lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip išsaugoti duomenis "Snapchat" su kelionės režimu

Kaip išsaugoti duomenis "Snapchat" su kelionės režimu


Kaip "Facebook", "Snapchat" gali greitai panaudoti daug duomenų. Pagal numatytuosius nustatymus, net esant mobiliesiems duomenims, "Snapchat" automatiškai atsisiųs bet kokius gautus Snaps arba "Stories" savo draugų įrašus. Viskas, ko jums reikia, yra vienas draugas, kad galėtumėte šiek tiek sunkiai sufiksuoti "Snaps", o galite atidaryti programą per šimtą megabaitų.

SUSIJĘS: Kaip įjungti "Facebook" duomenų išsaugojimo įrankį

Laimei. , "Snapchat" taip pat turi kelionių režimą tik tokiai situacijai. Kai įjungta, Snaps and Stories nebus įkelti automatiškai. Vietoj to turite paliesti kiekvieną iš jų, kad ją būtų galima atsisiųsti, o antrą kartą - žiūrėti. Štai kaip jį įjungti.

Atidarykite "Snapchat" ir perbraukite žemyn norėdami patekti į meniu ekraną. Viršuje, dešinėje, palieskite krumpliaračio piktogramą, kad pasiektumėte Nustatymai.

Pagal Papildomas paslaugas bakstelėkite Tvarkyti, tada bakstelėkite "Travel Mode" jungiklį, kad jį įjungtumėte. Dabar "Snapchat" naudos daug mažiau mobiliųjų duomenų.

Vienas greitas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį: "Travel Mode" veikia tik mobiliuosiuose įrenginiuose. Jei esate prisijungę prie "Wi-Fi" tinklo, "Snaps and Stories" bus automatiškai atsisiųsti kaip įprasta.


Kas yra kompiuterio aparatūros ovalio skylė?

Kas yra kompiuterio aparatūros ovalio skylė?

Iš esmės nėra paslapties, kokios įvairios angos mūsų aparatinės įrangos išorėje dažniausiai yra uostai. Bet kiek ovalo uosto, kuris neatitinka jūsų įprastų kabelių? Kartais prie jo yra simbolis "užraktas"; kitais atvejais tai nėra. Šiandienos "SuperUser" užduotys atsako į įdomų skaitytojo klausimą. Šiandienos klausimų ir atsakymų sesija ateina su meile SuperUser - "Stack Exchange", bendruomenės valdoma "Q & A" svetainių grupavimo padalinys.

(how-top)

Kaip pažymėti save nuotraukose

Kaip pažymėti save nuotraukose "Facebook" puslapyje

ŽYmos yra didžiulė "Facebook" nuotraukų dalis. Jie leis tavo draugams fotografuoti tave, o tada, kai jie jus žymės, jie bus rodomi jūsų "Facebook" puslapyje. Be žymių, turėsite atsisiųsti ir iš naujo įkelti bet kokias norimas nuotraukas į savo puslapį. Deja, dėl to, kad jūs galite būti pažymėti bet kurioje nuotraukoje, jums gali būti priskirta žyma nuotraukose, kurių nėra iš jūsų, arba nuotraukas, kuriose atrodote nepakankamai.

(how-top)