lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip išeiti iš savo "Netflix" paskyros kiekviename įrenginyje, kuriame jis naudojamas

Kaip išeiti iš savo "Netflix" paskyros kiekviename įrenginyje, kuriame jis naudojamas


Jei kada nors prisijungėte prie savo "Netflix" paskyros kito asmens įrenginyje arba paliko prisijungimą prie įrenginio, kurį nebesinaudosite, jūs žinote, kaip tai gali būti erzina, ypač jei kas nors kitas žiūri jūsų sąskaitoje rodomas parodas ir išjungia jus. Štai kaip išeiti iš visų "Netflix" sesijų naudodami vieną paprastą mygtuką.

Norėdami tai padaryti iš naršyklės, pirmiausia aplankykite "Netflix.com" ir spustelėkite savo profilį viršutiniame dešiniajame kampe spragtelėkite "Jūsų paskyra".

Kitu ekranu slinkite žemyn į Nustatymai ir spustelėkite "Atsijungti nuo visų įrenginių".

Dabar spustelėkite "Išsiregistruoti" ir jūsų "Netflix" paskyra bus išjungta iš visų įrenginių.

Norėdami atlikti tą patį naudodamiesi "iOS" ir "Android" programomis, pirmiausia atidarykite programą ir bakstelėkite piktogramą viršutiniame kairiajame kampe.

Kai atsidaro šios skaidrės skaidrės, slinkite žemyn ir bakstelėkite "Sąskaita".

Tada slinkite žemyn ir bakstelėkite "Išsiregistruoti iš visų įrenginių".

Galiausiai bakstelėkite "Išsiregistruoti" ir baigsite.

Yra keletas įspėjimų, apie kuriuos turėtumėte žinoti, kai tai atliekate. Pirma, kaip sakoma, gali praeiti iki 8 valandų, kol pakeitimai įsigalios visuose įrenginiuose. Be to, šis metodas bus atsijungęs nuo visų įrenginių, įskaitant ir jūsų, todėl jums reikės prisijungti prie kiekvieno įrenginio, kurį norite naudoti su savo "Netflix" paskyra.


Kas yra

Kas yra "kūrėjo režimas" "Windows 10"?

Jei kasti per "Windows 10" nustatymus, gali kilti kažkas, vadinamas "kūrėjo režimu". Įdiegus "Developer Mode" programą "Windows" galite lengviau išbandyti sukurtas programas, naudoti "Ubuntu Bash shell" aplinką, keisti įvairias programuotojų orientuotas nuostatas ir atlikti kitus panašius veiksmus. Kaip įgalinti kūrėjo režimą Šis nustatymas galimas "Nustatymų" programoje.

(how-top)

Kaip blokuoti tam tikrus žmones iš jūsų

Kaip blokuoti tam tikrus žmones iš jūsų "Snapchat story"

"Snapchat's Story" funkcija yra tokia populiari, kad "Facebook" ją vėl sugriebė. Tai puikus būdas pasidalyti tuo, kas vyksta jūsų gyvenime, vienkartiniu būdu. Problema yra ta, kartais yra vienas ar du žmones, kurių nebūtinai norite pamatyti viską, ką paskelbiate. Gal tai tavo motina, ar erzina ex. Nepriklausomai nuo to, kaip blokuoti tam tikrus žmones iš "Snapchat Story".

(how-top)