lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip iš naujo atkurti savo "PlayStation 4"

Kaip iš naujo atkurti savo "PlayStation 4"


Jei planuojate parduoti savo "PlayStation 4", štai kaip jį iš naujo nustatyti, išjungiant savo PSN paskyrą ir ištrinant visus konsolėje esančius failus grįžkite į gamyklinę būklę.

Yra tik keletas dalykų, kuriuos reikia atlikti, kad visiškai išvalytumėte "PlayStation 4". Pirmiausia turite išjungti savo PSN paskyrą iš konsolės, kad naujas savininkas galėtų prisijungti naudodamasis savo sąskaita , tada jums reikės visiškai nuvalyti viską nuo kietojo disko, o tai vėl sugrąžins programinę įrangą į būseną, kaip pirmą kartą pirmą kartą ištraukus PS4 iš dėžutės.

Pirmas žingsnis: Išaktyvinkite savo PSN abonementą

Išjungę savo PSN paskyrą iš savo PS4, jūsų PSN paskyra nebus visiškai ištrinta - tai tik atskirs jūsų sąskaitą su konkrečiu PS4. Tai panašus į "Find My iPhone" išjungimą ir iCloud atsisakymą "iPhone", kurį parduodate.

Iš pagrindinio "PS4" ekrano paspauskite "Aukštyn" valdymo pulte ir pamatysite naujausius pranešimus. .

Paspauskite "Teisė" savo valdiklyje, kol pateksite į "Nustatymai". Pasirinkite

Slinkite žemyn ir pasirinkite "PlayStation Network / Account Management".

Pasirinkite "Įjunkite kaip pagrindinį PS4".

Kitu ekranu "Deactivate" gali būti pilka, tai techniškai reiškia jūsų Sąskaita jau deaktyvinta, bet norint visiškai įsitikinti, kad tai yra, galite jį suaktyvinti ir deaktyvuoti. Buvo daug istorijų, kuriose pardavėjai mano, kad jie išjungė savo paskyrą, tačiau naujas savininkas negalėjo prisijungti, nes pardavėjo sąskaita vis dar ten buvo, todėl patikrinkite tai dar kartą, pasirinkdami "Įjunk" šiame ekrane.

Spustelėkite " Gerai ", kai tai bus padaryta.

Dar kartą pasirinkite" Aktyvuoti kaip pagrindinį PS4 ".

Pasirinkite" Deaktyvuoti ".

Kitame ekrane pasirinkite" Yes ", kad patvirtintumėte šį veiksmą. "Kai tai bus padaryta.

" PS4 "bus paleistas iš naujo, taigi norėdami grįžti į pagrindinį meniu turėsite paspausti PS mygtuką, kad grįžtumėte į pagrindinį meniu.

Po to pasirinkite savo vartotojo paskyrą (kuri skiriasi nuo PSN sąskaita).

Iš ten jūs grįšite į pagrindinį meniu.

Antras žingsnis: išvalykite PS4

Dabar, kai jūsų PSN paskyra yra išjungta jūsų PS4, galite visiškai ištrinti konsolę , kuris ištrins viską nuo jo ir grąžins jį į gamyklinę padėtį.

Iš PS4 pagrindinio meniu paspauskite "Aukštyn" valdymo pulte ir pamatysite savo naujausią pranešimą

Paspauskite "Teisė" savo valdiklyje, kol pateksite į "Nustatymai". Pasirinkite

Slinkite iki galo ir pasirinkite "Initialization".

Pasirinkite "Initialize PS4".

Turėsite dvi parinktis: "Quick" arba "Full". Greita iniciacija yra tik tai, kad greitai išvalo visus duomenis, bet ne labai saugiai. Taigi, kas nors su specializuota programine įranga galėtų atkurti bet kurį iš šių duomenų.

Pilna inicializacija saugo visus duomenis saugiai ir neleidžia kitiems susigrąžinti duomenų. Tačiau šis procesas gali trukti kelias valandas. Geriausia pasirinkti Full inicializaciją.

Kai pasirinksite vieną, pasirinkite "Initialize", kad patvirtintumėte veiksmą.

Tada paspauskite "Taip" kitame ekrane, kad patvirtintumėte dar kartą.

Jūsų PS4 bus paleistas iš naujo ir procesas prasidės. Vėl, tai užtruks mažiausiai keletą valandų, net jei sakoma, kad pradžioje liko mažiau laiko.

Kai baigsite, ekrane atsiras sąrankos vadovas, kuriame bus prašoma prijungti PS4 valdiklį. į konsolę naudojant USB kabelį.

Šiuo metu galite išjungti konsolę paspausdami PS4 įrenginio maitinimo mygtuką, kol pasirodys pyptelėjimas. Iš ten, atjunkite jį, supakuokite jį ir paruoškite jį parduoti.


Naudokite rankinį stabdį, norėdami suspausti didelius vaizdo įrašus, kuriuos norite žaisti ant jūsų planšetinio kompiuterio ar telefono.

Naudokite rankinį stabdį, norėdami suspausti didelius vaizdo įrašus, kuriuos norite žaisti ant jūsų planšetinio kompiuterio ar telefono.

Talpykloje jūsų telefone ar planšetiniame kompiuteryje yra aukščiausios kokybės, ir jūs negalite į ją užpildyti daugybę dideli vaizdo failai. Laimei, naudodamiesi "Handbrake", jūs galite sutraukti didelius vaizdo įrašus iki mažesnių; daugiau tinka, o jūs binge žiūrėti ilgiau! Paprasta tiesa, prietaiso saugykla kainuoja gana centas.

(how-to)

Kaip formatuoti USB diską ir atminties kortelę su NTFS

Kaip formatuoti USB diską ir atminties kortelę su NTFS

Jei kada nors bandėte formatuoti USB įrenginį ar atminties kortelę, galbūt pastebėjote, kad vienintelės failų sistemos pasirinktys yra FAT ir FAT32. Tai yra numatytasis "Windows" veiksmas. Tačiau, kai šiek tiek koreguojame nustatymus, išimtines atminties įrenginius galite formatuoti NTFS formatu, įskaitant išorinius standžiuosius diskus ir ttŽinoma, Windows dėl tam tikrų priežasčių numatytuosius nustatymus nustato išimamą saugyklą FAT ir FAT32. Iš tikrųjų yra keletas

(How-to)