lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Ar "Snapchat" tikrai ištrina mano "snaps"?

Ar "Snapchat" tikrai ištrina mano "snaps"?


Snapchat yra pokalbių programa ir socialinis tinklas, kuris yra labai populiarus tarp tūkstantmečio ir paauglių. Pagrindinė funkcija yra tai, kad kiekvienas "Snap" (dar žinomas kaip nuotrauka ar vaizdo įrašas) automatiškai ištrinamas po tam tikro laiko.

Šie Snaps gali būti ištrinti iš jūsų telefono, bet jie taip pat ištrinami iš "Snapchat" serverių? Tai klausimas daugelio žmonių protuose.

SUSIJĘS: Kas yra Snapchat?

Paprastas atsakymas yra ne: "Nieko nėra", nes "Snapchat" "Snapchat" neišsaugo jūsų "Snaps" amžinai.

Daugiau niuansų atsakymas yra tai, kad "Snapchat" sąmoningai neapsaugo "Snaps" ilgiau nei reikia paleisti paslaugą, tačiau tai reiškia, kad jie gali sėdėti savo serveryje iki 30 dienų . "Snapchat" privatumo politika:

"Snapchat" leidžia jums užfiksuoti, ką šiuo metu nori gyventi. Savo pabaigoje tai reiškia, kad mes automatiškai ištrinsime jūsų "Snaps" (nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriuos išsiųsite savo draugams) turinį iš mūsų serverių, kai aptiksime, kad "Snap" atidarė visi gavėjai arba jis pasibaigė.

Jūsų Snaps lieka jų serveriuose, kol visi gavėjai juos atidarė. Jei vienas gavėjas savaitę nesinaudoja "Snap", "Snap" savo serveryje bus tęsiama tą savaitę. Jei "Snap" nėra atidarytas 30 dienų, jis baigiasi ir ištrinamas.

Saugiausias dalykas yra manyti, kad viskas, ką išsiųsite "Snapchat", yra jų serveriuose mėnesį. Viskas, ko reikia, kad vienas iš jūsų draugų prarastų savo telefoną ir negautų "Snap".

Dar vienas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, yra tai, kad galite išsaugoti Snaps į "Snapchat" serverius naudodami "Snapchat Memories". Jei išsaugosite "Snap" savo atmintinėse, jis bus saugomas jų serveriuose, kol jį ištrinsite.

Kalbant apie "Snaps" klijavimą ilgiau, nei norite, tai ne "Snapchat", dėl ko jūs turite jaudintis, bet žmonės jūs juos siunčiate. Su kai kuriomis trečiųjų šalių programomis, kitu įrenginiu ar tiesiog ekrano kopijavimu, kitas asmuo gali sutaupyti jūsų "Snap" neribotą laiką. Net jei gausite pranešimą, kuriame nurodoma, kad jis buvo išsaugotas, tai nėra daug, ką galite padaryti. Mes turėtume labiau jaudintis, nei tai, ką daro "Snapchat".


"Facebook" nustatymai įtraukia privatumo mygtukus, kurie visiškai nieko nekeičia

"Facebook" privatumo nustatymai yra netvarka. Aš niekada negalėsiu rasti norimo įgnybti. Akivaizdu, kad "Facebook" nėra įsitikinęs, kas ten yra. Dabar eikite į "Nustatymai"> "Apps" ir rasite "Kitų programų naudojimo" - visą variantų, kurie nuo 2014 m. Nieko nedarė. vienas taškas "Facebook" dalijasi savo informacija su programomis, kurias įdiegė jūsų draugai, tačiau "Facebook" pakeista prieš keletą metų.

(how-top)

Kaip gauti pranešimus tik apie el. Laiškus, kuriuos jums rūpinatės sistemoje

Kaip gauti pranešimus tik apie el. Laiškus, kuriuos jums rūpinatės sistemoje "Gmail"

El. Paštas yra galingas įrankis, kurį naudojame visi, tačiau taip pat gali būti labai erzina, kad gautų pranešimus apie kiekvieną pranešimą trunka jūsų pašto dėžutę. Tačiau naudojant "Gmail" yra įvairių būdų, kaip palikti tylius, tačiau vis tiek iš karto žino apie jums svarbius pranešimus. Du pagrindiniai "Gmail" dėžutės tipai, kuriuos galite naudoti, yra SUSIJĘS: Kaip naudotis "Gmail" išplėstinės paieškos funkcijomis ir kurti filtrus Prieš pradėdami vartoti mėsą ir bulves čia pirmiausia turėtume kalbėti apie skirtingus "Gmail" pašto dėžutės tipus.

(how-top)