lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip pritaikyti savo "PlayStation 4" privatumo nustatymus

Kaip pritaikyti savo "PlayStation 4" privatumo nustatymus


"Sony PlayStation 4 turi socialinės žiniasklaidos stiliaus informacijos suvestinę. Jūsų draugai gali matyti savo "PlayStation" veiklą kartu su savo tikruoju vardu, o jūsų sąskaita gali būti aptikta jūsų "Facebook" draugams, jei susiejėte "PlayStation 4" su "Facebook".

Šiuos privatumo nustatymus galite tvarkyti savo "PlayStation 4" nustatymų ekrane,

Norėdami pasiekti šiuos nustatymus, eikite į "PlayStation 4" pagrindinį ekraną, paspauskite "Aukštyn", slinkite į dešinę ir pasirinkite piktogramą "Nustatymai".

Pasirinkite "PlayStation" Tinklo / paskyros valdymas ", kad pasiektumėte savo paskyros parinktis.

Tvarkykite" Facebook "ir kitas socialinės žiniasklaidos sąskaitas

Pasirinkite" Susieti su kitomis paslaugomis ", kad nustatytumėte, ar" PlayStation 4 "yra susietas su socialinės žiniasklaidos paslaugomis, pvz.," Facebook " "Twitter", "YouTube" ir "Dailymotion".

Čia galite pasirinkti paslaugas, kurios susietos su jūsų paskyra. Šios paslaugos visų pirma leidžia jums paskelbti ekrano kopijas ir vaizdo įrašus į jūsų socialinės žiniasklaidos puslapius, o "PlayStation 4" nieko neduos be jūsų leidimo.

SUSIJĘS: Kaip įgalinti tėvų kontrolę savo PlayStation 4

Galite tinkamai pritaikyti, kaip "Facebook" integracija veikia privatumo sąlygomis. nustatymus, bet jūs taip pat galite pasirinkti atsieti savo "Facebook" paskyrą čia, jei tai jus trukdo. Arba, jei dar nenustatėte "Facebook" integracijos ir norėtumėte, galite čia pasirinkti "Facebook", kad prisijungtumėte "Facebook".

Tik pagrindiniai paskyros savininkai gali susieti socialinės žiniasklaidos paskyras, o ne subsąskaitų vartotojus.

Tvarkykite savo privatumo nustatymus

"PlayStation" tinklo / paskyros valdymo ekrane pasirinkite "Privatumo nustatymai", kad galėtumėte pasiekti savo "PlayStation" privatumo nustatymus.

Tęsti reikės "PlayStation Network" paskyros slaptažodžio.

Kai būsite prisijungę, pamatysite keturias kategorijas: "Dalykitės savo patirtimi", "Prisijungimas su draugais", "Draugų sąrašo ir žinučių tvarkymas" ir "Informacija apsauga".

Dalijimasis patirtimi

"Ekrano bendrinimas" ekrane rodoma, kas gali pamatyti su "PlayStation 4" susijusią veiklą. Čia yra dvi parinktys: "Veikla" ir "Trophies".

"Veikla" rodo, ką darai "PlayStation 4". Tai apima tuos žaidimus, kuriuos žiūrite, kokius vaizdo įrašus žiūrite ir kokius trofėjus uždirbsite vaizdo žaidimuose. Pagal numatytuosius nustatymus "draugų draugai" gali peržiūrėti šią informaciją. Tai reiškia, kad žmonės, su kuriais esate draugai, ir žmonės, su kuriais jie susipažįsta. Tačiau jūs galite jį apriboti tik draugais ar nieku, ar netgi leisti niekam peržiūrėti šią informaciją.

"PlayStation" "trofėjai" yra pasiekimai tokiose platformose kaip "Microsoft" "Xbox" ir "Valve" "Steam". Jūs uždirbsite jiems už žaidimų pažangą, žaidimų užbaigimą ir kitus laimėjimus. Pagal numatytuosius nustatymus kas nors gali pamatyti uždirbtus trofėjus. Tačiau šią informaciją galite apriboti draugų draugais, tik draugais ar nieko kito. Jūs taip pat galite pasirinkti išskirti trofėjus iš konkrečių žaidimų, jei nenorite, kad jūsų draugai žinotų, jog žaidėte konkrečiu žaidimu.

Prisijungimas su draugais

Ekrano "Prisijungia draugais" ekrano valdikliai, kurie gali atsiųsti jums draugų prašymus, kurie galite pamatyti savo tikrąjį vardą, ar žmonės gali rasti "PlayStation" paskyrą, ieškodami savo tikrojo vardo ir kam jūsų "PlayStation" rekomenduoja prisijungti.

Pagal numatytuosius nustatymus kas nors gali išsiųsti jums draugo užklausą. Tik artimieji draugai, t. Y. Draugai, kurie priėmė draugų questą ir gavę leidimą pamatyti savo tikruosius vardus, galės pamatyti savo tikrąjį vardą ir profilio nuotrauką. Niekas negali rasti jūsų ieškodami savo tikro vardo. Jūsų "PlayStation 4" rekomenduos tik prisijungti prie artimų draugų artimų draugų.

