lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip peržiūrėti ir patvirtinti, kas atsiranda jūsų "Facebook" laiko juostoje

Kaip peržiūrėti ir patvirtinti, kas atsiranda jūsų "Facebook" laiko juostoje


Jei norite tvirtai kontroliuoti tai, kas rodomi "Facebook" laiko juostoje (ir taip visiems, su kuriais esate "Facebook" draugai ), yra paprastas, bet nepakankamas mechanizmas, sukurtas tiesiai į "Facebook", kad suteiktų jums patvirtinimo teises visame, kas tave įsileidžia.

Kodėl tu nori tai padaryti

Tarkime, mes visi turime mažiausias vienas iš šių žmonių mūsų "Facebook" draugų drauge: asmuo, kuris pažymi visus savo (politinės / įvykio / daugialygmenio rinkodaros) pranešimus, asmuo, kuris mėgsta skelbti atsitiktinius (o dažnai netinkamus) ) turinį ir pažymėkite visus, kurie, jų nuomone, gali juokinga, žmogus, kuris kiekviename renginyje perima milijoną nuotraukų ir pažymi kiekvieną asmenį, esantį kiekviename iš jų, arba bet kurį kitą žmonių skaičių, kurie piktnaudžiauja "Facebook" draugo žymėjimo funkcija.

Jei Jūs esate pavargęs nuo draugų, paženklinančių jus skelbimais "Super Awesome Rap Slam Battle !!!", jie bus kitais savaitgaliais ar tikrai nenorite, kad jūsų vakarėliai iš jūsų vakarų savaitgalio automatiškai įsilietų į jūsų "Facebook" kanalą be jūsų patvirtinimo, tuomet visiškai turėsite pasinaudoti "Laikotarpio apžvalga" "Funkcija. Trumpai tariant, peržiūrėję laiko juostą kiekvienas dalykas, kuriam buvo priskirta žyma skelbimuose, komentaruose ir nuotraukų kopijose, prieš peržiūrint jūsų "Facebook" laiko juostoje (ir matomas jūsų draugams / šeimos nariams / bendradarbiams).

SUSIJĘS : Kaip užblokuoti žmones nuo paskelbimo savo "Facebook" laiko juostoje be jų susivienijimo

Prieš pasinerdami į funkcijos įjungimą, verta atkreipti dėmesį į laiko peržiūros funkciją, kad nebūtų painiojama. Pirma, laiko peržiūros funkcija neleidžia iš tikrųjų cenzuoti turinio, kurio jums nepatinka "Facebook", jis leidžia jums tik laikyti dalykus, kurie jums nepatinka, nuo jūsų asmeninio laiko juostos, kad jis nebūtų matomas ten (nei stumiamas "Facebook" draugams). Neleidžiant paskelbti per laiko peržiūrą, jis neištrina, o tik laikina jį nuo laiko juostos.

Tai taip pat neleidžia žodžių draugams matyti įrašų, taigi, jei turite bendrų draugų, jie visi pamatyti tuos pranešimus, nesvarbu koks. Tai gali užkirsti kelią tik tai, kad įrašai rodomi jūsų profilio puslapyje ir rodomi draugų, kurių neturite bendrai su žymekliu, sklaidos kanaluose.

Panašu, kad žmonės nenustoja skelbti savo "Facebook" sienos per nustatymus, kuriuos sukonfigūravote savo sienai. Tvarkyklės peržiūros funkcija skirta filtruoti įrašus, kuriuose yra priskirta žyma, o ne filtruoti įrašus, kuriuos jūsų draugai palieka tiesiai į jūsų laiko juostą. Jei norite įgnybti, kas gali paskelbti savo "Facebook" sienoje, prašome perskaityti mūsų pamoka čia.

Galiausiai tai viskas ar niekas. Kol kas nėra laiko peržiūros funkcijos, leidžiančios nustatyti bet kokius patikimus draugus ar pan. Tai reiškia, kad jei jūsų sutuoktinis žymes t šeimyninėmis nuotraukomis, negalima pasakyti "Patvirtinti viską nuo naudotojo XYZ, aš jiems pasitiki", o jūs visada paliekate rankiniu būdu patvirtinti visus šiuos įrašus, kol jie pasirodys jūsų laiko juostoje.

Atsižvelgiant į šias kliūtis, tai yra labai patogus būdas sustabdyti jūsų draugus nematyti jūsų dėdės beprotiškų politinių rantų (kurių jis primygtinai reikalauja jus pažaboti) arba kiekvienam jūsų šeimos nariui matyti daugialypį rinkodaros šiukšlių, kurį jūsų bendradarbis visada pažymi visiems. .

Kaip įjungti laiko juostos peržiūrą

Įjungti ir naudoti laiko peržiūrą yra gana paprastas dalykas. Nors jūs galite perjungti šį nustatymą iš svetainės ir "Facebook" mobiliosios programos (mes parodysime, kaip tai padaryti), tai šiek tiek sparčiau, jei jūs tai atliksite svetainėje.

Laiko laiko peržiūros įjungimas tinklalapyje

Norėdami įgalinti laiko peržiūrą "Facebook" tinklalapyje, prisijunkite prie savo sąskaitos ir spustelėkite mažąjį meniu trikampį viršutiniame dešiniajame mėlynosios naršymo juostos pusėje, tada pasirinkite "Nustatymai", kaip parodyta žemiau.

