bus įkelti ir reikalauja išeiti iš. Štai kaip juos išjungti. Neturėtume netgi susidūrę su tokia problema - mes vis dar skelbimų palaikoma svetainė, bet kartais gali užtrukti kelias minutės, kad būtų įkelta, ir televizoriaus dėžė užrakina ir neatsako bandydami įkelti skelbimus.

(how-to)

"Jailbreaking" pasakojo: "Ką reikia žinoti apie" Jailbreaking " iPhone "ir" iPads

" IPhone "ir" iPads "yra užrakinti įrenginiai. Galite įdiegti tik programas, kurias "Apple" patvirtino, ir jūs negalite keisti pagrindinės sistemos, kaip jūs galite, "Windows", "Mac" ar "Linux" sistemoje. "Jailbreaking" - tai veiksmas, kuriuo galima išvengti šio vaizdinio "kalėjimo". "Apple" nepatinka "Jailbreaking", ir jie išeina iš savo kelio, kad būtų sunkiau.

(how-to)