lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip užblokuoti ką nors į Twitter

Kaip užblokuoti ką nors į Twitter


Yra keletas baisių žmonių, o paslaugos, pvz., "Twitter", gali parodyti jiems blogiausius. Dažnai vienintelis būdas kovoti su troliu yra blokuoti juos. Štai kaip tai padaryti.

Ką daryti blokuojant?

Kai užblokujate ką nors iš "Twitter":

  • Jie automatiškai atsijungia nuo jūsų.
  • Jūs automatiškai atrakinsite juos.
  • Negalite sekti kiekvieno
  • Jų tweets nebus rodomi jūsų laiko juostoje, net jei jie tau žymės.
  • Jie negali matyti savo "Tweets" prisijungdami.
  • Jie negali išsiųsti tiesioginių pranešimų .
  • Jie negali tave pažymėti nuotraukoje.
  • Jie negali peržiūrėti jūsų sekėjų, seansų, mielumų ar sąrašų.
  • Jie negali pridėti jus prie sąrašų.

Atminkite jie taikomi tik tada, kai prisijungęs asmuo, kurį esate užblokuotas. Jei turite viešą paskyrą, jie vis tiek galės pamatyti savo "Tweets" ir informaciją, jei jos nėra prisijungusios.

Taip pat, kai blokuojate "Twitter" naudotoją , jūs tiesiog blokuojate šią paskyrą, o ne tą asmenį. Jei jie sukuria kitą paskyrą, kad ir toliau jus priekabėtumėte, susisiekite su policija ir "Twitter".

Kaip užblokuoti ką nors į Twitter

Jei visa tai skamba kaip tai, ką jūs darote, jūs niekada nepadarėte, kad išvengtumėte priekabiavimo internete, tačiau pranešėte apie problemą. nori, kaip blokuoti naudotoją. Galite tai padaryti iš svetainės ar "Twitter" programos (-ų).

Iš "Twitter" svetainės

Iš naudotojo, kurį norite blokuoti, iš naujo spustelėkite rodyklę, į kurią nukreipta į apačią, tada spustelėkite Blokuoti @ vardą

Arba eikite į naudotojo, kurį norite blokuoti, profilį. Spustelėkite "Gear" piktogramą šalia "Follow" mygtuko. Iš išskleidžiamojo meniu spustelėkite Blokuoti @ vartotojo vardą.

"Twitter" programa

Nors šiuo straipsniu naudoju "iPhone", procesas yra beveik identiškas "Android" įrenginiuose.

"Tweet iš naudotojo, kurį norite" Norėdami blokuoti, bakstelėkite rodyklę, nukreiptą į apačią. Iš pateikto meniu bakstelėkite Blokuoti @pavadinimus.

Arba iš naudotojo profilio, kurį norite blokuoti, bakstelėkite Gear piktogramą ar nustatymų piktogramą šalia mygtuko "Sekite". Tada palieskite Block @ userername.


Kas yra diegimas ir kodėl jis veikia mano kompiuteryje?

Kas yra diegimas ir kodėl jis veikia mano kompiuteryje?

Girdite, kaip veikia "Mac" ventiliatoriai, todėl patikrinkite "Activity Monitor". Pasirodo, kažkas, vadinamas "installd", užima daugybę procesoriaus galios. Kas vyksta? SUSIJĘS: Koks yra šis procesas ir kodėl veikia mano "Mac"? Šis straipsnis yra mūsų vykdomos serijos dalis, paaiškinanti įvairius "Activity Monitor" procesus, tokius kaip kernel_task, hidd, mdsworker ir daugelis kitų.

(how-top)

Kaip ištrinti savo Firefox sąskaitą

Kaip ištrinti savo Firefox sąskaitą

Mozilla Firefox naudoja "Firefox" paskyrą, kad sinchronizuotų savo slaptažodžius, žymes ir kitus naršymo duomenis tarp įrenginių. Jei paliksite "Firefox", galbūt norėsite ištrinti savo sąskaitą, kad pašalintumėte visus savo asmeninius duomenis iš "Firefox" serverių. Įspėjimas : taip bus ištrinti visi "Firefox" naršyklės duomenys, išsaugoti internete.

(how-top)