Kairėje naršymo srityje pasirinkite "Laiko juosta ir žymėjimas".

Meniu "Laiko juosta ir žymėjimas" ieškokite įrašo "Žiūrėkite įrašus, kuriuos draugai pažymi jums, kol jie pasirodys jūsų laiko juostoje?"; pagal numatytuosius nustatymus šis nustatymas išjungtas. Bakstelėkite "Redaguoti", jei norite jį pakeisti.

Dabar atidarytame meniu spustelėkite išskleidžiamąjį meniu ir perjunkite "Išjungta" į "Įgalinta".

Pakeitimai įsigalioja iškart, patvirtinimo nėra, arba paspausti mygtuką "Išsaugoti".

"Mobile App" įgalinimas "Timeline Review"

Jei skaitote šį vadovėlį savo telefone ir norėtumėte šokinėti tiesiai į nustatymų keitimą, tai kaip tai padaryti "Facebook" mobiliojoje programoje. Nors tarp skirtingų mobiliųjų platformų skirtų programų skiriasi nedaug skirtumų, turėtumėte lengvai stebėti šiuos iOS ekrano vaizdus.

Naršymo juostoje bakstelėkite meniu mygtuką "Daugiau" ir pasirinkite "Nustatymai". meniu, kaip parodyta žemiau.

Iššokančiajame meniu pasirinkite "Paskyros nustatymai".

Meniu "Nustatymai" pasirinkite "Laiko juosta ir žymėjimas".

Kaip ir svetainėje, pasirinkite "Peržiūrėti" įrašai, kuriuos draugai pažymi jums, kol jie pasirodys jūsų laiko juostoje? "

Perjunkite" laiko juostos peržiūrą "į įjungtą.

Vėlgi, kaip ir tinklalapio perjungimas, nėra patvirtinimo ir pakeitimas įsigalioja iš karto.

Kaip naudotis Tvarkaraščio peržiūra

Dabar, kai įjungėte laiko peržiūros funkciją, pažvelkime į tai, ko atrodo kaip į veiksmą. Norėdami parodyti, mes užsiregistravome draugą, kad paskelbtumėte Minions meme ir pažymėtume mus. Kalbant apie stumdomą dalykų mastą, kuriam mes norėtume, kad nebūtų priskirta žyma, "Minions" primins, kad "Memions" tvirtai laikosi kvietimų šalims, kuriose parduodamos pernelyg didelės kainos žvakės, ir įrašus, kuriuose pažymėti vartotojai tarpvalstybinio narkotikų kontrabanda.

Kai kas nors Žymi jus, jūs gausite tokį pranešimą.

Pranešimas visada atrodo kaip "[user] pažymėjote jus įraše. Norėdami pridėti jį prie savo laiko juostos, eikite į laikrodžio apžvalgą "su pranešimo miniatiūra.

Čia galite pasirinkti "Pridėti į laiko juostą" arba "Slėpti".

Kai pridėsite ar paslėpsite elementus, pamatysite sutrumpintus įrašus kiekvienam elementui, kuris atspindi, kaip šis pranešimas bus rodomas "Facebook". Panašu, kad pridėti įrašą prie laiko juostos įterpia jį į jūsų draugų naujienų kanalą, įdėkite jį į savo sieną ir kitaip integruos jį į savo "Facebook" pėdsaką. Paslėptas įrašas nuo laiko juostos sustabdo tai, kas vyksta, tačiau ji neištrina įrašo arba pašalina žymą. Jei norite, galite aplankyti įrašą ir rankiniu būdu pasirinkti "pašalinti žymą", kad pašalintumėte nuorodą į savo "Facebook" paskyrą tik iš pranešimo arba, jei pranešimas yra daugiau nei susižavėjimas ir iš tikrųjų "Facebook" taisyklių pažeidimas arba neteisėtas, galite spustelėti mygtukas ataskaita.

Nors laiko peržiūra nėra tobulas, tai puikus būdas sugauti daugybę kvailų įrašų, kuriuos galite priskirti žymą, ir tuo pačiu metu išvengti, kad jūsų laiko juostos nepakliūtų (ir jūsų draugus erzintų) su garažu.



Kaip konvertuoti

Kaip konvertuoti "Google" dokumentų dokumentą į "Microsoft Office" formatu

" "Google" dokumentai, lakštai, skaidrės ir kitos "Google" programos pagal nutylėjimą saugo dokumentus "Google" nuosavose failų formose. Tačiau jūs galite atsisiųsti šiuos dokumentus į savo kietąjį diską kaip "Microsoft Office" failus, nesvarbu, ar norite tik vieną dokumentą, ar visą "Google" dokumentų biblioteką.

(how-to)

Nustatykite delsą, kai įvesite "Windows"

Nustatykite delsą, kai įvesite "Windows"

Aš neseniai įsilaužiau į labai erzinančią problemą, kai naudojate "Microsoft Word" mano "Windows" kompiuteryje. Pirma, tai gana greita mašina, todėl aš žinojo, kad tai nebuvo aparatūros problema, kai mačiau, kad tarp klaviatūros įvedimo simbolių ir simbolių, rodomų ekrane, pasibaigė. Kartais nebuvo de

(How-to)