lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip sustabdyti "Facebook" siūlymą įvardyti savo vardą kitų žmonių nuotraukose

Kaip sustabdyti "Facebook" siūlymą įvardyti savo vardą kitų žmonių nuotraukose


"Facebook" turi funkciją, kuri analizuoja nuotraukas, kurias įkelia jūsų draugai naudodami veido atpažinimo technologiją. Jei jūsų veidas yra atpažįstamas nuotraukoje, jūsų vardas yra pasiūlytas draugui, kuris jį įkėlė, kad draugas galėtų lengviau jus žymėti nuotraukoje.

Jei esate susirūpinę dėl privatumo "Facebook" ir internete apskritai, galite kad jūsų vardas nebūtų siūlomas, kai "Facebook" jus atpažins nuotraukoje vieno iš jūsų draugų įrašų.

PASTABA. Nustatymas, rodantis, kaip čia keisti, tik neleis, kad jūsų vardas būtų pasiūlytas, kai jūsų draugai paskelbia jūsų nuotraukas. Jie vis tiek galės jus pažymėti nuotraukose, jie tiesiog nebus paraginti to padaryti.

Norėdami pakeisti nustatymą, kuris apsunkins jūsų draugus pažymėti jus nuotraukose, prisijunkite prie savo "Facebook" paskyros ir spustelėkite rodyklę žemyn, esančią dešiniajame mėlynosios juostos viršuje savo pagrindiniame puslapyje. Išskleidžiamajame meniu pasirinkite "Nustatymai".

Kairėje esančiame sąraše spustelėkite "Laiko juosta ir žymėjimas".

Skiltyje "Kaip tvarkyti žymas žmonėms pridėti ir priskirti žymų", spustelėkite "Redaguoti". "Nuoroda į dešinę" Kas žiūri žymų pasiūlymus, kai nuotraukos, kurios atrodo jums, yra įkeltos ".

Pasirinktas skyrius išplečiamas. Išskleidžiamajame sąraše pasirinkite "No One".

Spustelėkite "Uždaryti", kad slėptumėte šio nustatymo informaciją.

Nustatymas pakeičiamas ir išsaugomas kaip "Ne vienas", matydamas pasiūlymus, kai jums atrodo nuotraukos įkeltas.

Atminkite, kad pakeitus šį nustatymą žmonės negalės skelbti jūsų nuotraukų "Facebook" ir priskirti jums žymą. Tai tiesiog pašalina pasiūlymą, kuris rodomas, kai jūsų veidas yra atpažįstamas nuotraukoje.


Kaip padaryti užduočių juostos piktogramą bet kuriai

Kaip padaryti užduočių juostos piktogramą bet kuriai "Chromebook" tinklalapyje

"Chromebook" tik iš "Chrome" internetinės parduotuvės programų paprastai gaunamos savo užduočių juostos piktogramos ir atskiri langai. Bet jūs galite suteikti bet kokiai svetainei savo užduočių juostos piktogramą ir atidaryti ją atskirame lange, veiksmingai išversdami bet kurią norimą tinklalapį į "programą".

(how-to)

Kaip sustabdyti

Kaip sustabdyti "GIF" automatinį paleidimą į "iOS"

Numatyta, jei paskelbiate animuotą vaizdą "Slack", jis automatiškai paleidžiamas, o kai kurie gali būti gana erzina. Jei nenorėtumėte, kad visi animuoti vaizdai būtų rodomi automatiškai, galite lengvai išjungti šią funkciją. Norėdami tai padaryti, atidarykite "Slack" programą bet kuriame kanale ir viršutiniame dešiniajame ekrano kampe bakstelėkite meniu mygtuką Bakstelėkite "Settings" meniu.

(how-to)