lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip užmiršti "Wi-Fi" tinklą "iPhone" ar "iPad"

Kaip užmiršti "Wi-Fi" tinklą "iPhone" ar "iPad"


". Pagal numatytuosius nustatymus "iOS" įrenginiai prisimena pastaruosius prisijungusius "Wi-Fi" tinklus ir bandys automatiškai atkurti ateityje. Ši funkcija yra gana patogi daugeliu atvejų, tačiau kartais tai gali būti nepatogus dalykas. Laimei, "iOS" lengva pamiršti konkrečius "Wi-Fi" tinklus.

Daugelis iš mūsų gyvena ir dirba tose vietose, kuriose tik jūs naudojatės tik vienu Wi-Fi tinklu. Jei niekada nesate prisijungęs prie bet kurio kito prieinamų tinklų toje vietoje, jūsų "iOS" įrenginys pamirštų tinklus jums nereikės. Tačiau jei jūs kada nors prijungėte prie artimo "Wi-Fi" arba naudojate atsarginį tinklą darbe (arba net jei turite daugybę tinklų dideliuose namuose), tikriausiai dėl to faktiškai prijungėte prie netinkamo tinklo.

SUSIJĘS: Kaip pakeisti savo "Wi-Fi" tinklo pavadinimą ir slaptažodį

Kai vienoje vietoje galima naudotis keliais "Wi-Fi" tinklais, "iOS" dažniausiai eina su bet kokiu tinklo SSID vardu pagal abėcėlę, net jei šis tinklo signalas yra silpnesnis. (Taigi, patarimas dėl papildomos pagalbos: jei turite administratoriaus prieigą prie vieno iš šių tinklų, turėtumėte pervadinti šį tinklą, kad jis būtų pateiktas pagal abėcėlę.) Jei vietoj to norite, kad "iOS" pamirštų kitus tinklus, tai kaip tai padaryti.

Programoje "Nustatymai" bakstelėkite "Wi-Fi", kad peržiūrėtumėte turimus tinklus.

Tinklų sąraše suraskite norimą tinklą "iOS", tada palieskite informacijos mygtuką dešinėje.

Bakstelėkite "Pamiršti šį tinklą". "

Patvirtinimo laukelyje bakstelėkite" Pamiršk ".

Ir tai viskas, ką turite padaryti. Kai "iOS" užmiršote "Wi-Fi" tinklą, "iOS" nebebus automatiškai prisijungs prie šio tinklo. Tačiau tinklas vis tiek bus rodomas jūsų sąraše. Galite bet kuriuo metu paliesti jį, kad vėl prisijungtumėte prie tinklo, tačiau turėsite dar kartą pateikti slaptažodį, jei tai apsaugotas tinklas. Tiesiog atkreipkite dėmesį, kad po to, kai vėl prisijungsite prie tinklo, "iOS" vėl automatiškai prisijungs prie jo ir vėl jį turės pamiršti.


Ar turėtumėte naudoti

Ar turėtumėte naudoti "Windows 10" insider "peržiūras?

Perjungdami į" Insider Preview "rinkinius" Windows 10 ", jūs gausite naujausius pakeitimus ir funkcijas prieš kitus" Windows "vartotojus. Tačiau jūs taip pat gausite naujų klaidų. Štai, kas iš tikrųjų yra "Insider" peržiūra. Apskritai mes nerekomenduojame pereiti prie "Windows 10" vidinės peržiūros pagrindiniame kompiuteryje arba bet kuriame kompiuteryje, kurio veikimas priklauso nuo faktinio stabilumo.

(how-to)

Kaip niekada nepraleisti failų, saugomų

Kaip niekada nepraleisti failų, saugomų "Dropbox" ir kitose failų sinchronizavimo tarnybose

"Dropbox", "Google" diskas, "OneDrive", "iCloud Drive" ir kitos failų sinchronizavimo paslaugos yra patogu, tačiau jie taip pat sinchronizuoja ištrynimus ir pokyčiai. Dažnai galite atkurti ištrintus failus arba atšaukti pakeitimus, bet jie neturėtų būti vienintelis atsarginės kopijos metodas. Dauguma debesų saugojimo paslaugų yra būdas atkurti failus per internetą, o daugelis leidžia atšaukti failų pakeitimus ir gauti senesnes versijos atgal.

(how-to)

Įdomios Straipsniai