lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip sustabdyti "Uber" nuo jūsų "iPhone" vietos stebėjimo, kai nenaudojate programos

Kaip sustabdyti "Uber" nuo jūsų "iPhone" vietos stebėjimo, kai nenaudojate programos


Daugelis "iOS" programų, kuriose reikalinga jūsų buvimo vieta, suteikia jums pasirinkimą: galite "Visada" suteikti jai prieigą, arba suteikite jai prieigą tik "naudodamiesi programa". Tačiau "Uber" suteikė tik "Visada" arba "Niekada" pasirinkimą, o tai reiškia, kad galėtumėte sekti jus po jūsų važiavimo pabaigos ir nustosite naudotis programa. Ir jie tai padarė.

Su "iOS 11", kuris pagaliau pasikeitė, "Apple privertė programas pasiūlyti vietovių leidimus" Naudojant ". "Uber" teigia, kad jie sustabdė šią praktiką, tačiau "iPhone" programoje vis dar "Visada" suteikiama prieiga prie jūsų vietos, nebent jūs atšaukiate anksčiau suteiktą prieigą. Ir kol jis turi tokį leidimą, "Uber" gali pradėti stebėti jus už programos ribų, kai tik norės.

SUSIJĘS: "Kas naujo" "iOS 11" skirtos "iPhone" ir "iPad", dabar galima

Norėdami atšaukti "Uber" sugebėjimą visada stebėti savo buvimo vietą, eikite į "Settings"> "Privatumas"> "Location Services" jūsų iPhone.

Slinkite žemyn ir palieskite "Uber" programą sąraše. Bakstelėkite "Kai naudojate", o "Uber" galės naudotis savo vieta tik tuo metu, kai jūs iš tikrųjų naudojate programą.

(Jei taip pat turite "Lyft", tai nereikia jaudintis. tarp "Niekada" ir "Nors naudojamas", taigi jūs net negalite pasiekti "Always" prieigos prie "Lyft" programos. Gerai tau, Lyft.)

Nors esi čia, tikriausiai turėtumėte peržiūrėti sąrašą ir Pažiūrėkite, kurios kitos programos "Visada" turi prieigą prie jūsų vietos. Jei nesate pasitikėdamas programa su prieiga prie jūsų vietos, galite paliesti ją ir pasirinkti "Naudojant".

Atkreipkite dėmesį, kad tam tikros funkcijos gali neveikti, jei jį kai kurioms programoms išjungsite. Pavyzdžiui, orų programa, kuri veikia fone ir siunčia jums pranešimus apie orą, negalės atnaujinti jūsų buvimo vietos fone, nebent suteikiate prieigą prie šios vietos.


Kaip apeiti ir iš naujo nustatyti slaptažodį kiekvienoje operacinėje sistemoje

Kaip apeiti ir iš naujo nustatyti slaptažodį kiekvienoje operacinėje sistemoje

Kiekvienoje operacinėje sistemoje slaptažodžiai gali būti iš naujo nustatyti arba apeinami, todėl net jei jūs pamiršote, gali būti ir būdas. Tai taip pat reiškia, kad piktadariai gali patekti į jūsų sistemą, jei jie turi prieigą prie jos, ir tai lengviau nei manote. SUSIJUSIOS: Kodėl Windows slaptažodis nėra pakankamas jūsų duomenų apsaugai?

(how-top)

Kaip įrašyti bet kurį vaizdo failą į grojamą Blu-ray diską

Kaip įrašyti bet kurį vaizdo failą į grojamą Blu-ray diską

Jei esant jūsų "Blu-ray" kolekcijai suplėšę savo biblioteką patogiau, galite taip pat norėti sudeginti atgal kopijuoti arba naudoti kopiją, kad nesugadintumėte originalo. Štai kaip įrašyti savo filmų kopiją ar net savo namų vaizdo įrašus į "Windows" ar "MacOS" grojamą "Blu-Ray" versiją. Ką reikės SUSIJĘS: Kaip "Rip Blu-Ray" Diskai su "MakeMKV" ir rankiniu stabdžiu Norėdami sukurti savo grojamą "Blu-ray", reikės pradėti kelis dalykus: "Blu-Ray" įrašymo įrenginys: Tuo metu, kai "Blu-Ray" tapo Bendras standartas, daugelis kompiuterių išleido optinius įrenginius.

(how-top)