lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip išjungti "greitosios prieigos" spartųjį klavišus "Google" diske

Kaip išjungti "greitosios prieigos" spartųjį klavišus "Google" diske


Neseniai "Google" pristatė naują "Google" disko funkciją, kuri leidžia lengviau greitai pasiekti neseniai atidarytus arba neseniai redaguojamus failus rodydami juos "Google" disko puslapio viršuje. Tačiau jei norite išjungti šią funkciją, tai galite tai padaryti lengvai.

Daugelis vartotojų greičiausiai mėgsta šią funkciją, tačiau kai kur tai tiesiog erzina ir užima brangią ekrano nekilnojamąjį turtą. Laimei, šią funkciją galite išjungti "Google" disko žiniatinklio sąsajoje, "iPhone" ir "Android" "Google" disko programose. Štai kaip tai padaryti.

Interneto sąsajoje

Eikite į drive.google.com, kad pasiektumėte savo "Google" diską ir viršutiniame dešiniajame lango kampe spustelėkite nustatymų dėžutės piktogramą.

Spustelėkite "Nustatymai".

Raskite "Greitos prieigos" funkciją ir panaikinkite žymės langelį šalia "Padaryti atitinkamus failus patogus, kai to reikia".

Paspauskite "Atlikta" šio iškylančiojo lango viršuje ir tada atnaujinkite puslapį. Poof!

"iPhone" programoje

Jei esate "iPhone" naudotojas, atidarykite "Google" disko programą ir bakstelėkite meniu mygtuką viršutiniame kairiajame ekrano kampe.

Pasirinkite "Nustatymai" ties " apačioje.

Palieskite "Greita prieiga".

Bakstelėkite perjungimo jungiklį šalia "Įgalinti greitą prieigą", kad jį išjungtumėte.

"Android" programoje

"Android" atidarykite "Google" diską

Pereikite visą kelią žemyn ir pasirinkite "Nustatymai".

Bakstelėkite perjungimo jungiklį šalia "Įjungti greitą prieigą", kad jį išjungtumėte.


Kaip grąžinti

Kaip grąžinti "Microsoft Office" nuotraukų tvarkytuvę "Office 2013" arba 2016 m.

Jei naudojate "Microsoft Office 2013" arba 2016 m., Galbūt pastebėjote, kad "Microsoft Office Picture Manager" nėra įtrauktas . "Picture Manager" buvo įtrauktas į "Office 2010" ir anksčiau, ir leido jums lengvai peržiūrėti, redaguoti ir valdyti nuotraukas. "Microsoft" nepaskėlė "Picture Manager" nuo "Office 2003" atnaujinimo, taigi programa yra seni ir pasenusi, kaip tikėjotės .

(how-top)

Kaip sustabdyti

Kaip sustabdyti "WhatsApp Friends" žinant, kad perskaitėte savo pranešimus

WhatsApp yra tikrai populiari "Facebook" žinučių siuntimo paslauga, nors dauguma jos vartotojų yra už JAV ribų. Nors jis yra užkoduotas iš visų pusių, kad apsaugotų jus nuo šnipinėjimo, "WhatsApp" pagal nutylėjimą skaito įplaukas, taigi žmonės gali pamatyti, ar perskaitėte savo pranešimą, ar dalijasi paskutinį kartą, kai esate prisijungę.

(how-top)