lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip gauti pranešimą, kai Word nori išsaugoti pakeitimus į įprastą šabloną

Kaip gauti pranešimą, kai Word nori išsaugoti pakeitimus į įprastą šabloną


šablonai "Word" yra kaip paruošti dokumentai. Jie saugo formatavimą, stilių ir puslapio išdėstymo nustatymus, numatytąjį tekstą ir tt, kurie leidžia greitai kurti įvairių tipų dokumentus. Numatytasis šablonas, pritaikytas naujiems tuštiems dokumentams, yra įprastas šablonas.

SUSIJUSIOS: Naudojimasis šablonais siekiant užtikrinti bendrą maketą ir formatavimą

Jei keičiate įprastą šabloną, pagal numatytuosius žodžius "Word" išsaugo šiuos pakeitimus be praneša jums. Tačiau, jei norite pasirinkti, ar išsaugoti įprasto šablono pakeitimus, yra nustatymas, dėl kurio "Word" klausia, ar norite išsaugoti pakeitimus. Mes parodysime, kaip įjungti šį nustatymą.

PASTABA: šią funkciją iliustruoja "Word 2013".

Norėdami pasiekti šį nustatymą, spustelėkite skirtuką "Failas".

Užkulisių ekrane spustelėkite

"Word Options" dialogo lange spustelėkite "Advanced", esančių kairėje esančių elementų sąraše.

"Išsaugoti" skyriuje pasirinkite " Įspėjimas, kad išsaugotumėte normalų šabloną ", todėl laukelyje yra žymė.

Spustelėkite" OK ", kad išsaugotumėte pakeitimą ir uždarytumėte dialogo langą" Word Options ".

Dabar pamatysite patvirtinimą dialogo langas, kai jūs išeinate iš "Word" (ne kai uždarote dokumentą) ir klausia, ar norite išsaugoti įprastą šabloną, kaip parodyta paveikslėlyje šio straipsnio pradžioje.


ĮSpėjimas: daugelio

ĮSpėjimas: daugelio "Wi-Fi" maršrutizatorių "svečio režimas" nėra saugus

Daugelis namų maršrutizatorių siūlo "svečio režimą". Tai išskiria svečius į atskirą "Wi-Fi" tinklą, ir jums nereikės suteikti jiems savo įprastos "Wi-FI" slaptafrazės. Tačiau svečių režimas dažnai yra nesaugus. Guest režimas ne visada blogas - atrodo, kad D-Link, Netgear ir ASUS maršrutizatorius veikia teisingai.

(how-to)

Kaip pašalinti naujus priminimus

Kaip pašalinti naujus priminimus "Google" kalendoriuje

2015 M. Gruodžio mėn. "Google" pridėjo priminimus "Android" ir "iOS" naudotojų "Google" kalendoriaus programai. Dabar priminimai taip pat buvo įtraukti į "Google" kalendorių žiniatinklyje, nes jūs galbūt matėte, kad jie pasirodė neseniai jūsų kalendoriuje. Tačiau jei norite paslėpti juos (arba grįžti atgal į "Google Tasks"), labai lengva tai padaryti.

(how-to)