lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip pašalinti "Apple Music" "Connect" funkciją

Kaip pašalinti "Apple Music" "Connect" funkciją


"Love" "Apple Music", bet pavargę nuo įsibrovimo "Connect" funkcijos, užimančios vietą mėgstamiausio menininko puslapyje? Na, nesijaudink, nes "dis-Connected" yra tik keletas paprastų nustatymų pakeitimas jūsų "iPhone" ar "iPad", kuriame veikia "iOS 8.0" ar naujesnė versija.

Apribojimų kūrimas ir valdymas

Menininkų prisijungimo kanalas kad jūs sekite ir klausykitės, yra viena iš "Apple Music" pavyzdinių funkcijų su nauja srautinių transliacijų paslauga, tačiau daugelis "hardcore" entuziastai jau serga pagrindine savo muzikos programa, virsta į kitą "Facebook" arba "Twitter", supakuotą iki krašto su netinkamais būsenos atnaujinimais, kurie nėra

Jei norite, kad "Apple Music" veiktų, bet išjungia "Connect", pradėkite įvedant "Settings" programą iš pagrindinio ekrano.

Čia pasirinkite bendrąjį ir pereikite prie "Apribojimai".

Jei anksčiau nenaudojote apribojimų, turėsite sukurti naują 4 skaitmenų PIN kodą, kad jį įjungtumėte.

Čia tiesiog pereikite prie "Apple Music Connect" perjungimo ir perjunkite išjungtas.

Dabar, kai įvedate menininko puslapį, kuriame buvo naudojamas "Con" "Nect", vienintelis dalykas, kurį pamatysite, - tai jų diskografija, geriausi kūriniai ir naujausi albumų išleidimai.

Išjungti "Apple Music" viską

Panašiai, jei nesate suinteresuotos "Apple Music" funkcija naudoti, gali pasirinkti paslėpti piktogramą.

Pradėkite dar kartą įveskite "Nustatymų" programą. Spustelėkite skirtuką "Muzika" ir perjunkite "Apple Music" jungiklį.

Kai išjungtas, vienintelis turinys, kurį pamatysite savo "Music" programoje, yra melodijos, kurios vietoje yra išsaugomos įrenginyje arba bet kurioje Muzika, kurią parsisiuntėte per tinkamą "iTunes Store".


Prisijungimas yra puiki funkcija, tačiau ji gali būti ne visiems. Laimei, "Apple" nebus priversti jus naudoti nieko, ko nenorite, o parinkties išjungimas yra paprastas procesas, kurį gali įgyti bet kokio įgūdžio lygio vartotojai.

Vaizdo įrašų kreditas: "Apple Music"


Kaip pritaikyti savo

Kaip pritaikyti savo "PlayStation 4" privatumo nustatymus

"Sony PlayStation 4 turi socialinės žiniasklaidos stiliaus informacijos suvestinę. Jūsų draugai gali matyti savo "PlayStation" veiklą kartu su savo tikruoju vardu, o jūsų sąskaita gali būti aptikta jūsų "Facebook" draugams, jei susiejėte "PlayStation 4" su "Facebook". Šiuos privatumo nustatymus galite tvarkyti savo "PlayStation 4" nustatymų ekrane, Norėdami pasiekti šiuos nustatymus, eikite į "PlayStation 4" pagrindinį ekraną, paspauskite "Aukštyn", slinkite į dešinę ir pasirinkite piktogramą "Nustatymai".

(how-to)

HDR formato karai: koks skirtumas tarp HDR10 ir

HDR formato karai: koks skirtumas tarp HDR10 ir "Dolby Vision"?

Pasiruoškite kitam formato karui! Kitas didelis TV dalykas yra HDR. Bet "HDR" yra ne tik viena paprasta funkcija - yra du skirtingi, nesuderinami HDR standartai. Tai reiškia, kad ne visi HDR vaizdo įrašai ir žaidimai dirbs su kiekvienu televizoriumi. Kas yra HDR? SUSIJĘS: Ar turite "Ultra HD" 4K televizorių?

(how-to)