lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip padaryti visus savo ankstesnius "Facebook" įrašus labiau privataus

Kaip padaryti visus savo ankstesnius "Facebook" įrašus labiau privataus


Kai paskelbiate "Facebook", galite pasirinkti, kas pamatys šį įrašą, taip pat visus būsimus įrašus. Tačiau ką daryti, jei norėtumėte apriboti, kas gali matyti visus anksčiau pateiktus įrašus? "Facebook" nustato tai padaryti.

SUSIJUSIOS: Kaip rodyti ar slėpti "Facebook" įrašus tam tikriems žmonėms

Galite riboti auditoriją bet kuriam laikui priskirtam įrašui spustelėdami rodyklę žemyn viršutiniame dešiniajame pranešimo kampe išskleidžiamajame meniu pasirinkite "Redaguoti įrašą" ir iššokantį meniu šalia mygtuko "Išsaugoti" pasirinkite auditoriją. Bet tai tik keičia vieną įrašą ir jei norite keisti kiekvieną "Facebook" įrašą, kurį kada nors padarėte, tai būtų labai varginantis.

Tačiau yra nustatymas, pakeičiantis visus ankstesnius įrašus arba bent jau ankstesnį " Vieši "arba" Draugų draugai "pranešimai -" Draugai "vienu paspaudimu. Norėdami pakeisti šį nustatymą, naršyklėje pasiekite savo "Facebook" paskyrą ir viršutiniame dešiniajame naršyklės lango kampe spustelėkite rodyklę žemyn, esančią šalia mygtuko Privatumo santrumpos. Spustelėkite skirtuką "Nustatymai", esantį išskleidžiamajame meniu.

Puslapyje Nustatymai spustelėkite "Privatumas" kairėje esančių parinkčių sąraše.

Atsidaro ekranas "Privatumo nustatymai ir įrankiai". Skyriuje "Kas gali matyti mano duomenis?", Spustelėkite "Apriboti auditoriją įrašams, kuriuos bendrinote su draugais ar viešaisiais".

Skiltyje išplėsta ir pateikiamas aprašymas, koks yra šis nustatymas. Norėdami apriboti visus savo praėjusius įrašus draugams, spustelėkite "Apriboti senus pranešimus".

PASTABA: apribojimas senų įrašų automatiškai riboja auditoriją visiems seniems įrašams draugams. Jei norite apriboti įrašus į pasirinktą asmenį ar žmonių grupę, pvz., Artimus draugus, turite keisti kiekvieno įrašo auditoriją atskirai, vienu metu, kaip minėjome anksčiau šiame straipsnyje.

Kai tik jūs spustelėję "Limit old posts", pasirodo patvirtinimo dialogo langas, kad įsitikintumėte, ar tikrai norite pakeisti visus savo senus pranešimus auditorijai, nenagrinėdami jų.

Įsitikinkite, kad norite tai padaryti, nes negalėsite atšaukti šios . veiksmas !

Paspauskite "Patvirtinti", jei nuspręsite eiti į priekį ir apriboti visus senus pranešimus draugams.

Dar rodomas dialogo langas. kai pasikeitimas baigtas. Spustelėkite "Uždaryti".

Kai naudojate nustatymą "Senų įrašų apribojimas", turite apsvarstyti keletą dalykų:

  • Jei bendrinote bet kokius įrašus su tinkinta auditorija, šis nustatymas nepakeis tų praėjusių įrašų auditorijų. Šis nustatymas keičia tik įrašus, kurie bendrinami su draugais ar draugais, žiūrinčiųjų.
  • Jei jūs priskyrėte žymą kitam asmeniui ankstesniame įraše, šis asmuo ir kiti asmenys, kuriuos tas asmuo įtraukė į pranešimus, kuriems jie priskirti žymą "In", vis tiek įtraukiami į šį įrašą auditorijai, kai apribojote visų senų įrašų auditoriją. Taigi, protinga būti atsargiems, kam jūs pažymėjote pranešimuose.
  • "Sena" pranešimų nustatymas apriboja tik pranešimų, kuriuos asmeniškai bendrinote, auditoriją. Jei jums buvo priskirta žyma kito įraše, tik jie gali apriboti tai, kas mato šį įrašą. Žmonės gali jums sunkiau priskirti žymą jūsų įrašuose, užkirsdami kelią, kad jūsų vardas būtų pasiūlytas, kai jūsų draugai paskelbia jūsų nuotraukas.

Taip pat galite kurti pasirinktinius draugų sąrašus, kad galėtumėte bendrinti įrašus su tam tikromis žmonių grupėmis.


Kaip skaityti ir atidaryti POT .PO .MO plėtinius

Kaip skaityti ir atidaryti POT .PO .MO plėtinius

Bandymas atidaryti, peržiūrėti arba redaguoti tam tikrus "Windows" failų plėtinius ne visada yra pats sklandžiausias procesas. Pagal numatytuosius nustatymus "Windows" palaiko daugelį plėtinių, įskaitant visus MS Office formatus. Tačiau gali būti keletas papildomų žingsnių, reikalingų norint atidaryti kitus failų tipus, pvz., POT .PO ir .MO

(How-to)

Kaip nustatyti failų ir aplankų leidimus "Windows"

Kaip nustatyti failų ir aplankų leidimus "Windows"

Paprastai jums nereikia nerimauti dėl "Windows" leidimų, nes tai jau prižiūri operacinė sistema. Kiekvienas vartotojas turi savo profilį ir savo leidimų rinkinį, kuris apsaugo nuo neteisėtos prieigos prie failų ir aplankų.Tačiau yra laikų, kai galbūt norėsite rankiniu būdu konfigūruoti failų ar aplankų rinkinių leidimus, kad kiti vartotojai negalėtų pasiekti duomenų. Šis pranešimas daro p

(How-to)