lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip užblokuoti žmones nuo paskelbimo savo "Facebook" laiko juostoje, nesuspaudžiant jų

Kaip užblokuoti žmones nuo paskelbimo savo "Facebook" laiko juostoje, nesuspaudžiant jų


"Facebook" leidžia lengvai ir įdomu palaikyti ryšį su draugais ir šeima ir sužinoti, ką jie daro. Tačiau, jei turite draugą ar šeimos narį, kuris paskelbia nepageidaujamą turinį savo laiko juostoje, tai gali būti erzinantis ir galbūt sutrikdytas.

Nesijaudinkite, jūs neturite nepasinaudoti šiais žmonėmis ar nuspręsti ištrinti savo "Facebook" paskyrą . Vietoj to, jūs galite lengvai blokuoti žmonių skelbimą savo "Facebook" laiko juostoje.

PASTABA: tai viskas arba niekas. Galite arba leisti visiems savo draugams paskelbti savo laiko juostą, ar nė vieno iš jų.

Kad jūsų draugai negalėtų skelbti savo laiko juostos, prisijunkite prie "Facebook" paskyros naršyklėje ir spustelėkite rodyklę žemyn dešinėje mėlyna juosta jūsų pagrindinio puslapio viršuje. Išskleidžiamajame sąraše pasirinkite "Nustatymai".

"Nustatymų" ekrane spustelėkite "Laiko juosta ir žymėjimas" kairėje esančių parinkčių sąraše.

"Kas gali pridėti dalykų prie mano laiko juostos? "Skirsnyje spustelėkite" Redaguoti "dešinėje" Kas gali paskelbti savo laiko juostoje? "

Skyriuje išplėsta atskleidžiant mygtuką" Draugai ". Spustelėkite mygtuką, kad pasiektumėte išskleidžiamąjį meniu ir pasirinkite "Tik mane".

Galite žlugdyti skiltį spustelėdami "Uždaryti", bet tai nėra būtina, kad išsaugotumėte pakeitimą.

Galbūt nenorėsite užkirsti kelio jūsų draugai visada paskelbia savo laiko juostą. Kitas variantas leidžia jums valdyti tai, ką žmonės gali matyti, kai kiti įrašo jūsų laiko juostą. Norėdami tai padaryti, palikite ekrane "Laiko juostos žymėjimas ir nustatymai" arba atidarykite jį dar kartą, kaip aprašyta anksčiau šiame straipsnyje. Skiltyje "Kas gali matyti dalykus mano laiko juostoje?", Dešinėje "Kas gali matyti, ką kiti jūsų laiko juostoje paskelbia", spustelėkite "Redaguoti".

Skyrius išplečiama ir rodomas mygtukas. Spustelėkite mygtuką norėdami patekti į išskleidžiamąjį sąrašą. Pasirinkite, kam norite matyti, ką kiti paskelbia jūsų laiko juostoje. Jei norite pasirinkti tam tikrus žmones, pasirinkite "Tinkintas". Daugiau informacijos apie šią parinktį rasite mūsų straipsnyje apie "Facebook" pranešimų rodymą arba slaptumą tam tikriems žmonėms.

Vėl galite paspausti "Uždaryti", kad suskaidytumėte skyrių, bet tai nėra būtina.

Jei esate susirūpinę dėl to, ką žmonės "Facebook" žiūri apie jus, galite sustabdyti "Facebook" pasiūlymą įvardyti kitų žmonių nuotraukose, rodyti ir slėpti "Facebook" įrašus tik tam tikriems žmonėms ir kurti sąrašus, kurie jums leidžia. pasidalinti "Facebook" pranešimais su tam tikromis draugų grupėmis.


Kaip sinchronizuoti savo

Kaip sinchronizuoti savo "Mac" darbalaukį ir kitus dokumentus su "iCloud

Laikui bėgant," Mac "neišvengiamai sukaupė daug failų" Desktop "ir" Documents "aplankuose. Jei turite daugiau nei vieną "Mac", dabar galite lengvai jas bendrinti per "iCloud", taip pat galite pasiekti šiuos failus bet kur, bet kuriame įrenginyje. "MacOS Sierra" funkcija "iCloud Desktop" ir "Documents" yra nauja, ir tai yra ta, kuri žada jei norite, kad jūsų "Apple" įrenginiai būtų prijungti prie tos pačios "iCloud" paskyros.

(how-to)

Kaip gauti

Kaip gauti "Android" programos, kurią įsigijote iš "Google Play"

", Grąžinimas" Google Play "leidžia jums lengvai grąžinti programą dėl bet kokios priežasties per pirmas dvi valandas po to, kai ją įsigijote. Po to jis tampa šiek tiek sudėtingesnis ir situacinis, bet vis dar yra būdų, kaip galėtumėte grąžinti pinigus. Nėra automatinio būdų prašyti grąžinti lėšas pirkimams programoje iš "Google Play".

(how-to)