lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kur "Google+ Automatinis atsarginis kopijavimas" kilo iš to, ir kaip tai atsikratyti?

Kur "Google+ Automatinis atsarginis kopijavimas" kilo iš to, ir kaip tai atsikratyti?


Tai įdiegti norimą programą, tai dar vienas dalykas, kai programa ne tik baigiasi į savo kompiuterį, bet nuolat atsiranda ir dirgina jus. Perskaitykite, nes mes padedame kolegos skaitytuvui patekti į jo atsiveriančio slėpinio apačią ir jį pašalinti.

Gerb. "How-To Geek",

Turiu labai erzinančią padėtį mano rankose. Praėjusį mėnesį iš naujo paleidau kompiuterį ir iš naujo paleidžiau šį langelį su klausimu, ar aš noriu konfigūruoti "Google+" automatinį atsarginį kopijavimą. Mano vienintelės galimybės buvo keisti paskyras arba pradėti ją konfigūruoti, todėl uždariau ... tik norėčiau, kad ji būtų atkurta kitą dieną, kai aš pradėjau savo kompiuterį. Po to pastebėjau, kad langas iškilo kiekvieną kartą, kai prijungiau telefoną ar bet kurią kitą išimamą laikmeną. Aš negaliu suprasti, iš kur atsirado programa, nes aš tikrai to neįdiegiau. Man nepatinka "Google+", ir aš tikrai nenoriu įkelti savo nuotraukų į "Google" (nors man tai tikrai patinka jų nuotraukų organizatorius Picasa).

Dar blogiau, aš pašaliniau programą naudodamas "Pašalinti arba pakeisti" programos "skiltyje" Windows "valdymo skydelyje, o po kelių savaičių programa vėl grįžo į jį, mane erzina iššokantys langeliai. Tai atrodo toks įdomus elgesys "Google" programai ir kažkas, ko tikėčiau iš "Scuzzy" kenkėjiškų programų įmonės. Kas duoda? Kaip atsikratyti šio dalyko?

Pagarbiai,

Iššokantis įspūdis

Programos, kurios išlieka, nepaisant to, kad mes stengiamės juos pašalinti, tikrai yra erzina, o dar didesnė, kai jie yra iš įmonės, kurią tikėjomės geriau būti gerbiant mūsų norus. Jūsų atveju jūsų problema atsiranda tiesiai iš "Google" agresyviai stengiuosi, kad žmonės "Google+" naudotųsi visomis formomis (įskaitant atsarginę kopijavimo funkciją atsarginėms kopijavimo ir nuotraukų kopijavimo funkcijoms).

Jūsų el. Laiške nurodoma, kodėl mes esame problemos šaltinyje. yra tavo malonumas "Picasa". "Google" dabar įtraukia "Google+" automatinio atsarginio kopijavimo programą "Picasa" atsisiuntimo

ir "Picasa" naujinimams. Tai, kaip jūs aptikote, reiškia, kad net jei jūs išinstalavote tikrąją atsarginės kopijos programą, kitą kartą, kai "Picasa" ją atnaujino, iš naujo įdiegta. Mes su jumis (ir beveik visi kiti) sutinkame, kad šis nuolatinis diegimo procesas, kuris sklinda pagal kitos programos diegimo procesą, yra gana bloga. Vienintelis būdas užkirsti kelią tai pašalinti programą dar vieną laiko ir tada išjunkite "Picasa" automatinio naujinimo funkciją. Norėdami tai padaryti, paleisk "Picasa" ir eikite į Tools -> Options.

Parinkčių meniu pasirinkite skirtuką "General" (Bendra), o apačioje perjunkite parinktį "Automatic updates" (Automatiniai atnaujinimai) į "Ask before downloading updates" (atnaujinti) arba "Do not check už atnaujinimus ". Ankstesnė parinktis yra geriausia, jei norite naujinimų, bet norite, kad būtų pašalintas" Google+ "automatinio atsarginio kopijavimo programos pašalinimas; pastaroji yra geriausia, jei norite tik palikti "Picasa" taip, kaip ji yra, o ne ilgiau dirbti su atsargine programa.

Ar turite įtampos klausimą? Atleisk mums el. Laišką ir mes padarysime viską, kad


Koreguokite "Windows 10" ugniasienės taisykles ir nustatymus

Koreguokite "Windows 10" ugniasienės taisykles ir nustatymus

"Windows 10" sistemoje "Windows" užkarda labai nesikeičia, nes "Vista". Apskritai tai beveik tas pats. Įeinantys ryšiai su programomis užblokuojami, nebent jie yra leidžiamame sąraše. Išeinantys ryšiai nėra užblokuoti, jei jie neatitinka taisyklės. Jūs taip pat turite viešojo ir privataus tinklo ugniasienės profilį ir galite tiksliai valdyti, kokia programa gali bendrauti privačiuoju tinklu, o ne internetu.Šiame straipsnyje

(How-to)

Kaip valdyti kelis

Kaip valdyti kelis "SmartThings" įrenginius vienu metu naudojant procedūras

Jei turite kelis smarthome priedus, kuriuos norite valdyti visus vienu metu, galite nedelsdami atlikti keletą dalykų keitimo. "SmartThings" - tai "Samsung" sukurta "smarthroom" gaminių linija, leidžianti jums prisijungti ne tik "SmartThings" ir trečiųjų šalių įrenginius, bet ir "SmartThings". valdyti visus iš "SmartThings" programos.

(how-to)