lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip iš naujo nustatyti savo Synology NAS

Kaip iš naujo nustatyti savo Synology NAS


Jei sinologinis NAS diskas jums kelia problemų, arba jūs tiesiog atnaujinate visą naują sistemą, galite kelis būdus ją iš naujo nustatyti. , priklausomai nuo to, su kuo norite tai daryti.

SUSIJUSIOS: Kaip sinchronizuoti ir paleisti "NAS" rankiniu būdu ir automatiškai iš naujo

Iš viso yra trys būdai "Synology NAS" iš naujo nustatyti: tinklo nustatymai (taip pat bus iš naujo nustatytas administratoriaus prisijungimo slaptažodis), iš naujo nustatomas ir iš naujo įdiegtas "DiskStation Manager" (vis tiek saugomi visi jūsų duomenys), arba iš naujo nustatoma viskas (įskaitant visų duomenų iš standžiųjų diskų trynimą).

Prieš pereinant prie kiekvieno metodo , tačiau tai yra gera idėja įdiegti "Synology" asistento programą kompiuteryje (kurią galite padaryti iš šio puslapio). Tai leidžia jums peržiūrėti NAS disko būseną, neturint prieigos prie paties įrenginio. Tai taip pat įdomu, jei jūsų "NAS" disko IP adresas pasikeičia, kai jį iš naujo nustatote, o jūs nežinote, koks yra naujas IP adresas.

Bet kuriuo atveju, trys iš jūsų sinologinio NAS disko atstatymo metodai.

Iš naujo nustatyti tinklo nustatymus

Jei jūsų NAS diskas kelia jums problemų tinklo srityje, galite paprasčiausiai iš naujo nustatyti tik tinklo nustatymus. Taip pat iš naujo nustatomas jūsų prisijungimo slaptažodis, o po to, kai iš naujo nustatysite tinklo nustatymus, būsite paraginti sukurti naują.

Pradėkite ieškodami atstatymo mygtuko NAS įrenginio gale. Tai paprastai yra tiesiai šalia USB ir Ethernet prievadų.

Tada gaukite popieriaus įrašą arba SIM kortelės šalinimo įrankį ir palaikykite nuspaudimo mygtuką maždaug penkias sekundes, kol išgirsite pyptelėjimą. Tada paleiskite iš karto.

Po to paleiskite "Synology Assistant" ir dukart spustelėkite savo NAS diskelį, kad pasiektumėte jį ir prisijungtumėte.

Numatytasis naudotojo vardas yra "admin", o numatytasis slaptažodis yra tuščias. Įvedę šiuos įgaliojimus, spustelėkite "Prisijungti".

Tada būsite paraginti sukurti naują slaptažodį. Paspauskite "Pateikti", kai tai padarėte.

Kitame ekrane spustelėkite mygtuką "Prisijungti dabar".

Iš ten tiesiog prisijunkite prie savo naujo slaptažodžio ir būsite atsarginis ir paleistas!

Iš naujo įdiekite DSM, bet išsaugokite duomenis

Labiau tikėtinas kai kurių naudotojų scenarijus visiškai iš naujo nustatys DSM operacinę sistemą, bet vis tiek išsaugos visus duomenis į standųjį diską. Tai puikiai tinka naujovinimui naujas DS dėžutė arba DSM tik jums suteiks tam tikrų problemų, o jūs tiesiog norite ištrinti ir pradėti iš naujo. Būtinai sukurkite savo konfigūracijos atsarginę kopiją, kad galėtumėte ją atkurti iš naujo įdiegdami.

Norėdami pradėti, raskite atstatymo mygtuką NAS diske esančioje galinėje pusėje. Tai paprastai yra tiesiai šalia "Ethernet" prievado.

