lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kas yra $ WINDOWS. ~ BT aplankas, ar galite jį ištrinti?

Kas yra $ WINDOWS. ~ BT aplankas, ar galite jį ištrinti?


$ WINDOWS. ~ BT ir $ WINDOWS. ~ WS aplankai yra susiję su "Windows 10" atnaujinimo procesu. Jie gali būti rodomi "Windows 7", "8" arba "10", naudojant gigabaitus vietos diske.

Tai yra paslėpti failai, todėl norėdami juos pamatyti turite parodyti paslėptus failus. "

On Windows 7 ir 8

PATEIKTA: Kaip rodyti paslėptus failus ir aplankus sistemoje Windows 7, 8 ar 10

"Windows 7" ir "Windows" 10 metu nemokamai "Windows 7" ir "8" automatiškai atsisiųsti "Windows 10" diegimo failus ir saugomi juos aplanke $ WINDOWS. ~ BT. Kai sutinkate su nemokamu naujovinimu, jis gali greitai pradėti naudotis jau atsiųstų diegimo failų.

Nemokamas naujinimo laikotarpis dabar baigėsi, todėl negalėjote naudoti šių failų naujovinti į "Windows 10", net jei norite.

Microsoft turėtų galiausiai pašalinti šiuos failus, jei jie vis dar yra bet kurioje "Windows 7" ar "8" sistemoje, tačiau jie vis tiek gali būti įstrigę.

"Windows 10"

SUSIJĘS: Kas yra "Windows" .old aplankas ir kaip tai ištrinti?

"Windows 10" aplanke "$ WINDOWS. ~ BT" yra ankstesnė "Windows" diegimo versija. Šie failai yra naudojami, norint perkelti į ankstesnę "Windows" versiją arba ankstesnę "Windows 10" versiją.

Tai panaši į aplanką Windows.old, kuriame yra failai iš ankstesnės "Windows" diegimo. Iš tikrųjų po naujovinimo į "Windows 10" pamatysite abu aplankus - "Windows.old" ir "$ WINDOWS". ~ BT aplankus.

Jame taip pat yra žurnalų failų. Pavyzdžiui, jei atsisiunčiate ir paleidžiate žiniasklaidos kūrimo įrankį, sukuriamas aplankas $ WINDOWS. ~ BT su keliais sąrankos žurnalo failais. Šis žiniasklaidos kūrimo įrankis taip pat sukuria aplanką $ WINDOWS. ~ WS, kuriame yra dauguma "Windows" diegimo failų.

"Windows" turėtų automatiškai ištrinti šiuos failus, norėdami išlaisvinti vietos po dešimties dienų "Anniversary Update", arba trisdešimt dienų, jei jūsų kompiuteryje buvo

Ar galite jį ištrinti ir kaip tai padaryti?

SUSIJĘS: Ar saugu ištrinti viską "Windows" disko valymui?

Įspėjimas : jei jūs pasirinkite ištrinti aplanką $ WINDOWS. ~ BT, esantį "Windows 10", negalėsite pakoreguoti ankstesnės "Windows 10" arba ankstesnės "Windows" versijos, kurias įdiegėte kompiuteryje. Galimybė vėl įkelti kompiuterį į skiltį Nustatymai> Atnaujinti ir saugumas> Atkūrimas išnyks. Tačiau "Windows 10" bet kuriuo atveju automatiškai ištrina šiuos failus po dešimties dienų.

Jei norite ištrinti šiuos failus, galite tai padaryti. Bet jūs neturėtumėte juos paprasčiausiai ištrinti įprastu būdu. Vietoj to turėtumėte naudoti disko valymo įrankį, pridedamą prie bet kokios jūsų naudojamos "Windows" versijos.

Norėdami tai padaryti, atidarykite diskų valymo įrankį ir spustelėkite "Išvalyti sistemos failus". Pažymėkite šiuos sąraše esančius elementus ir juos pašalinkite:

  • Ankstesnės "Windows" diegimo (-ų) : ištrina aplankus $ WINDOWS. ~ BT ir Windows.old Windows 10.
  • Laikini Windows diegimo failai : Ištrina aplanką $ WINDOWS. ~ BT, esantį "Windows 7" ir "8", ir aplanke "$ WINDOWS. ~ WS", esančiame "Windows 10.".

Norėdami pašalinti failus, spustelėkite "OK".

Jei $ WINDOWS. ~ "BT" aplankas vis dar yra po to, gali būti, kad yra tik keletas atsarginių žurnalų failų arba dabar nenaudingų "Windows 7" arba "8" failų nustatymo failų, ir galite pabandyti ištrinti jį rankiniu būdu iš "File Explorer". Tiesiog spustelėkite jį dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkite "Ištrinti".


Screenshot Tour: 29 naujos universalios programos, įtrauktos į

Screenshot Tour: 29 naujos universalios programos, įtrauktos į "Windows 10"

"Windows 10" yra ne tik patobulinta darbalaukio aplinka. Jame yra daug "universaliųjų programų", kurios dažnai pakeičia esamas stalinių programas. Skirtingai nuo "Windows 8", šios programos gali veikti "Windows" darbalaukyje, taigi jūs iš tiesų norite jas naudoti. Šios programos yra daug brandesnės nei "Windows 8" programose.

(how-to)

Kaip įgalinti "Chrome" konkrečioms svetainėms skirtą "Flash" versiją

Kaip įgalinti "Chrome" konkrečioms svetainėms skirtą "Flash" versiją

Jei esate "Chrome" naudotojas, kurį turėtumėte būti, tikriausiai pastebėjote, kad naršyklėje pagal nutylėjimą "Flash" yra užblokuotas. "Google" nemėgsta "Flash" dėl didelių saugumo trūkumų, būdingų "Flash" programai, todėl daro viską, kas verčia jus nenaudoti "Flash".Vienintelė problema

(How-to)