lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip pasidalinti savo "iPhone" be žmonių, kurie snausti aplink

Kaip pasidalinti savo "iPhone" be žmonių, kurie snausti aplink


Telefonai yra privatūs, pilni asmens duomenų ir pranešimų. Vadovaujama prieiga leidžia jums dalintis savo "iPhone" su asmeniu be galimybės susipažinti su šiais duomenimis, leidžiančius jiems žiūrėti į nuotraukas, skambinti arba žaisti žaidimą, kol jūsų daiktai paslėpti.

"Valdoma prieiga" yra ideali situacijoms, kai norite rodyti nuotraukas draugams ar šeimos nariams, leisti kam nors skambinti ar leisti vaikui žaisti žaidimą. Visi, su kuriais bendrinate savo telefoną, negalės pasiekti nieko jautrios. Jūs netgi galite užrakinti funkcijas konkrečiose programose. Tai taip pat veikia "iPad" įrenginiuose.

Kaip įgalinti prieigą prie gido

SUSIJĘS: Kaip užrakinti savo "iPad" ar "iPhone" vaikams

Tam reikalinga funkcija "Vadove", kuri pagal numatytuosius nustatymus neįjungta . "Guided Access" naudojome kaip tėvų kontrolę, kad vaikams uždarytume "iPhone" ar "iPad", bet "Guided Access" galima naudoti daug daugiau. Tai būdas laikinai apriboti jūsų įrenginį prie vienos programos ir tada riboti tai, ką galima atlikti šioje programoje. Norint palikti "Guided Access" režimą, turėsite PIN kodą arba savo pirštų atspaudą.

Norėdami įjungti vadovaujamą prieigą, paleiskite "Nustatymai" programą ir eikite į "Bendroji informacija"> "Pritaikymas". Slinkite žemyn ir bakstelėkite "Vadovaujamoji prieiga" skyriuje "Mokymasis".

Čia įjunkite slankiklį "Guided Access" ir tada palieskite "Passcode Settings", kad nustatytumėte kodą. Galite įvesti tą patį PIN kodą, kurį naudojate norėdami atrakinti "iPhone", arba nustatykite kitą PIN kodą, kuris priklauso nuo jūsų.

"iPhone" su Touch ID jutikliu galite įjungti "Touch ID" parinktį čia. Galėsite išeiti iš "Guided Access" režimo naudodami tik savo pirštų atspaudus, todėl ilgiau nereikės įvesti ilgesnio kodo.

Apribokite telefoną vienai programai ir išjunkite pranešimus

Dabar tiesiog reikia įdėti savo "iPhone" prie "Guided Access" režimo, prieš pateikdami jį kam nors kitam. Ne tik "iPhone" bus neapsiribota tik pasirinkta programa, bet joje nebus rodomi gaunami pranešimai arba suteikiama prieiga prie pranešimų centro, kai įjungta "Guided Access" režimas. Visi gaunami jūsų gaunami pranešimai bus laikomi privatūs ir tik jūsų akyse.

Norėdami įjungti vadovaujamojo prieigos režimą, atidarykite norimą naudoti programą, pvz., "Photos" programą, "Phone app" arba žaidimą. Tris kartus iš eilės spustelėkite mygtuką "Pagrindinis". Bus rodomas ekranas "Vadove". Viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite "Pradėti", kad patektumėte į režimą "Valdoma prieiga".

Dabar jūsų telefone bus pasirinkta tik viena programa, ir ji nebus rodoma jokių pranešimų. Galite perduoti telefoną kitiems žmonėms, žinodami, kad jie netyčia nematys privačių pranešimų ir neužtikrins, kad vaikas žaidžia žaidimą, nebus perduotas jūsų el. Laiškai ir kita asmeninė informacija.

Norėdami palikti "Guided Access" režimą, paspauskite "Pagrindinis" "Mygtuką tris kartus iš eilės ir įveskite savo PIN kodą. Jei įjungėte "Touch ID", galite vieną kartą paspausti pagrindinį mygtuką ir palikti pirštą ant jutiklio. Jei "iPhone" atpažins jūsų pirštų atspaudą, "iPhone" automatiškai paliks "Guided Access" režimą.

Išjunkite visą sensorinį ekraną

. Šis metodas tiesiog apriboja telefoną konkrečiai programai, tačiau kartais tai nėra pakankamai gerai. Pvz., Galbūt norėsite parodyti žmonėms konkrečią nuotrauką "Photos" programoje be jų perbraukdami per kitas, galbūt privačias nuotraukas.

