lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip užkirsti kelią tam tikriems žmonėms žinoti, kad perskaitėte savo iMessage

Kaip užkirsti kelią tam tikriems žmonėms žinoti, kad perskaitėte savo iMessage


Pagal numatytuosius nustatymus iMessage grąžina skaitomą kvitą siuntėjui, kad jie galėtų matyti, kai perskaitėte savo pranešimą. Galite visiškai išjungti šią funkciją, bet ką daryti, jei norite siųsti skaitytus kvitus kai kuriems žmonėms, bet ne kitiems?

SUSIJĘS: Kaip išvengti žmonių žinojimo, kad perskaitėte jų iMessage

"iOS 10" , dabar galite išjungti skaitymo kvitus kiekviename pokalbyje atskirai. Pasakykite, kad nenorite, kad jūsų tėvynė žinotų, kai perskaitėte savo žinutes. Galite išjungti skaitymo kvitus pokalbyje su ja, bet palikite pagrindinį nustatymą visiems kitiems.

Kiekviename pokalbyje parinktis Siųsti skambučio įrašus pakeičia pagrindinių "iPhone" nustatymų skiltį "Siųsti skaitymo įrašus". Taigi, norėdami išjungti "Send Read Readfiles" pasirinktį tam tikriems žmonėms, bet palikite ją visiems kitiems, pirmiausia įsitikinkite, kad "iPhone" nustatymuose yra įjungta parinktis "Siųsti skaitymo įrašus".

Tada išjunkite skaitymo kvitus konkrečiai asmuo, atidarykite pokalbį žinutėmis su šiuo asmeniu. Viršutiniame dešiniajame ekrano kampe bakstelėkite piktogramą "i".

"Slide" mygtukas "Siųsti skaitymo įrašus" yra žalias, kai jis įjungtas. Bakstelėkite slankiklio mygtuką, kad išjungtumėte pasirinktį.

Viršutiniame dešiniajame ekrano kampe bakstelėkite "Atlikta".

Dabar galite žaisti nežinančius su savo arkados (ar kas nors kito) teiginiais, kad niekada gavo savo pranešimą, jei nenorite atsakyti iš karto.


Gaukite ankstyvą prieigą prie naujų funkcijų

Gaukite ankstyvą prieigą prie naujų funkcijų "Galaxy S7" su "Galaxy Labs"

Išbandykite naujus dalykus visada įdomu, ypač kalbant apie technologijas. Dar daugiau įdomių dalykų yra tai, kad rankos ir akys mato naujas funkcijas, kol jos tampa pagrindinėmis. Ne tik tai, bet taip pat padeda programinės įrangos kūrėjams įvertinti naujų funkcijų susidomėjimą, kol jie bus nuolatiniai.

(how-to)

Kaip išjungti

Kaip išjungti "Facebook" pokalbius (laikinai arba visam laikui)

Tai atsitinka su geriausiais iš mūsų. Jūs rūpinatės savo verslu ir tada bam -siekvienas prideda jus prie grupės "Facebook" pokalbio, kad planuotumėte biuro potluck, nesvarbu, ar jūsų pašto dėžutėje yra nuolatinių įspėjimų. Štai kaip juos uždengti. Jei dažnai nenaudojate "Facebook" grupės pokalbių funkcijos, tai tikriausiai nustebins jus, kaip greitai pridedama prie vieno, tampa nepatogus.

(how-to)