lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip įrašyti "Netgear Arlo Pro" vaizdo įrašą į USB įrenginį

Kaip įrašyti "Netgear Arlo Pro" vaizdo įrašą į USB įrenginį


"Netgear" "Arlo Pro" fotoaparato sistema įrašo visus įrašytus vaizdo įrašus į debesį, tačiau jei norite, kad vietinės tų pačių įrašų kopijos būtų pateikiamos, kaip prijunkite išorinį USB įrenginį prie "Arlo Pro" sistemos.

Atminkite, kad šis naujas vaizdo įrašymo būdas neapsaugos vaizdo įrašų iš taupymo į debesį. Užuot prijungę išorinį diską prie vietos saugyklos, tai tik atsarginis būdas, nes vaizdo įrašai išsaugomi abiem formatais. Tačiau jei jūsų interneto ryšys nutrūksta, vaizdo įrašai ir toliau bus įrašomi į vietos saugyklą, nes tuo metu debesis nebus pasiekiamas. Taigi, tai tikrai kažkas, ko turėtumėte nustatyti savo "Arlo Pro" sistemoje.

Norėdami pradėti, jums pirmiausia reikės USB atmintinės, tokios kaip "flash drive" arba išorinis standusis diskas. Kadangi "Arlo Pro" sistema remiasi FAT32 formatavimo sistema, maksimalus saugojimo dydis yra 2 TB. Taigi, jei turite 4TB išorinį diską, jis naudos tik 2 TB vietos.

Pasiruošę, USB atmintinę įjunkite prie vieno USB prievado Arlo Pro bazinės stoties gale. Yra du USB prievadai ir nesvarbu, kuris iš jų naudojate.

Tada atidarykite "Arlo" programą savo išmaniajame telefone ir pastebėsite mažą raudoną piktogramą. Tai reiškia, kad USB saugojimo įrenginys turi būti suformatuotas, kol jis gali būti naudojamas. Bakstelėkite, jei norite tai padaryti.

Bakstelėkite "Format", kad patvirtintumėte.

Formatuodamas, prietaisas automatiškai pradės priimti įrašus, todėl nieko nereikės dar labiau jį nustatyti. Tačiau yra tam tikrų nustatymų, kuriuos galite naudoti, jei norite.

Pasirinkite "Mano įrenginiai" viršuje.

Pasirinkite "Arlo Pro" bazinę stotį.

Bakstelėkite "Vietinis" Sandėliavimas ".

Perjungimas" USB įrenginio įrašymas "įgalins arba išjungs" Arlo Pro "sistemą iš įrašytų vaizdo įrašų į USB atmintinę. "Automatinis perrašymas" reiškia, ar nauji vaizdo įrašai bus perrašyti senus, kai saugojimo įrenginys pasieks visas.

Šiame tame pačiame ekrane galite pasiekti USB atmintinę ir saugiai jį išmesti, jei kada nors norėsite jį pašalinti. Tiesiog bakstelėkite rodyklę, esančią dešinėje USB disko.

Kitu ekranu bakstelėkite "Safely Eject USB Device".


"HTC Vive Pro" yra geresnė negu "Original Vive"?

Mes pagaliau žinome, kada ateina "HTC" nauja ir patobulinta "Vive Pro VR" ausinė, ir kiek. Bet kas daro jį geriau nei originalus Vive, kuris debuta prieš dvejus metus? Pabandykime. Aukštesnė kaina Pirma, kai kurios labai geros naujienos: "Vive Pro" nebus žymiai brangesnis nei originalas "Vive". Balandžio 5 d.

(how-top)

Kaip išjungti užrakinimo darbo vietos funkciją (langas + L) sistemoje Windows

Kaip išjungti užrakinimo darbo vietos funkciją (langas + L) sistemoje Windows

Pagal numatytuosius nustatymus, naudojant kombinaciją su Windows + L, Windows užrakina spynelius, todėl turite naudoti savo slaptažodį iš naujo kompiuteris. Jei atsitiktinai pastebėsite, kad jūs naudojate šį derinį, ir jums nereikia užrakinti "Windows", čia kaip ją išjungti. "Windows" versijos, grįžtančios bent į "Windows 2000", suteikė jums galimybę užrakinti jūsų darbo vieta.

(how-top)