lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip rūšiuoti "naujausius" "Facebook" (vietoj "geriausių istorijų")

Kaip rūšiuoti "naujausius" "Facebook" (vietoj "geriausių istorijų")


Pagal numatytuosius nustatymus "Facebook" jus ne viską parodo. Vietoj to, ji nusprendžia, ką ji mano, kad norite pamatyti pagal tai, ko jums patinka, komentuoti ir kokia žiniasklaida "Facebook" nori reklamuoti.

"Facebook" tinklalapyje

SUSIJĘS: Kaip "Facebook" naujienų srauto rūšiavimo algoritmas veikia

Atidarykite "Facebook" savo naršyklėje ir spustelėkite tris mažus taškus greta vietos, kur ji sako "News Feed".

Iš meniu spustelėkite "Naujausi".

"Facebook" bus atnaujintas, o dabar viską pamatysite chronologine tvarka.

Vienintelis trūkumas yra tai, kad jums reikės tai padaryti kiekvieną kartą, kai prisijungsite prie "Facebook". Jei norite jį apeiti, žymių juostoje pažymėkite URL//www.facebook.com/?sk=h_chr. Galų gale "Facebook" praneša "Facebook", kad nukreiptumėte į "Naujausią" sklaidos kanalą, taigi tai jus jus pasiims.

"Facebook Mobile" programoje

Jei bandote peržiūrėti "Facebook" kanalą "iPhone" ar "Android" programoje , taip pat galite tai padaryti. Atidarykite "Facebook" programą ir eikite į meniu sritį.

"iOS" pasirinkite "Transliacijos".

Tada pasirinkite "Naujausi" ir pamatysite viską chronologine tvarka.

"Android" galite pasirinkti naujausią iš kanalų Meniu langas.


Greitai sukurkite susitikimus iš užduočių naudodami

Greitai sukurkite susitikimus iš užduočių naudodami "Outlook 2007" užduočių juostą

Kaip ir bet kuris "geek", aš praleidžiu daug valandų, ieškodamas būdų, kaip sutaupyti kelias minutes iš savo dienos. Visi žino, kad kairiojoje pusėje kalendoriaus piktogramą vilkdami el. Laiškus ar užduotis, "Outlook" meniu atidarys naują susitikimą ... bet ar nebus paprasčiau jį vilkti į konkrečią dieną?

(how-top)

Kaip leisti tik draugams susisiekti su jumis

Kaip leisti tik draugams susisiekti su jumis "Snapchat"

Pagal numatytuosius nustatymus "Snapchat" visiems, kurie prideda jus, siunčia jums Snaps, o tai nėra idealus. Jei nenorite gauti pranešimų iš nepažįstamų žmonių, tai kaip jį pakeisti, taigi "Snapchat" leidžia tik draugams (žmonėms, kuriuos pridėjote), su jumis susisiekti. Atidarykite "Snapchat" ir perbraukite fotoaparato ekrane.

(how-top)