lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip fotografuoti su sprogo režimu "iOS" įrenginyje

Kaip fotografuoti su sprogo režimu "iOS" įrenginyje


Esame įsitikinę, kad bandėte fotografuoti tą patį momentą naudodami savo fotoaparatą, o jūs jau per vėlu ar per daug anksti ir jūs praleidote. Jei turite "iPhone" arba "iPad", galite naudoti sprogo režimą ir niekada nepraleisti to, kad tobulas vaizdas būtų dar kartą.

Viena iš didžiausių skaitmeninių fotoaparatų ar bet kokių fotoaparatų problemų yra tai, kad jie dažniausiai idealiai tinka fotografuoti ar portretai. Siūlome visiems, suskirstykite jas į grupes ir sakykite "sūris", ir jūs tikriausiai gausite tiksliai pageidaujamą nuotrauką.

Tačiau ne taip, jei bandote užfiksuoti tiesioginį momentą, pvz. žmonės ar veiksmai. Tokiais atvejais galite pabandyti fotografuoti kelis kartus paliesdami užrakto mygtuką, bet tikėtina, kad jūs tikriausiai praleisite nuotrauką arba jis nebus įjungtas, kaip norėtumėte.

Burst režimas į "Rescue" režimą

"Burst" režimas "iOS" reiškia, kad galite savo iPhone ar "iPad" nukreipti į savo temą, laikykite užrakto mygtuką arba garsumo stiprinimo mygtuką ir jis pradės fotografuoti vieną nuotrauką dar kartą, kol neleisite.

Galėsite pasakyti sprogo režimą nes pastebėsite, kad miniatiūra, esanti apatiniame dešiniajame kampe, nuolat keičiasi, kai imama kiekviena nuotrauka.

Skirtingai nuo seno "Camera Roll", naujoji "Photos" programa nesunaikina nuotraukų į vieną miniatiūrą. Vietoje to visos nuotraukos, kurias perėmėte sprogo režimu, atsiras atskirai.

"Photos" programa nesuderina nuotraukų sprogo, todėl kiekvieną atskirai matys atskirai.

Galite paliesti pirmąją serijos nuotrauką ( nebent jūs iš karto pamatysite jums patinkantį), o "Photos apps" bus atidarytos iki viso ekrano. Iš čia galite perbraukti per kiekvieną nuotrauką, kol rasite vieną ar kelias, kurios iš tiesų jus kreipiasi.

Tuomet galėsite mėgstyti kiekvieną nuotrauką, jei norite. Baigę palieskite "Pasirinkti", tada palieskite kiekvieną nuotrauką, kurią norite ištrinti, ir viršutiniame kairiajame kampe palieskite šiukšliadėžės piktogramą.

Bakstelėkite "Pasirinkti", tada palieskite kiekvieną nuotrauką, kurią norite išsaugoti ar ištrinti. Mėlynas čekis rodo, kad jis pasirinktas.

Kalbėdamas apie nuotraukas, kurias norite išsaugoti, galite juos bendrinti per "AirDrop", "Mail", "Facebook" arba tiesiog spausdinti, be kitų parinkčių.

Kai būsite supratau, ką norite išlaikyti, galite dalintis savo nuotraukomis naudodamiesi "AirDrop", pranešimu, el. paštu arba bet kuria kita jūsų naudojama dalijimosi parinktimi.

"Burst" režimas yra akivaizdžiai naudingas, nes jis pašalina daug neaiškumų. Jūs nebūsite klausęs: "Ar aš gavau šūvį?" Kita vertus, tai greičiausiai nesudaro mėginimo būti geresniu fotografu. Be to, greičiausiai pasibaigsite šimtais papildomų nuotraukų savo fotoaparato ritinėlėje, kurias vėliau reikės išardyti ir ištrinti.

Taigi, pagrindinis išeikvojimas čia yra naudoti sprogo režimą, jei reikia, bet tik tiek, kiek jums nereikia

Kaip visada, jei turite ką nors, kurį norite pridėti, pvz., komentarą ar klausimą, palikite savo atsiliepimus mūsų diskusijų forume.


Kaip peržiūrėti ir patvirtinti, kas atsiranda jūsų

Kaip peržiūrėti ir patvirtinti, kas atsiranda jūsų "Facebook" laiko juostoje

Jei norite tvirtai kontroliuoti tai, kas rodomi "Facebook" laiko juostoje (ir taip visiems, su kuriais esate "Facebook" draugai ), yra paprastas, bet nepakankamas mechanizmas, sukurtas tiesiai į "Facebook", kad suteiktų jums patvirtinimo teises visame, kas tave įsileidžia. Kodėl tu nori tai padaryti Tarkime, mes visi turime mažiausias vienas iš šių žmonių mūsų "Facebook" draugų drauge: asmuo, kuris pažymi visus savo (politinės / įvykio / daugialygmenio rinkodaros) pranešimus, asmuo, kuris mėgsta skelbti atsitiktinius (o dažnai netinkamus) ) turinį ir pažymėkite visus, kurie, jų nuomone, gali juokinga, žmogus, kuris kiekviename renginyje perima milijoną nuotraukų ir pažymi kiekvieną asmenį, esantį kiekviename iš jų, arba bet kurį kitą žmonių skaičių, kurie piktnaudžiauja "Facebook" draugo žymėjimo funkcija.

(how-to)

Kaip sustabdyti

Kaip sustabdyti "Apple Pay" atidarymą "iPhone" visada

Jei nenorite naudoti "Apple Pay", nieko nereikia pamatyti jo "iPhone" užrakinimo ekrane kiekvieną kartą jūs netyčia dukart spustelėkite mygtuką "Pagrindinis". Štai kaip išjungti šį spartųjį klavišą, vis tiek suteikiant prieigą prie "Apple Pay", kai jums reikia. "Apple Pay" gali būti naudinga, ypač jei galite rasti prekybininkų, kurie jį priims.

(how-to)