lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip pašalinti "Alexa" įgūdžius iš "Amazon Echo"

Kaip pašalinti "Alexa" įgūdžius iš "Amazon Echo"


Vienas iš geriausių būdų išplėsti "Amazon Echo" funkcijas yra įdiegti trečiųjų šalių "Alexa Skills". Tačiau, jei įdiegėte Našlį, kurio jums nepatinka, štai kaip pašalinti jį iš "Amazon Echo".

Nustatyta, kad "Alexa Skills" įdiegta nesumažina tono, nes tai nepadeda bet kokia saugykla. Bet tai gera idėja pašalinti bet kokius įgūdžius, kurių nenaudojate paprasčiausiai, kad išvalytumėte dalykus "Alexa" programoje, taip pat išvengtumėte savęs atsitiktinai paleiskite "Echo" įrenginyje nepageidaujamą įgūdį.

Norėdami pradėti, pradėkite nuo atidarykite "Alexa" programą savo išmaniajame telefone ir palieskite meniu mygtuką viršutiniame kairiajame ekrano kampe.

Iš ten sąraše pasirinkite "Įgūdžiai".

Tada spustelėkite "Jūsų įgūdžiai" viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.

Tuomet pamatysite "Alexa" įgūdžių sąrašą, kurį įdiegėte "Amazon Echo". Tiesiog bakstelėkite tą, kurį norite pašalinti.

Bakstelėkite "Išjungti įgūdį", kad pašalintumėte.

Bus rodomas patvirtinimo pop-up langas. Bakstelėkite parinktį "Išjungti įgūdį", kad patvirtintumėte pašalinimą.

Tai viskas, ko reikia! Viršutiniame kairiajame kampe galite grįžti į atgalinę rodyklę, kad grįžtumėte į įdiegtų įgūdžių sąrašą ir, jei norite, išsirinkite daugiau. Priešingu atveju galite išeiti iš "Alexa" programos.


Kaip pasirinkti, kada jūsų Mac

Kaip pasirinkti, kada jūsų Mac "Hibernate" (arba "Įeina į laukimo režimą")

"Mac" automatiškai pereina į mažos galios miego režimą, kai paliekate kelias minutes arba kai uždarote nešiojamąjį kompiuterį dangtelis. Kai kurie "Mac" įrenginiai taip pat palaiko "laukimo režimą", kuris iš esmės yra toks pat kaip ir "Windows" kompiuterio hibernate. Štai kaip konfigūruoti, kai Mac žiemoja.

(how-to)

Kaip išvalyti diskų įrenginius iš

Kaip išvalyti diskų įrenginius iš "Windows", "Mac" ar įkrovos disko

Nesvarbu, ar jūs einate į kompiuterį ar išmesite USB atmintinę, geriausia išvalyti šį diską, jei ten buvo kada nors jautrūs, nekoduoti duomenys apie jį. Tai neleidžia kam nors naudoti ištrintų failų atkūrimo įrankių, kad būtų atkurti jautrių duomenų iš šio disko. Turėtumėte naudoti visą disko šifravimą, o ne išvalyti diskus vėliau.

(how-to)