lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip konvertuoti iPhone "Live Photos" nuotraukas į vis dar nuotraukas

Kaip konvertuoti iPhone "Live Photos" nuotraukas į vis dar nuotraukas


"Apple" nauja "Live Photos" funkcija "iPhone 6s" ir "6s Plus" yra tikrai kieta, bet jei nenorite, kad jos būtų bendrinamos kaip visiškai "Live Photos" arba tiesiog norite jas kaip fotografijas, jas galite lengvai konvertuoti vos per keletą žingsnių.

SUSIJĘS: Kaip fotografuoti nuostabius tiesioginius fotoaparatus naudodami "iPhone"

"Live Photos" reklamuojamos kaip viena iš privalomų - turime savybes, ir mes paaiškinome, kaip su jais gauti gana gerus rezultatus. Tačiau "Live Photos" turi keletą įspėjimų. Viena, jie užima daug daugiau vietos nei tradiciniai rėmai. Jūs taip pat negalėsite pasidalyti visa. Galbūt jūs tiesiog norite jį dalintis kaip nuotrauką ir išmesti likusią dalį.

"Live Photo" konvertavimas į nuotrauką iš tiesų yra tikrai paprastas procesas, kurį galima atlikti tik per kelis trumpus žingsnius. Pirma, atidarykite "Live Photo" programą "Photos" ir tada viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite "Edit".

Dabar pamatysite savo "Live" nuotrauką kaip viską. Tai, kaip jis atrodys, kai jį konvertuosite, kurį galėsite paliesti piktogramos apatiniame kairiajame kampe kraštovaizdžio režimu, o viršutiniame kairiajame kampe esant portretui.

Bakstelėjus "Live Photos" piktogramą, jis bus pasukite balta prasmę ir tuomet palieskite mygtuką "Atlikta", kad išsaugotumėte nuotrauką kaip dar nuotrauką.

Jei norite grąžinti nuotrauką į "Live Photo", galite bakstelėti mygtuką "Grąžinti" arba tiesiog palieskite dar kartą "Live Photos" piktograma, tada palieskite "Done".

Būtent taip. Kai išeinate iš redagavimo režimo, galite bendrinti savo naują nuotrauką kaip norite, su kuo norite, ir tai bus tik viena nuotrauka, o ne visa "Live Photo" nuotrauka.

Galite nurodyti, kurį failą bendrinate. "LIVE" piktograma viršutiniame kairiajame kampe. Jei jūs tiesiog norėsite dalintis vis dar, tai akivaizdu, kad ši piktograma nebus pateikta.

Tai reiškia, kad failas turėtų būti žymiai mažesnis, o jo įrenginyje nepakanka vietos, todėl bus lengviau taip pat.

Jei radote šį straipsnį naudingą, praneškite mums, palikdami savo atsiliepimus mūsų diskusijų forume.


Nustatymas, kurio negalima pašalinti ar ištrinti tinklo spausdintuvą sistemoje "Windows"

Nustatymas, kurio negalima pašalinti ar ištrinti tinklo spausdintuvą sistemoje "Windows"

Jei dirbate biure, tikriausiai turite į savo kompiuterį įdėtus kelis spausdintuvus, kurie yra tinklo spausdintuvai, ty nėra tiesiogiai prijungti prie kompiuterio. Tačiau, kai perkeliate įmonę ar spausdintuvai miršta, šį sąrašą reikia išvalyti kaskart kartą.Kartais, kai bandote ištrinti tinklo spausdintuvą, iš "Windows" galite gauti pranešimą iš " Nepavyko ištrinti tinklo spausdintuvo " ir tai jau yra! Puiku, todėl dabar jū

(How-to)

Kaip įjungti arba išjungti

Kaip įjungti arba išjungti "mouse-locator" operacinėje sistemoje OS X

OS X 10.11 "El Capitan" yra nauja "pele" lokatoriaus funkcija. Jei prarasite pelės žymeklį, tiesiog pasikratykite pelės arba energingai perkelkite pirštą ant prisilietimo spraustuvo, o pelės žymeklis laikinai augs labai didelis, kad galėtumėte jį pamatyti. Ši funkcija naudinga ir šiek tiek stebina, kad "Apple" įdiegė "Pritaikymo neįgaliesiems" parinktis, o ne kažkur galbūt geriau.

(how-to)