lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip sustabdyti "iPhone" nuo dažnių vietų įrašymo

Kaip sustabdyti "iPhone" nuo dažnių vietų įrašymo


Tai gali būti šiek tiek blogai, kai jūsų iPhone, atrodo, žino jūsų įprastą, kaip ir ESP.

SUSIJĘS: "Google" vietovių istorija vis dar įrašoma kiekvieną kartą perkelti

Klausimas Kaip jūsų iPhone žino, kur einate?

Išjungta į paplūdimį ... bet kaip tai žinojo mano iPhone?

Panašiai kaip ir "Google" vietovių tarnyboje, jūsų "iPhone" seka, kur eisi ir išsaugo šią informaciją. vėliau galite pamatyti žemėlapį.

Pvz., kai eiditės dirbti kiekvieną dieną, tai bus stebima. Taigi, po laiko, kai įeinate į savo automobilį ir važiuojate ryte, jis leidžia jums sužinoti, kiek laiko užtruks ten. Panašiai, dienos pabaigoje jis jums pasakys, kiek laiko reikės namo eiti.

Ši funkcija turi gana akivaizdų naudingumą. Labai patogu anksčiau žinoti, koks yra jūsų maršrutas. Tada dar gali atrodyti šiek tiek baisus ir invazinis, todėl galbūt norėsite jį išjungti. Jei nenorite, kad "iPhone" sekti kiekvieną veiksmą, tai tik kelias sekundes išjungia funkciją.

Norėdami tai padaryti, pirmiausia atidarykite "iPhone" nustatymus ir atidarykite "Privatumas".

Privatumo nustatymuose bakstelėkite "Vietovių paslaugos", tada bakstelėkite "Sistemos paslaugos".

Sistemos tarnybose palieskite atidarymą "Dažnos vietos".

Čia galite pasirinkti išjungti dažnesnes vietas. Po antrašte "Istorija" pamatysite visas vietas, kurias įrašėte "iPhone".

Jei norite, galite tiesiog paliesti dažnesnes vietas ir atlikti su juo.

Jei paliesite vietą, bus rodomos dažnos vietos tam tikroje geografinėje vietovėje žemėlapyje. Eik į priekį ir bakstelėkite vietą, esančią žemėlapio apačioje.

Dabar galite pamatyti, kur esi, kokiomis dienomis ir kada.

Galbūt tai yra šiek tiek per daug informacijos ir norite išvalyti viską . Jokių problemų, tiesiog palieskite mygtuką "Išvalyti istoriją", esantį sistemos paslaugų nustatymų puslapio apačioje. Pasirodo patvirtinimas ir jūs galite paliesti "Išvalyti istoriją", jei norite jį ištrinti, arba "Atšaukti", jei pakeisite savo mintis.

Kiek mes žinome, informacija yra saugoma vietoje ir neatsiunčiama "Apple", kitaip nei "Google" kuris praneša viską į savo serverius.

Nepaisant to, tai nėra svarbu jūsų "iPhone" veikimui, o jo išjungimas neapsaugos nuo kitų funkcijų. Jūs vis tiek galėsite naudoti žemėlapius ir naršyti. Be to, kadangi informacija akivaizdžiai saugoma vietoje, niekas kitas neturėtų prieiti prie jo.


Kaip prisijungti prie

Kaip prisijungti prie "OS X Yosemite" automatiškai be slaptažodžio

Jei kompiuteryje namuose yra nieko kito, nėra jokios priežasties prisijungti kiekvieną kartą, kai jums reikia jį naudoti. Laimei, galite lengvai nustatyti OS X prisijungti automatiškai. Jūs taip pat galite nustatyti, kad "Windows" prisijungtų automatiškai. "OS X" prisijungimas automatiškai atidarykite sistemos nuostatas, spustelėkite piktogramą "Sauga ir privatumas".

(how-to)

Kodėl jūsų vaikai turėtų naudoti apimtį ribojančius ausines

Kodėl jūsų vaikai turėtų naudoti apimtį ribojančius ausines

Nešiojamieji įrenginiai, pvz., "IPad", MP3 grotuvai ir panašūs įrenginiai, gali išgauti garsą pakankamai aukštai, kad pakenktų jūsų klausai. Nors suaugusieji (turėtų) geriau pažinti ir mažinti garsumą, vaikai dažnai to nedaro. Perskaitykite, kaip parodysime, kaip apsaugoti jūsų vaikus nuo garsų garsumo ribojančių ausinių.

(how-to)