lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip išjungti "Facebook Messenger" vietovių stebėjimą (jei jis yra įjungtas)

Kaip išjungti "Facebook Messenger" vietovių stebėjimą (jei jis yra įjungtas)


Atrodo, kad kiekvienas dabar stebi mūsų buvimo vietą. Nenuostabu, kad "Facebook Messenger" taip pat gali perduoti daug informacijos apie jūsų vietovės veiklą. Jei naudojate "Messenger", štai kaip įsitikinti, kad ji nepraneša apie savo buvimo vietą kitiems.

Mes žinome, kad "Google" tai daro, o jei naudojate "Apple" įrenginį, turite įgalinti vietovių stebėjimą, kad tam tikros funkcijos ir programos veiktų tinkamai. Iš esmės, bet kuris nešiojamasis įrenginys ar šiuolaikinė operacinė sistema turi į jį orientuotą vietą. Net jūsų žiniatinklio naršyklė naudoja jūsų vietovę, kad pateiktų rezultatus, atitinkančius jūsų gyvenamą vietą.

SUSIJĘS: "Google" vietovių istorija vis dar įrašo kiekvieną veiksmą

"Facebook Messenger visada buvo į ją įtraukta buvimo vietos ataskaita, tačiau kaip paaiškėja, tai gali būti (ir tikriausiai yra) pradedančiųjų ir roplių palaima, nes jie gali sukurti labai išsamią buhalterinę apskaitą visur, kur jūs einate (jei visą dieną kalbate "Messenger").

Norėdami tai įrodyti taškas, vienas iniciatyvus "Facebook" internas sukūrė "Marauder" žemėlapį, kuris leidžia visiems sukurti konkretų žemėlapį, kuriame visur žinomas "Messenger" naudotojas.

Nors Marauder žemėlapis jau nebėra, pamoka nėra, o "Facebook" greitai paskelbė atnaujinimą Vietos funkcija išjungiama pagal numatytuosius nustatymus. Tuo tikslu, jei jūs įjungėte šią funkciją arba atsitiktinai, arba jūs tiesiog nežinau geresnių rezultatų, čia yra išsamių nurodymų, kaip tiksliai jį išjungti.

Tikrinimas, ar "Messenger" Vietovių ataskaitų teikimas yra įjungtas

Kaip mes sakėme, nuo šiol "Messenger" vietovės funkcija turėtų būti išjungta pagal nutylėjimą, kai ją įdiegsite. Tai yra mažiau susirūpinimas dėl "iOS" programos versijos tik dėl to, kad "iOS" tvarko leidimus. Tačiau naudodami "Android" versiją turite būti šiek tiek daugiau dėmesio. Vis dėlto apimsime abi versijas, kad žinotumėte, į ką ji įtraukta.

"Android" galite pasakyti, kada vietovės paslauga įjungta, nes jūsų pokalbių languose bus piktograma. Jei piktograma yra mėlyna, tai reiškia, kad vietovės parinktis yra įjungta ir aktyvi.

Jei matote piktogramą, bet jis yra pilkas, tai reiškia, kad vieta yra įjungta, bet neaktyvi, bet tik tam konkrečiam pokalbiui.

Palietus piktogramą, galite rankiniu būdu įjungti ir išjungti vietą, tačiau ji visuomet bus aktyvi kiekvienam naujam "Messenger" pokalbiui.

Jei "iPhone" ar "iPad" įjungta "Messenger" vietai, kai bakstelite piktogramą, esančią apačioje, ji bus įklijuoti savo dabartinės vietos žemėlapį į pokalbį. Taigi vietoj pranešimo apie savo buvimo vietą kiekvieną kartą, kai siunčiate pranešimą savo pokalbio partneriui, jie gali matyti, kur esate, bet tik tuo atveju, jei pasirinksite atskleisti šią informaciją.

Patikėkite mums, Messenger gebėjimas tiksliai nustatyti mūsų vietą yra bauginantis tikslumas.

Jei "iOS Messenger" programoje buvimo vieta yra išjungta, pamatysite šį pranešimą, kuris, jei norite, bus paslėptas jūsų nustatymams.

Kaip mes anksčiau minėjome, sunkiau pasukti dėl vietovės stebėjimo savo "iPhone" ar "iPad".

Vietovės išjungimas

Jei norite išjungti vietovės funkciją "Android" programoje, programos ekrano viršuje palieskite nustatymų raktą, tada slinkite žemyn ir palieskite "Vietovė".

" iOS "tvarko vietos nustatymo leidimus OS lygyje, o tai reiškia, kad" Messenger "turi leisti naudoti jūsų vietovę sistemos nustatymuose. Kai įjungsite šiuos nustatymus savo "iPhone" ar "iPad", pasirinksite jį visiškai išjungti arba leisti naudoti programą.

Jei naudojate "Messenger", rekomenduojame patikrinti, kaip jis nustatomas prieš pradedant bet kokį nauji pokalbiai. Vis dar labai įmanoma, kad naudojate senesnę versiją, kuri automatiškai neleidžia vietovės funkcijos, jei naudojate "Android".

Tai vargu ar pirmasis susirūpinimas "Facebook", dėl kurio mes kalbėjomės. Mes visada nepatinka visų šių žaidimo užklausų ir gimtadienių pranešimų, bet tai iš tikrųjų yra kažkas, kas gali būti žalingas nežinomam vartotojui.

Nors tikrai viliuosi, kad "Facebook" iš tikrųjų ėmėsi veiksmų, siekdama apsaugoti naudotojų privatumą nuo potencialiai invazinės ar net pavojingos stebėjimo veiklos, kad tai trukdė juos taip ilgai, vis dar gaila. Tikimės, kad dabartiniai "Messenger" vartotojai atkreips dėmesį į savo programų atnaujinimus ir nuolat tobulins. Jei skaitote tai, dabar jūs žinote, ką daryti.

Prašome pranešti mums, jei turite klausimų ar komentarų, dalydamiesi savo atsiliepimais su mumis mūsų diskusijų forume.


Kaip greitai konvertuoti tekstą naudojant kontekstinį meniu Word

Kaip greitai konvertuoti tekstą naudojant kontekstinį meniu Word

ŠRiftų dialogo langas "Word" naudojamas teksto formatavimui, pvz., Šrifto ar šrifto dydžio keitimas arba teksto trejetas arba kursyvu ir prieinamos įvairiais būdais. Vienas greitas ir paprastas būdas yra naudoti kontekstinį meniu. PASTABA: šią funkciją iliustruoja "Word 2013". Pažymėkite tekstą, kurį norite formatuoti, ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį.

(how-to)

Kaip ištaisyti prieigą atmestas, failas gali būti naudojamas arba dalijamasi pažeidimų klaidomis sistemoje "Windows"

Kaip ištaisyti prieigą atmestas, failas gali būti naudojamas arba dalijamasi pažeidimų klaidomis sistemoje "Windows"

Kada nors bandote ištrinti failą ir gauti prieigą yra atmesta klaida ? Arba galbūt bandote kopijuoti ar perkelti failą ar aplanką ir gausite pranešimą, nurodantį, kad šaltinio failas gali būti naudojamas ? Šio tipo klaidos gali atsirasti dėl kelių priežasčių: jūs neturite failo ar aplanko nuosavybės ir todėl negalėsite atlikti jokio veiksmo į jį ar operacinę sistemą, arba šiuo metu ji naudoja kitą programą.Paprastai jūs galite išsiai

(How-to)