lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip žaisti ir bendrinti ekrano nuotraukas PlayStation 4 ar Pro

Kaip žaisti ir bendrinti ekrano nuotraukas PlayStation 4 ar Pro


Kartais tiesiog reikia sustoti ir šaudyti kai kuriuos ekrano šriftus žaidimų metu, nes šiuolaikiniai žaidimai yra daug gražūs. Kai gausite puikią nuotrauką, jūs norite parodyti žmones. Arba galbūt tie žmonės yra tai! Štai kaip žmonėms priskirti žymą ekrano kopijoms, kai juos bendrinate tiesiai iš "PlayStation 4.".

SUSIJĘS: Kaip fotografuoti ekrano nuotraukas ir įrašyti vaizdo įrašus PlayStation 4

Visų pirma, jei nežinote, kaip nufotografuokite ekrano nuotrauką. Jei naudosite daugybę ekrano kopijų, labai rekomenduoju perjungti bendrinimo mygtukų funkciją, kad būtų galima greičiau gauti ekrano kopijas.

Dabar, kai turite ekrano kopijas, kaip dalintis jais.

Pirma, paleiskite "Capture" Galerija.

Iš ten eik rasti ekrano kopiją, kurią norėtumėte bendrinti. Pasirodžius tai, paspauskite "Valdymo skydo" mygtuką "Dalintis" (arba ilgai paspauskite, jei įjungtas "Lengvas ekrano kopijas").

Iš karto atidarysite dialogo langą "Dalintis" su įvairiomis parinktimis, įskaitant "Facebook", "Twitter" jūsų veiklos santrauką, pranešimą ir net bendruomenę. Kadangi pirmieji du variantai yra išoriniai tinklai, mes pirmiausia pažvelgsime į juos.

"PlayStation 4" dalijimasis ekrano nuotraukomis į "Facebook" ir "Twitter"

Nors jie yra du skirtingi tinklai, "Facebook" ir "Twitter" tas pats būdas - galutiniai rezultatai tiesiog išsiunčiami į kitą mažą interneto skyrių.

Pasirinkę tinklą, įkeliamas bendrinimo ekranas.

Čia galite redaguoti komentarą, kuris bus bendrinamas su ekrano kopija-tai pagal nutylėjimą yra tik du hashtags (žaidimo pavadinimas ir # PS4share). Jei norite bendrinti su "Facebook", galite pasirinkti, kaip plati auditorija, su kuria norite bendrinti.

Jei norite priskirti kitam žaidėju ekrano kopijoje, naudokite langelį "Pasirinkti grotuvus". Tai atvers jūsų draugų sąrašą, kuriame galėsite pasirinkti grotuvą (-is), kurį norite pažymėti.

Pastaba: žaidėjai privalo turėti savo "Facebook" / "Twitter" paskyras, sujungtas prieš žymėjimą, bus leidžiama tam konkrečiam tinklui.

pasirinkta, pereikite prie laukelio "Patvirtinti" ir spustelėkite jį. Tai leis pasirinkti žaidėją ir jį žymėti.

Grįžtant į "Share Screenshot" puslapį, galite pasirinkti PSN privatumą.

Iš ten tiesiog spustelėkite mygtuką "Pasidalinti", kad stebuklingai peržiūrėtų ekrano kopiją į nurodytą tinklą. Bam!

"PlayStation 4" ekrano kopijavimas į jūsų veiklos kanalą

Jei bendrinate "Facebook" ar "Twitter" ekrano kopiją, jis taip pat automatiškai bus dalijamasi su jūsų veiklos kanalu, todėl nereikia daryti to karto.

Tačiau, jei jūs tik norėtumėte pasidalinti su veikla, galite tai padaryti. Akcijų puslapyje pasirinkite "Veikla".

Ši parinktis yra daug paprastesnė nei "Facebook" / "Twitter" bendrinimo puslapiai, nes tai tik greitas dialogo langas kartu su ekrano kopija ir žaidimu. Naudokite "Tag Players" langelį, norėdami pažymėti žaidėjus.

Kaip ir "Facebook" bei "Twitter", jūs pasirinksite asmenį, kuriam norite pažymėti žymą, tada naudokite mygtuką Patvirtinti.

Galiausiai galite pasirinkti, kas gali matyti veiklą. .

Po to paspauskite mygtuką "Siųsti", o jūs einate toliau.

Kaip ištrinti pranešimus iš savo veiklos srauto

Jei netyčia ką nors bendrinate ir norite ištrinti iš savo veiklos, galite atsikratyti jo gana lengva.

Pirma, raskite žaidimą, iš kurio atsirado akcija, tada eikite į "Veikla". Tai parodys viską, ką bendrinote dėl to konkretaus pavadinimo.

Spustelėkite norimą pašalinti įrašą, kuris atidarys jį naujame lange. Šiame puslapyje paspauskite valdymo pulto mygtuką "Parinktys", tada pasirinkite "Ištrinti".

Jis paprašys patvirtinti ištrynimą. Jei esate tikri, spustelėkite langelį Gerai.

Atlikta ir padaryta. Tai kaip niekada nebuvo.


Kaip visiškai sustabdyti

Kaip visiškai sustabdyti "MacOS" su savikontroliu

Blokavimą. Atkreipiame dėmesį į tai, kad atliksite tam tikrą darbą, bet pirma patikrinsite el. Laišką sekundę. Gerai, dabar dirbk. Palauk: patikrinkime "Facebook". Dirbti dabar? Šiek tiek: pirmoji "Twitter", tada grįžk prie el. Laiško, tada "Facebook" dar kartą, jei kas nors atsakytų. Mes visada patenka į šį ciklą kartais.

(how-top)

Ką daro

Ką daro "Windows 10" pagrindinės ir išsamios telemetrijos nustatymai?

"Windows 10" apima telemetrijos paslaugą, kuri automatiškai siunčia diagnostikos ir naudojimo duomenis apie jūsų kompiuterį "Microsoft". Šie parametrai sukėlė daug nesutarimų, nes "Windows 10" leidimas, bet ką jie iš tikrųjų daro? Šiandien mes pažvelgsime, kokie duomenys iš tikrųjų siunčiami "Microsoft".

(how-top)