Tada gaukite popieriaus įrašą arba SIM kortelės šalinimo įrankį ir palaikykite nuspaudimo mygtuką maždaug penkias sekundes, kol išgirsite pyptelėjimą. Tada paleiskite iš karto. Po to vėl nuspauskite "Reset" mygtuką penkias sekundes, kol išgirsite dar vieną pyptelėjimą. Leiskite eiti iš karto po to.

Jūsų NAS pypsi dar keletą kartų, tada NAS diskas bus paleistas iš naujo. Po poros minučių būsenos lemputė mirksi oranžine spalva. Dabar "DSM" yra pasirengusi įdiegti iš naujo.

Atidarykite "Synology" padėjėją, tada du kartus spustelėkite savo NAS diskelį (pasakysite "Configuration Lost" šalia jo).

Spustelėkite "Reinstall" mygtukas.

Tada paspauskite žalią mygtuką "Įdiekite dabar".

Palaukite, kol NAS vėl įdiegs DSM ir paleiskite save. Tai paprastai užtruks 15 minučių ar pan.

Kai NAS iš naujo paleidžia kompiuterį, spustelėkite mygtuką "Prijungti".

Tuomet sukursi savo administratoriaus paskyrą ir atliks tą patį sąrankos procesą, kurį tu padarė, kai pirmą kartą gavote savo NAS vairuoti Galite perskaityti "Synology" sąrankos vadovą, kad vėl pradėtumėte iš naujo įdiegti.

Išvalyti viską ir ištrinti visus duomenis

Jei norite eiti į ekstremalią maršrutą, galite visiškai iš naujo nustatyti viską, įskaitant visų duomenų trynimą nuo kietojo diskai. Tai taip pat lengviau padaryti, nes galite tai padaryti iš DSM, o ne atsižvelgti į fizinį iš naujo nustatymo mygtuką įrenginyje. Tačiau prieš pradėdami dirbti, gali būti gera idėja viską sugrąžinti iš pradžių.

Prisijunkite prie DSM, tada atidarykite langą "Valdymo skydas".

Spustelėkite parinktį "Atnaujinti ir atkurti".

Perjunkite "Atstatyti" skirtuką viršuje.

Paspauskite raudoną mygtuką "Erase All Duomenų "mygtukas.

Pasirodžius iššokančiajam langui pažymėkite laukelį šalia raudono teksto, tada spustelėkite mygtuką" Ištrinti visus duomenis ".

Tada įveskite savo administratoriaus prisijungimo slaptažodį ir paspauskite mygtuką" Siųsti "mygtuką.

" Synology NAS "pradės atkūrimo procesą. Tai gali užtrukti bet kur nuo 10 iki 20 minučių, bet, kai tai bus padaryta, galite paleisti "Synology" asistentą, o jūsų NAS nurodo, kad jis nėra "įdiegtas". Tuo metu visiškai iš naujo nustatėte savo įrenginį.

Ir dabar esate pasiruošę nustatyti iš naujo.


Laikas pašalinti savo ekranus iš miegamojo

Laikas pašalinti savo ekranus iš miegamojo

Negalima miegoti? Jūs taip pat galite pasiimti savo telefoną ir šiek tiek pažiūrėti į Instagram, o gal ir "Facebook", ir kas buvo tas tinklaraštis su juokingais paveikslėmais, kuriuos naudojote žvelgti į dieną, ar vis dar egzistuoja? O, taip, čia yra lyg penkerių metų atnaujinimų, leiskite šiek tiek pereiti, dar vieną puslapį pranešimų ir .

(how-top)

"Chromebook" yra daugiau nei "tik naršyklė"

"Chromebook" kompiuteriai nuo seno "CR-48" įkūrimo 2010 m. Gruodžio mėn. tik naršyklė ". Tai reiškia, kad nuo šiol ši platforma labai išaugo ir ši mąstysena yra tik pasenusi . SUSIJĘS: Chrome yra jūsų operacinė sistema dabar, net jei naudojate Windows Aš žinau, ką esi mąstymas: "bet" Cam "," Chromebook "tiesiog tiesiog" Chrome "!

(how-top)