lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip sinchronizuoti tik konkrečius aplankus su Dropbox

Kaip sinchronizuoti tik konkrečius aplankus su Dropbox


Dropbox, pagal nutylėjimą, sinchronizuoja viską su visais savo kompiuteriais. Bet galbūt tai nėra tai, ko norite.

Jei Dropbox yra įdiegtas keliuose kompiuteriuose arba bendrai naudojamas su šeimos nariais, gali būti, kad paslaugos, kurias nenorite visose savo mašinose, sinchronizuojamos aplankai, ypač jei mažai kietojo disko vietos.

Laimei, "Dropbox" leidžia jums pasirinkti, kuriuos aplankus sinchronizuoti su kokiais kompiuteriais. Tai vadinama atrankine sinchronizavimu, bet norėdami ją rasti, turėsite šiek tiek kasti.

Pirma, raskite Dropbox piktogramą savo sistemos dėkle. Windows sistemoje yra didelė tikimybė, kad jums reikės spustelėti rodyklę į viršų, esančią kairėje sistemos dėkle, norėdami pamatyti retai spragtelėti piktogramas. "Mac" sistemoje tai bus jūsų meniu juostoje.

Nepriklausomai nuo jūsų operacinės sistemos, pamatysite standartinį "Dropbox" langą, kuriame yra tęstinis neseniai sinchronizuotų failų sąrašas. Spustelėkite krumpliaračio piktogramą, tada spustelėkite "Parinktys".

Atsidarys langas. Spustelėkite skirtuką "Paskyra" šiame lange ir paspauskite mygtuką, pažymėtą "Selective Sync".

Čia pasirodys apatinis langas, leidžiantis jums panaikinti konkrečių aplankų ar pogrupių pasirinkimą. Nuimkite žymėjimą iš nieko, ko nenorite sinchronizuoti su šiuo metu naudojamu kompiuteriu. Aš dalintis savo žmonos sąskaita, taigi galėčiau, pavyzdžiui, panaikinti jos darbo aplanko žymėjimą.

Atkreipkite dėmesį, kad, panaikinus aplanko, aplankas nebus ištrintas iš debesies ar bet kurio kito kompiuterio. Visa tai neleidžia sinchronizuoti tam tikro aplanko. kompiuteris, kurį naudojate šiuo metu. Jei yra failų, kurių nenorite naudoti kituose kompiuteriuose, turėsite pakartoti šį procesą šiose mašinose.

Pasirinkę, kuriuos aplankus nesinchronizuoti, spustelėkite "Atnaujinti". Dropbox paprašys patvirtinti jūsų sprendimas paaiškins, ką tai reiškia.

Dropbox tada sugebės pašalinti nepažymėtus failus ir nesinchronizuos jų su šiuo kompiuteriu, kol nepakeisite nustatymų. Kaip minėta anksčiau, failai lieka pasiekiami žiniatinklyje ir kituose kompiuteriuose, kuriuos nustatėte naudodami savo "Dropbox" paskyrą.


Galutinis derybų dėl kabelių, mobiliųjų telefonų ir kitų sąskaitų vedlys

Galutinis derybų dėl kabelių, mobiliųjų telefonų ir kitų sąskaitų vedlys

Jūsų tiekėjai - iš savo kabelinės kompanijos į šiukšliadėžę esančią įmonę - malonu pakelti tarifus ir pagauti jus pinigai. Tačiau jei jūs nepasigailėsite dėl jų, jie niekada jų nepaliks. Svarbu taupyti pinigų krūvą yra strateginės derybos. Yra daugybę straipsnių internete, kuriuose teigiama, kad galite sutaupyti pinigų "tik prašydami mažesnio tarifo", tačiau tik keletas iš tikrųjų patenka į švelniąsias šiukšles paskambinti.

(how-top)

Kaip sustabdyti iCloud nuotraukų biblioteką naudojant savo mobiliuosius duomenis

Kaip sustabdyti iCloud nuotraukų biblioteką naudojant savo mobiliuosius duomenis

"ICloud" nuotraukų biblioteka yra viena iš tų funkcijų, kurios tik veikia: fotografuokite ar filmuojate savo "iPhone", o per keletą minučių tai bus prieinama visuose "Apple" įrenginiuose. Tačiau tai nėra puiku, jei turite mažą duomenų ribą. "iOS 10" ir anksčiau "iCloud" nuotraukų biblioteka tik įkėlė per Wi-Fi.

(how-top)