lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip palikti "iOS Beta" dabar, kai "iOS 11" išeina

Kaip palikti "iOS Beta" dabar, kai "iOS 11" išeina


Kai išleidžiamas pagrindinis "iOS" leidimas, beta versijos kanalo privalumai labai sumažėja - kaip gauti išjungti beta testavimo traukinį ir grįžti prie reguliarių senų viešų laidų.

Kodėl grįžti atgal?

SUSIJĘS: Kas naujo "iOS" 11 "iPhone" ir "iPad", dabar galimas

(pvz., "iOS 10" ir "iOS 11" perėjimas, kuriame yra daugybė naujų funkcijų), labai smagu žaisti beta versijos testavimo bandomajame kameroje. Jei esate viešoje beta versijos testavimo kanale, tada galėsite žaisti su visomis naujomis funkcijomis months prieš visus kitus.

Kai tik bus išleistas pagrindinis įrašas, vis tiek bus automatiškai užsiprenumeravo viešą beta kanalą. Išskyrus dabar, atnaujinimai nėra tokie, kaip "žlugdantys" Žemė, todėl verta tęsti beta testavimo patirtį. (Kas rūpinasi "iOS 11.1" pasiekimu prieš visus kitus?) Jei norite išeiti iš traukinio ir laikytis reguliarių išleidimo į viešumą, kad būtumėte sinchronizuoti su savo draugais ir kolegomis, tai nieko blogo, ir jūs galite tai padaryti lengvai, jei žinote, kur ieškoti savo "iOS" įrenginio meniu.

Beta programinės įrangos profilio išjungimas

SUSIJUSIOS: Kaip įdiegti "iOS 11" beta versiją "iPhone" ar "iPad" įrenginyje

Atsispausdinkite beta versiją išleidimo tvarkaraštis ir grįžimas į viešojo paskelbimo tvarkaraštį yra toks pat paprastas kaip "iOS Beta" programinės įrangos profilio trynimas.

Jei šis vardas skamba pažįstamai, tai turėtų tiksliai įkelti jūsų "iOS" įrenginį, kai įdiegėte beta versiją kanalas.

Tiesiog patraukite atitinkamą "iOS" įrenginį ir atidarykite "Nustatymų" programą. Pasirinkite "Bendra".

Slinkite žemyn į "Bendrųjų nustatymų" apačią ir pasirinkite "Profilis:" iOS Beta "programinės įrangos profilis".

Čia yra du dideli pastabai. Jei esate ne beta versijos kanale, net nebus "Profilio" įrašo, nes nėra jokio paprasčiausio seno atsarginių "iOS" naudojimo profilio.

Jei yra kitas profilis įrašykite šalia "iOS Beta" programinės įrangos profilio, tada nepasikėlę susisiekę su savo paslaugų teikėju ar savo organizacijos ar biuro asmenimis, kurie tvarko jūsų įrenginį. Tas pats pasakytina ir apie įrašą "Įrenginių valdymas" (tai yra įmonės profilio valdymo tipas, kurį naudoja didelės įmonės). Tęskite tik tada, jei aiškiai žiūrite į "iOS Beta" programinės įrangos profilį ir neištrinate nieko, kuriame yra kitos etiketės.

"iOS Beta" programinės įrangos profilį įrašysite šį ekraną. Dar kartą pasirinkite "IOS beta programinės įrangos profilį".

Pasirinkite "Ištrinti profilį".

Jums bus paraginti įvesti savo įrenginio kodą, kad patvirtintumėte profilio ištrynimą, o ekrano apačioje bus rodomas antrojo pašalinimo patvirtinimas. pasirinkite jį.

Po ištrynimo ekrane "Profiliai" bus pranešimas apie tai, kad nėra nustatytų profilių.

Tiesiog todėl, kad beta profilis išnyko, tačiau tai nereiškia, kad galite atsisukti tiesiai į programinės įrangos atnaujinimo meniu ir paimk naujausią viešą "iOS" leidimą. Ištrintas profilis ar ne, pakeitimai neįsigalioja, kol nebeatnaujinsite savo įrenginio. Paspauskite ir laikykite nuspaudę maitinimo mygtuką, perbraukite, kad išjungtumėte, tada iš naujo paleiskite įrenginį naudodami maitinimo mygtuką.

Iš naujo paleidus telefoną pereikite prie "Nustatymai"> "Bendrieji nustatymai"> "Programinės įrangos atnaujinimas", kad įsitikintumėte, jog esate išjungtas iš beta versijos kanalo ir atgal apie viešą leidimo kanalą. Jei norite išlipti iš traukinio, turėsite "Atnaujinti", kad gautumėte naujausią stabilią versiją.

Šio pamokymo metu beta versijos vartotojai bus atnaujinami iki galutinės "iOS 11" versijos kartu su ne beta vartotojams. Palikus beta kanalą, galite atnaujinti "iOS 11.1" (arba "iOS 11.01") beta versiją, kol ji bus pasiekiama. "


Kaip paslėpti savo internetinę būseną WhatsApp

Kaip paslėpti savo internetinę būseną WhatsApp

Pagal numatytuosius nustatymus "WhatsApp" parodo draugams, ar esate prisijungę prisijungę dabar, ar paskutinį kartą esate prisijungę. Jei pageidaujate, galite paslėpti savo būseną ... Galbūt jūs tiesiog norite patikrinti savo žinutes, neleidžiant žmonėms žinoti, kad esate prisijungę. Galbūt norite, kad žmonės nežinotų, kai perskaitėte jų žinutes.

(how-top)

Kaip pakeisti DNS serverį savo iPhone ar iPad

Kaip pakeisti DNS serverį savo iPhone ar iPad

Jūsų iPhone ar iPad paprastai naudoja DNS serverius, kuriuos teikia bet kuris naudojamas "Wi-Fi" tinklas. Bet jūs galite nustatyti tinkintą DNS serverį ir naudoti "Google Public DNS", "OpenDNS" ar bet kurį kitą norimą DNS serverį. SUSIJUSIOS: Kas yra DNS, ir ar turėčiau naudoti kitą DNS serverį? Kiekviena "Wi- FI tinklas, prie kurio jungiatės, turi savo atskirą DNS serverio nustatymą.

(how-top)