lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip gauti pranešimus, kai jūsų draugai paskelbia ką nors apie "Facebook"

Kaip gauti pranešimus, kai jūsų draugai paskelbia ką nors apie "Facebook"


Jei norite likti ant savo draugo "Facebook" veiklos su tuo pačiu įspėjimu, kurį gaunate, kai kas nors jus paminame įraše arba pažymėkite jus, tai lengva padaryti, jei žinote, kur ieškoti.

Kodėl nustatykite įspėjimus?

Pagal numatytuosius nustatymus "Facebook" įspėja jus, kai jūs tiesiogiai paminėjate. Jei kas nors jus pažymi nuotraukoje, pamini jus komentare ar tiesiogiai paskelbdamas savo "Facebook" sieną, tada gausite perspėjimą. Bet ką daryti, jei norėtumėte likti geriausiuose draugo gyvenimuose, net jei nesate tiesiogiai pažymėjote? Galbūt tavo brolis turi naują kūdikį, ir tu nori nedelsdamas pamatyti nuotraukas. Galbūt draugas išgyvena šiurkštą pleistras ir nori draugiškai pažvelgti į savo socialinės žiniasklaidos pranešimus. Tokiais atvejais jums reikės padaryti keletą papildomų komandų, kad gautų pranešimus bet kuriuo metu, kai tas žmogus ką nors paskelbia "Facebook", o ne tik tada, kai jie bendrauja su jumis.

SUSIJĘS: Kaip pasidalinti "Facebook" pranešimais tik su Tam tikri draugai

Yra du būdai, kaip spręsti problemą: naudojant "Facebook" "Draugų" sąrašą ir įjungti pranešimus atskiriems draugams. Kodėl yra dvi skirtingos parinktys ir kodėl jas naudojate? Kai kurie žmonės naudoja "glaudžius draugus" sąrašą, kai jie skelbia turinį "Facebook", kaip būdą apriboti auditoriją tik savo artimiems draugams (pasakyti, ypač asmeninė žinutė ar kita kūdikių nuotraukų banga). Jei norite gauti pranešimus, kai jūsų "Facebook" draugas paskelbia ką nors, bet jūs nebūtinai norite juos įtraukti į artimojo draugo sąrašą, tai galite tai padaryti, paprasčiausiai perduodamas pranešimus apie šį draugą.

mūsų pamokoje mes ketiname įjungti pranešimą savo draugui "K", kuriam mes esame įsitikinę, kad "Throwback" ketvirtadienio nuotraukos, pateiktos jos atrodančio nesenstančio veido, yra vampyras. "Facebook" pranešimų pagalba mes pamatysime, ar visa jos veikla įvyksta po krēmėlių ir aplink baisioms apleistoms kriptoms, kad galėtume trumpai atlikti šį paslaptį.

Pranešimų nustatymų tikrinimas

Pirmoji verslo tvarka yra užtikrinti kad jūsų pranešimų nustatymai yra tokie, kad jūs iš tikrųjų gausite įspėjimus, kuriuos norite, kai įjungsite savo draugo pranešimus. Pirmiausia patikrinsime "Close Friends" nustatymus, o tada bendrus el. Pašto pranešimų nustatymus.

Norėdami tai padaryti, prisijunkite prie savo "Facebook" paskyros ir spustelėkite šią nuorodą, kad pereitumėte į teisingą submeniu. Jei nuoroda jums neveikia, viršutiniame dešiniajame ekrano kampe pasirinkite meniu trikampį ir spustelėkite "Nustatymai".

Pažiūrėkite į "Pranešimai" įrašą kairiojoje naršymo stulpelyje. Spustelėkite ją.

"Pranešimų" meniu sąrašo viršuje spustelėkite nuorodą "Redaguoti", esančią šalia "Facebook".

Slinkite žemyn į skyrių "Ką gausite pranešimą apie" ir ieškokite už įrašą "Artimų draugų veikla". Ten bus išskleidžiamasis meniu dešinėje, kuriame galėsite pasirinkti "Facebook" ir "Email", "Facebook" ir "Išjungta".

