lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Slėpti vieną draugą iš kito "Facebook"

Slėpti vieną draugą iš kito "Facebook"


"Facebook" sistemoje, kai jūs draugei kada nors, jie paprastai gali matyti visus savo draugus pagal numatytuosius nustatymus. Tai nėra labai naudinga, jei norite susipažinti su draugu, bet nenorite, kad šis draugas žinotų apie kitą jums priklausantį draugą. Galbūt esate draugai su dviem žmonėmis, kurie buvo kartu, bet dabar suskaidomi ir nekenčiami vieni kitiems.

Ar yra būdas užkirsti kelią draugui matyti dar vieną tavo draugą? Gerai taip ir ne. Nuo dabar galite blokuoti draugą tik pamatyti visus kitus jūsų draugus. Negalima blokuoti draugo matyti tik vieno draugo. Jūs turite paslėpti visą savo draugų sąrašą iš vieno ar abiejų draugų, kad jie negalėtų matyti vieni kitų.

Taip pat galite sukonfigūruoti taip, kad tik jūs pamatysite savo draugų sąrašą ir niekas negalės, bet tai yra šiek tiek sunku, jei norite, kad du draugai nematytų vienas kito. Aš parodysiu, kaip konfigūruoti abi parinktis žemiau.

Taigi, jei norite, kad kas nors nematytų, kas yra jūsų kiti draugai, galite sekti toliau nurodytus veiksmus, kad sukurtumėte "Facebook".

Paslėpti draugus iš kitų "Facebook"

Pirmiausia spustelėkite savo vardą viršuje, kad galėtumėte peržiūrėti savo profilį. Dabar spustelėkite mažą rodyklės piktogramą, esančią viršutiniame dešiniajame skyriuje " Draugai", ir spustelėkite " Redaguoti privatumą" . Draugų skiltis pasirodys kairėje pusėje po Nuotraukos .

Atkreipkite dėmesį, kad taip pat galite spustelėti savo vardą, tada spustelėkite skirtuką Draugai viršuje, tada spustelėkite meniu pieštuko piktogramą dešinėje. Vienintelis pasirinkimas bus " Redaguoti privatumą" .

Tai atvers dialogo langą Redaguoti privatumą . Eik į priekį ir spustelėkite mažąją piktogramą dešinėje ir pamatysite kelias parinktis. Jei spustelėsite " Tik mane", būsite vienintelis asmuo, kuris gali peržiūrėti jūsų draugų sąrašą. Tai šiek tiek ekstremalios, nes tai reiškia, kad niekas negalės pamatyti, kas yra jūsų draugai.

Jei norite, kad vienas asmuo nebūtų matęs viso jūsų draugų sąrašo, turite spustelėti " Pasirinktinis" .

Skiltyje Neprisijungti su skiltimi eikite į priekį ir įveskite asmens vardą, kurio norite paslėpti savo draugų sąrašą. Jei bandote užkirsti kelią dviems savo draugams matyti vieni kitus savo draugų sąraše, turėsite įvesti abu jų pavadinimus skyrelyje " Neskelbti", kad negalėtumėte matyti jūsų draugų sąrašo.

Tačiau, kaip jau minėjau anksčiau, tai reiškia, kad jie negalės matyti jokių jūsų draugų, todėl jie gali būti šiek tiek įtartini dėl to, kodėl juos blokuojate, kad nematytų savo draugų sąrašo. Tikimės, kad "Facebook" išleis funkciją, kurioje galėsite slėpti vieną draugą iš kito atskirai. Tačiau nuo šiol tai atliks.

Taip pat būtinai perskaitykite mano ankstesnį pranešimą apie tai, kaip paslėpti savo "Facebook" būseną nuo vieno ar kito draugų. Galiausiai, jei norite "Facebook" palaikyti privačius pokalbius su mažesnėmis grupėmis, geriausia sukurti privačią ar slaptą grupę. Slapta grupė yra gražus, nes tik nariai gali rasti grupę, pamatyti, kas jame yra, ir paskelbti ją. Jei turite kokių nors klausimų, paskelbkite komentarą. Mėgautis!


Kaip pakeisti ar ištaisyti sugadintą "iPhone" ekraną

Kaip pakeisti ar ištaisyti sugadintą "iPhone" ekraną

Mes visi nukritėme prie "iPhone" vienoje ar kitoje vietoje, o kartais ir tavo sėkmė pasibaigia, o jūs susiduriate su sugadintu ar sugadintu ekranu! Šiuo metu jūsų galimybės iš tikrųjų priklauso nuo to, kokia "iPhone" versijos versija ir koks apsaugos planas, jei toks yra, telefonui.Akivaizdu,

(How-to)

Kaip įdėti naują ROM į savo

Kaip įdėti naują ROM į savo "Android" telefoną

Kai įsigijote telefoną, jis buvo pažangiausias, turėjęs naujausią "Android" versiją ir davė širdį. Praėjus metams ar dviems kartoms, jis nesulaukia naujų atnaujinimų, o našumas yra šiek tiek lėtas. Kodėl aš noriu tai padaryti? Yra daug priežasčių, dėl kurių kažkas gali pageidauti įdiekite (arba "flash") naują ROM į savo telefoną.

(how-to)