Kad tai nebūtų, pirmiausia paleiskite "Photos" programą ir raskite vieną nuotrauką, kurią norite rodyti išjungti Trijų kartų paspauskite mygtuką "Pagrindinis", kad įjungtumėte režimą "Valdoma prieiga". Ekrano "Prieiga prie vedlyje" apatiniame kairiajame kampe bakstelėkite mygtuką "Parinktys" ir išjunkite "Palieskite" parinktį. Kai baigsite, bakstelėkite "Pradėti" arba "Tęsti" viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.

Dabar galite perkelti savo telefoną kažkam, ir jie gali pažiūrėti į ekraną arba žiūrėti vaizdo įrašą, jei rodomas vaizdo įrašas. Tačiau jie negalės bendrauti su telefonu, kol nepasieksite "Guided Access" režimo. Visas jutiklinis ekranas bus išjungtas, kol įvesite savo PIN kodą arba naudosite savo pirštų atspaudą.

Išjungti tam tikras jutiklinio ekrano sritis

Kitais atvejais galite tiesiog neįtraukti atskirų ekrano sričių. Pvz., Galbūt norėsite bendrinti savo telefoną su asmeniu, norinčiu skambinti telefonu. Telefono programoje yra ne tik numerio rinkinys telefono numerio rinkimui - jis apima jūsų kontaktų sąrašą, paskiausius skambučius ir balso pašto pranešimus.

Norėdami apriboti prieigą prie šių privačių duomenų, paleiskite telefono programą ir eikite į rinkiklį ekranas. Trys kartus paspauskite "Pagrindinis" mygtuką, kad įjungtumėte režimą "Valdoma prieiga". Naudokite pirštą, kad atkreiptumėte draugų ratus aplink programos sričių, kurių nenorite, kad su kuo nors bendrautų. Pavyzdžiui, "Phone" programoje galite užblokuoti apatinę navigacijos juostą. Asmuo, su kuriuo dalijasi telefoną, dabar gali naudoti ekrano viduryje esančią rinkimo klavietę, kad būtų galima paskambinti telefonu. Naudodami apatinę naršymo juostą jie negalės snausti aplink.

Kai išeinate iš "Guided Access", apribojimas bus pašalintas ir jūs galėsite vėl bendrauti su visais ekranais.


"Valdoma prieiga" paprastai laikoma tėvų kontrolės funkcija, bet tai yra daug daugiau nei tai. Tai viskas vardu, o ne suteikti asmeniui neribotą prieigą prie jūsų "iPhone" ar "iPad", galite tiksliai valdyti, ką jie gali padaryti jūsų įrenginyje.


Kaip pagaminti savo

Kaip pagaminti savo "Minecraft" kūrinius 3D šlovėje su "Chunky"

Jei ieškote būdų 3D vaizduoti ir išsaugoti savo mėgstamiausius "Minecraft" kūrinius, didelius ar mažus, ne toliau kaip Chunky. Kas yra grubus? Ankstesniame "Minecraft tutorial" parodėme, kaip paversti visą "World Map" žemėlapį į "Google Earth". -sivaizduokite interaktyvų žemėlapį su "Mapcrafter". Jei esate suinteresuotas, kad "MapCrafter" galėtumėte atlikti daugiau uždarų ir asmeninių vaizdų, nei gali suteikti "Chunky".

(how-to)

Kaip sinchronizuoti nuotraukas su

Kaip sinchronizuoti nuotraukas su "Apple Watch"

Pirmieji" smartphone "ekranai pakeičia piniginės nuotraukas, kaip parodyti savo nuotraukas, o dabar galite įdėti savo nuotraukas tiesiai ant riešo. Skaityk toliau, kai parodysime, kaip sinchronizuoti savo mėgstamas nuotraukas su "Apple Watch". Kaip tai veikia? "Apple Watch" gali išsaugoti iki 500 nuotraukų iš jūsų "iPhone" (tol, kol ši funkcija įjungta, "Photo" " " " " " " " " " " " " " " " " " " " ir " SUSIJĘS: Ką galite daryti su "iPhone" sveikatos programa Kiekviena nuotrauka yra keičiama, sinchronizuojama, ir rodomas nepriklausomai nuo laikrodžio ryšio su "iPhone" (net jei nesate prijungtas prie savo telefono, vis tiek galite žiūrėti į nuotraukas).

(how-to)