Numatyta, kad turėtų būti nustatyta "Facebook" ir "Email", bet jei Jūs praeityje sugadinote pranešimų nustatymus, todėl gali būti išjungtas. Nustatykite pranešimą į norimą lygį ("Facebook +" el. Paštą arba tiesiog "Facebook").

Toliau pažvelkime į bendrus el. Pašto pranešimus, kad užtikrintumėte, jog gausite pranešimus el. Paštu apie žmones, su kuriais sužinosite pranešimus, bet kurie nėra jūsų "Draugai" sąraše. Norėdami tai padaryti, eikite į el. Pašto pranešimų nustatymų meniu (spustelėkite meniu piktogramą kaip ir ankstesniame skyriuje, pasirinkite "Nustatymai", tada "Pranešimai" ir spustelėkite mygtuką "Redaguoti" šalia įrašo "El. Paštas").

Šiame skyriuje turite pasirinkti aukščiausią parinktį "Visi pranešimai ..." arba antrą "Svarbius pranešimus ...", pritaikytus pagal pageidavimą, jei norite gauti el. Pašto pranešimus, jei šis asmuo nėra jūsų artimų draugų sąraše, bet įjungėte aktyvius pranešimus apie jų profilį.

Pranešimų perjungimas

Dabar, kai mes dvigubai patikrinome pranešimų nustatymus, likusieji yra greita. Tiesiog nukreipkite į draugo "Facebook" profilio puslapį ir ieškokite mygtuko "Draugai", kuris plaukia virš jų viršelio nuotraukos. Paspauskite mygtuką, norėdami išskleisti meniu ir pasirinkti "Gauti pranešimus" arba "Uždaryti draugus", priklausomai nuo jūsų pageidavimų.

Atminkite, kad "glaudūs draugai" ne tik automatiškai įjungs pranešimų pusę, bet ir Taip pat pridedate juos kaip auditoriją į bet kurias įrašus, kurie yra tik jūsų artimų draugų sąraše (jei naudositės šia funkcija). Pasirinkite "Gauti pranešimus" tiesiog įjungsite pranešimus apie šio asmens profilį, neįtraukdami jų į bet kurį sąrašą.

Norėdami išjungti pranešimus, tiesiog grįžkite į savo draugo profilį ir atžymėkite atitinkamą elementą iš išskleidžiamojo meniu.


Tai yra viskas, ko reikia, greitai patikrinti pranešimų nustatymus ir greitai perjungti savo draugo profilio puslapį, jūs niekada nepaleisite juokingo įrašo ar kūdikio nuotraukos.


Kaip automatiškai įjungti žibinto apšvietimą, kai aptiktas judesis

Kaip automatiškai įjungti žibinto apšvietimą, kai aptiktas judesis

Jei tamsa ir kas nors ateina į jūsų duris, tikriausiai jūs negalėsite matyti jų, nebent jūsų verandoje yra šviesa. Be to, jei galimas įsilaužimas artėja prie jūsų durų, judesio apšvietimas gali padėti juos išgąsdinti. Yra keletas būdų, kaip galite įjungti judesio sensorinį priekinio žibinto apšvietimą.

(how-to)

ĮSpėjimas: jūsų

ĮSpėjimas: jūsų "konkrečios taikomosios programos slaptažodžiai" nėra taikomi specifiniai

". Taikymo specifiniai slaptažodžiai yra pavojingesni nei jie skamba. Nepaisant jų vardo, jie yra tik konkrečios programos. Kiekvienas konkrečios programos slaptažodis yra labiau panašus į skeleto raktą, kuris suteikia neribotą prieigą prie jūsų paskyros. "Programai pritaikyti slaptažodžiai" yra vadinami taip, kad paskatintų gerą saugumo praktiką - jūs neturite jų naudoti dar kartą.

(how-to)