Šie nustatymai pagal nutylėjimą yra gana privatūs, tačiau jūs galite pasirinkti, kad juos būtų galima padaryti mažiau. Galite leisti žmonėms rasti jus, ieškodami savo tikrojo vardo, jei norėtumėte būti labiau atpažįstami žmonėms, kurie jus pažįsta, ir pasidalykite savo realiu vardu su daugiau žaidėjų. Arba galite juos sugriežtinti, užkirsti kelią žmonėms siųsti jums draugo užklausas ir užtikrinti, kad jūsų tikrasis vardas visai nebus rodomas kitų žmonių konsolėse.

Jei savo "PlayStation 4" prijungėte prie "Facebook" paskyros, taip pat galite pakoreguoti, ar jūsų "PlayStation" tinklo sąskaita rekomenduojama "Facebook" draugams per funkciją "Žaidėjai, kuriuos galite žinoti".

Draugų sąrašo ir pranešimų tvarkymas

Valdydami savo draugų sąrašą ir pranešimus ekranas tikrina, kas gali peržiūrėti jūsų draugų sąrašą ir kas žaidimuose gali matyti jūsų tikrąjį vardą ir profilio nuotrauką. Jis taip pat kontroliuoja, kas gali siųsti jums draugo užklausas, prašymus žiūrėti savo žaidimą ir pranešimus.

Pagal nutylėjimą draugų draugai gali peržiūrėti jūsų draugų sąrašą, o tik artimi draugai gali matyti jūsų tikrąjį vardą žaidimuose. Kiekvienas gali atsiųsti jums draugo užklausą ar pranešimą, o tik draugai gali siųsti prašymą žiūrėti savo žaidimą.

Čia galite koreguoti šias nuostatas: pvz., Galite apriboti draugų paiešką, kad jie galėtų peržiūrėti savo draugų sąrašą ir padaryti jį privačiu . Jei nenorite gauti pranešimų iš žmonių, kurie nėra jūsų draugai, galite, kad jūsų PS4 leistų įeinančius pranešimus tik iš draugų.

"Draugų užklausų" parinktis čia yra ta pati pasirinktis, kaip ir "Prisijungia su draugais" virš ekrano. Čia yra tiesiog pasikartojantis, kad būtų lengviau surasti, kaip tai suprantama abiejuose skyriuose.

Jūsų informacijos apsauga

Ekranas "Informacija apie jūsų apsaugą" suteikia jums vieną ekraną, kuris leidžia lengvai valdyti, kur atsiranda jūsų tikrasis vardas. ir kas gali rasti jus per rekomendacijas.

Jei peržengėte pirmiau pateiktus skyrius, pastebėsite, kad šiame ekrane yra tik tos pačios parinktys, pateiktos aukščiau pateiktuose ekranuose. Šie su asmenine informacija susiję parametrai yra vienoje vietoje, todėl juos galite lengvai rasti ir iš karto keisti.


Daugelis šių funkcijų priklauso nuo to, su kuo esate draugai. Norėdami pasiekti savo draugų sąrašą, apsilankykite PS4 pagrindiniame ekrane, paspauskite mygtuką "Aukštyn", norėdami patekti į piktogramų eilutę ekrano viršuje ir pasirinkti "Draugai". Galite peržiūrėti savo draugų sąrašą, pašalinti draugus, ieškoti draugų, ir pridėkite juos iš čia.


Kaip naudoti naują užduočių tvarkyklę sistemoje Windows 8 arba 10

Kaip naudoti naują užduočių tvarkyklę sistemoje Windows 8 arba 10

Windows 8 ir 10 užduočių tvarkyklė buvo visiškai ištaisyta. Tai lengviau naudojama, slicker ir daugiau funkcijų, nei bet kada. "Windows 8" gali būti viskas apie "Metro", bet "Task Manager" ir "Windows Explorer" yra geresni nei bet kada. Užduočių tvarkyklė dabar valdo paleisties programas, parodo jūsų IP adresą ir rodo slidžias išteklių naudojimo diagramas.

(how-to)

Kaip naudoti

Kaip naudoti "iPhone" ar "iPad" kaip Apple TV nuotolinį

"Apple TV" nuotolinis įrenginys gali lengvai praleisti tarp dygsnių pagalvių, bet "Apple TV Remote" programa "iPhone" ir "iPad" , visada turėsite atsarginę kopiją ir laukite. Štai kaip nustatyti programą ir pradėti naudoti "iOS" įrenginį kaip "Apple TV" nuotolinį įrenginį. Nors "Apple TV 4" nuotolinio valdymo pultelyje yra aukščiau ankstesnės kartos versijos, jis vis dar gali būti sudėtingas.

(how-to)