lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kas yra naujasis "Google" nuotraukų archyvas?

Kas yra naujasis "Google" nuotraukų archyvas?


" Jei esate "Google" nuotraukų naudotojas, programos naršyklėje galite pamatyti naują funkciją "Archyvas" . jei ne, nepadarykite streso - tai tik dabar yra išsipūtę, o ne visi.

SUSIJĘS: 18 Ką gali žinoti, kad "Google Photos" gali neveikti

Trumpai tariant, šis yra būdas išlaikyti jūsų nuotraukas labiau organizuotas - tai tikrai ne tas pats, kaip archyvuoti el. laiškus "Gmail". Galite archyvuoti nuotraukas, kurių nenorite įtraukti į pagrindinį srautą, tačiau išsaugokite jas internete. Jie vis tiek bus rodomi paieškoje, taip pat bet kokiuose albumuose, kuriuose gali būti jų. Tai paprasčiausiai būdas, kad "Google" nuotraukose viskas būtų švari ir netvarkinga.

Naudojimas taip pat paprasta. Tai turėtų veikti taip pat ir "Android", ir "iOS" įrenginiuose.

Pirmyn ir paleisk nuotraukas. Norėdami įsitikinti, kad turite šią funkciją, traukite atidarykite kairįjį meniu ir ieškokite "Archyvas". Galite paliesti jį, jei norite, bet ten nieko nebus, nes jūs dar neturite archyvo nieko.

Jei norite pradėti archyvuoti nuotraukas, kurių nenorite išeiti iš savo srauto, eikite į priekį ir ilgai paspauskite ją, tada pasirinkite kitus, kuriuos norite pridėti. Bakstelėkite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe, tada pasirinkite "Archyvuoti".

Taip pat jie išnyks iš pagrindinio nuotraukų rodinio ir bus perkelti į skyrių "Archyvas". Labai paprasta.

Kai archyvavote pirmas kelias nuotraukas, skirtuke "Padėtis" taip pat turėtų būti rodoma nauja parinktis, leidžianti "Išvalyti netvarka". Tai gali pasirodyti nedelsiant, bet jūs turėtumėte gauti pranešimą, kai jis yra paruoštas.

Iš esmės tai yra "protingas" archyvo funkcija, pagal kurią pasirenkami dalykai, kuriuos galbūt nenorėsite laikyti pagrindiniame rodinyje - ekrano kopijos, kvitai ir pan. Norėdami atidžiau pažvelgti, bakstelėkite "Review Recommendations".

Viskas yra iš anksto parinktas ir paruoštas archyvuoti iškart, kai atidarote šį rodinį, tačiau galite laisvai pereiti ir įsitikinti, kad esate atvėsęs, kai visi šie dalykai yra paslėpti. Peržiūrėję viską, tiesiog atidarykite mygtuką "Archyvas" viršutiniame dešiniajame kampe.

Poof! Tiesiog taip pat nebėra gausių rūpesčių.

Jei jūs kada nors archyvavote nuotrauką ir suvokiate, kad norite, kad ji vėl būtų rodoma jūsų pagrindiniame pašte, eikite į priekį ir peršokite į ekraną Archyvas, ilgai paspauskite nuotrauką, bakstelėkite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite "Unarchive". Tai beveik tokia, kas prasminga.


Kaip sustabdyti

Kaip sustabdyti "Facebook" vaizdo įrašus iš automatinio paleidimo

Prisiminkite dienų, kada "Facebook" vaizdo įrašai buvo rodomi tik paspaudę ant jų? Jei norite grįžti į tolimesnį amžių, viskas, ko jums reikia padaryti, yra perjungti kelis uždėtos nustatymus, kad sustabdytumėte automatinio žaismo beprotybę. Automatinis vaizdo įrašų grožis geriausiu atveju (galbūt jūs nenorėjai kad vaizdo įrašas pradedamas žaisti priešais kiekvieną jūsų ekrane), o duomenų praradimas blogiausiu atveju (galbūt nenorėtumėte įrašyti tų duomenų į vaizdo įrašą, kurio net nenorėjote žiūrėti), todėl mes visiškai suprask, ar norite nutraukti tai.

(how-top)

Kaip laikinai užrakinti kompiuterį, jei kažkas bando įsivaizduoti savo slaptažodį

Kaip laikinai užrakinti kompiuterį, jei kažkas bando įsivaizduoti savo slaptažodį

Jei esate susirūpinę dėl to, kad kažkas bando atspėti savo "Windows" slaptažodį, "Windows" gali laikinai blokuoti prisijungimo bandymus po konkretus nesėkmingų bandymų skaičius. Darant prielaidą, kad nenustatėte "Windows", kad automatiškai prisijungtų prie sistemos, "Windows" leidžia neribotą skaičių slaptažodžių bandymų vietinių vartotojų paskyrose prisijungimo ekrane.

(how-top)