lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip paslėpti savo "Facebook" internetinę būseną

Kaip paslėpti savo "Facebook" internetinę būseną


Štai paprastas patarimas, kurį kitą dieną supratau save: paslėpti savo internetinę "Facebook" būseną! Kodėl tai naudinga? Na, dabar, kai "Facebook" sukūrė pokalbį į internetinę sąsają (tokia, kaip "Google Hangouts", veikianti "Gmail"), jūsų draugai gali pradėti kalbėtis su savimi bet kuriuo metu prisijungdami prie "Facebook".

Asmeniškai aš niekada nenorėjau naudoti "Facebook.com" kaip momentinių pranešimų programos, o tam tikslui naudoti "Facebook Messenger". Laimei, "Facebook" tapo labai lengva pakeisti savo internetinę būseną, kad žmonės negalėtų matyti, kad esate prisijungę. Tiesą sakant, per pastaruosius metus jie pridėjo keletą variantų, kad galėtume jums kontroliuoti daugiau detalių.

Išjunkite "Facebook" pokalbį

Paprasčiausias būdas niekam netrukdyti yra tiesiog atsijungti, visiškai išjungiant pokalbį.

Akivaizdu, kad jei jūs visiškai neprisijungiate prie interneto, niekas negalės matyti, kad esate prisijungę, bet jūs taip pat negalėsite pamatyti, kurie iš jūsų draugų yra prisijungę. Tai nepanašu į "Nematomas" funkciją "Yahoo Messenger". Patikrinkite mano ankstesnį pranešimą apie tai, kaip nustatyti, ar kas nors nematomas "Yahoo".

Štai kaip greitai atsijungti ir paslėpti savo internetinę būseną:

1 žingsnis : Prisijunkite prie "Facebook" paskyros

2 žingsnis : naršyklės ekrano apačioje dešinėje spustelėkite krumpliaračio piktogramą ir gausite kai kurių parinkčių sąrašą. Viena iš galimybių yra išjungti pokalbį .

Kai spustelėsite šią parinktį, gausite dar vieną iššokantį langą su trimis parinktimis. Anksčiau neturėjote kito pasirinkimo, o "Facebook" tiesiog išjungė pokalbį visiems draugams. Dabar galite pasirinktinai pasirinkti, nuo ko norite paslėpti, o tai puiku.

Galite pasirinkti iš Išjungti pokalbį visiems draugams, išskyrus arba Išjungti pokalbį tik kai kuriems draugams . Kai išjungiate pokalbį visiems arba žmonių grupei, jie vis tiek gali jums pranešti, bet žinutės bus siunčiamos į jūsų gautuosius ir nebus rodomos pokalbių srityje arba "Facebook Messenger".

Atkreipkite dėmesį, kad jūs taip pat galite išjungti pokalbį "Facebook Messenger", tačiau programa leidžia ją visiškai išjungti. Šiuo metu nėra galimybės pasirinkti, nuo ko norite paslėpti.

Aš parašiau keletą kitų pradedančiųjų straipsnių apie "Facebook", įskaitant tai, kaip įkelti ir tvirtinti nuotraukas "Facebook" ir kaip atnaujinti "Facebook" iš savo mobiliojo telefono. Mėgautis!


Vaizdo įrašų konvertavimas iš partijos su rankiniu stabdžiu

Vaizdo įrašų konvertavimas iš partijos su rankiniu stabdžiu

Ar užpildote savo telefoną ar planšetinį kompiuterį su daiktais, kuriuos norite žiūrėti prieš didelę kelionę? Jei tai padarysite, tada jūs žinote, kad jūsų įrenginys gali greitai užpildyti. Ar nebūtų malonu, jei galėtumėte padaryti mėgstamų vaizdo įrašų partijinį konvertavimą į idealų dydį? Neseniai aptarinėjome, kaip tai daryti "Handbrake", kur sugebėjome sugriauti didelį 220 MB vaizdo įrašą iki 100 MB.

(how-to)

Kaip sužinoti, kurie prekybininkai priima

Kaip sužinoti, kurie prekybininkai priima "Apple Pay"

Jei kada nors pasitraukėte iš namų su savo "iPhone", bet palikote savo piniginę arba piniginę už, jūs žinote, kaip erzina tai pasukti aplink ir eik atgal, kad ją gautumėte. Jei naudojate Apple Pay, jums nereikia. Problema yra tada, kaip žinote, kas priima "Apple Pay"? Jei norite gauti greitą įkandą ar keletą maisto produktų, nenorite eiti iš vienos vietos į kitą, klausdami jų, ar jie priims "Apple Pay", todėl turi būti geresnis būdas ir, laimei, tai yra.

(how-to)