lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip prijungti "Nest Secure" į naują "Wi-Fi" tinklą

Kaip prijungti "Nest Secure" į naują "Wi-Fi" tinklą


Jei kada nors pakeisite savo "Wi-Fi" slaptažodį arba tinklo pavadinimą, taip pat reikės sujungti "Nest" Apsaugokite apsaugos sistemą prie naujojo tinklo. Laimei, tai labai paprasta.

SUSIJUSIOS: Kaip pakeisti saugos signalo delsimą "Nest Secure"

Daugeliui "Wi-Fi" įrenginių yra nustatymas, kuriame galite lengvai pakeisti "Wi-Fi" tinklą. prijungtas prie. Kiti įrenginiai nėra taip paprasti, ir jūs iš tikrųjų turite juos iš naujo nustatyti tik norėdami prisijungti prie naujo "Wi-Fi" tinklo. Laimei, "Nest Secure" sėdi buvusioje kategorijoje, todėl daug lengviau prisijungti prie "Wi-Fi" tinklo.

Norėdami tai padaryti, atidarykite "Nest" programą, tada viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite parinktį "Nustatymų" mygtukas (krumpliaračio piktograma).

Pasirinkite "Home Info" nustatymą pačioje viršuje.

Pasirinkite parinktį "Home Wi-Fi Help" ("Home Wi-Fi Help").

"Home" "Wi-Fi" pagalbos puslapyje ", bakstelėkite

Paspauskite mygtuką "Next", esantį kito ekrano apačioje.

Palaukite, kol jūsų telefonas prisijungs prie jūsų "Nest Guard".

Ir tada pasirinkite naują "Wi-Fi" tinklą, prie kurio norite prisijungti.

Po to įveskite "Wi-Fi" tinklo slaptažodį ir tada paspauskite mygtuką "Kitas".

Palaukite, kol jis prisijungs prie "Wi-Fi" tinklo.

Ir kai baigsite, bakstelėkite mygtuką "Atlikta" apačioje.

Pavadinimo vaizdas iš Nest


Kaip ištrinti savo Twitter sąskaitą

Kaip ištrinti savo Twitter sąskaitą

Ar norite palikti "Twitter" atsilieka? Galite visam laikui ištrinti savo paskyrą, ištrinti visus tweets, pasekėjus, mėgstamiausius ir kitus duomenis. Kaip veikia deaktyvavimas Apsilankykite "Twitter" svetainėje savo naršyklėje ir prisijunkite prie savo sąskaitos. Spustelėkite savo paskyros paveikslėlį.

(how-top)

Kaip sukurti kompiuterio standųjį atsarginį kopiją su

Kaip sukurti kompiuterio standųjį atsarginį kopiją su "Macrium Reflect"

"Microsoft" paskelbė, kad sistemos "Image Backups" nebus naudojamos Windows 10 "Fall Creators Update". Ši funkcija vis dar yra prieinama, tačiau ji nebevartojama ir gali būti pašalinta būsimoje "Windows 10" leidimo versijoje. Vietoj to "Microsoft" rekomenduoja naudoti trečiosios šalies įrankį, kad būtų sukurti visi jūsų kompiuterio sistemos vaizdai.

(how-top)