lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip atkurti savo darbalaukį ir dokumentus išjungus iCloud sinchronizavimą macOS Sierra

Kaip atkurti savo darbalaukį ir dokumentus išjungus iCloud sinchronizavimą macOS Sierra


Nauja funkcija macOS Sierra leidžia sinchronizuoti failus iš savo darbalaukio ir dokumentų aplanko iCloud, taigi galite pasiekti juos visus savo įrenginyje. Tačiau jei išjungėte šią funkciją, ji bus ištrinta iš kompiuterio. Nebijok, nors: šie failai vis dar egzistuoja. Jie buvo tiesiog pašalinti iš darbalaukio ir dokumentų aplanko ir palikti iCloud Drive.

Šie failai yra saugomi dviejose skirtingose ​​vietose: darbalaukyje (arba aplanke "Dokumentai") ir iCloud diske. Failo ištrynimas iš darbalaukio arba Dokumentai taip pat ištrins iCloud diske saugomą kopiją.

Tačiau kai išjungiate darbalaukio ir dokumentų iCloud disko sinchronizavimą, "macOS" automatiškai pašalins failus iš šių dviejų vietų ir tiksaugokite juos "iCloud Drive". Tai atrodo šiek tiek atgal į tai, kaip jis turėtų veikti, taigi, jei jūs ketinate išjungti šią funkciją, štai kaip sugrąžinti failus į darbalaukį ir aplanką Dokumentai.

Norėdami pasiekti šį nustatymą, atidarykite Sistemos nuostatas ir spustelėkite "iCloud".

"iCloud Drive" dešinėje spustelėkite "Parinktys".

Išvalykite žymės langelį šalia "Desktop & Documents Folders"

Gausite iššokantį langą įspėjęs, kad šie failai bus saugomi tik "iCloud Drive", jei išjungsite darbalaukį ir "Documents syncing". Eik į priekį ir spustelėkite "Išjungti".

Darbalaukyje ir aplanke "Dokumentai" esantys failai bus pašalinti ir įdėti į "iCloud Drive", kuris automatiškai bus atidarytas spustelėjus "Išjungti", todėl šie failai iš tikrųjų nebeliks ir ištrinami, bet jie tiesiog perkeliami į "iCloud Drive".

Tada atidarykite "Mac OS" "iCloud" disko aplanką ir pamatysite du aplankus "Darbalaukis" ir "Dokumentai". Yra ten, kur jūsų failai išnyko.

Atidarykite kiekvieną aplanką aukštyn ir vilkdami ir numeskite failus į savo darbastalį, laikydami nuspaudę komandų mygtuką, kopijuodami ir įklijuodami juos, o tada ištrinę tuos, kurie vis dar saugomi "iCloud Drive" .

Dar šiek tiek keista, kad "macOS" automatiškai pašalina failus iš jūsų darbalaukio ir dokumentų aplanko ir pateikia juos tik "iCloud Drive". Daugelis vartotojų mano, kad išjungus "iCloud Drive", sinchronizuojant jų failus iš tikrųjų bus pašalintas iš "iCloud Drive" ir perkeltas į savo darbalaukį ir "Documents" aplanką, kuris bus saugomas lokaliai, bet tai iš tiesų yra priešinga ... dėl kai kurių priežasčių.


Kaip sinchronizuoti savo

Kaip sinchronizuoti savo "Chrome", "Firefox" ir "Internet Explorer" žymes naudodami "Safari"

Jei reguliariai naudojate" Mac "ir" Windows ", tai yra tikimybė, kad naudojate ne naršyklę, o kitą" Safari ". . Jei norite naudoti "Safari" ir išsaugoti savo žymas sinchronizuoti, tai kaip tai padaryti. Štai kaip tai padaryti. Vienas iš dalykų, susijusių su "Safari" naudojimu "Mac" ar "iOS" įrenginiuose, yra tai, kad jei naudojate "Windows" naudodami kitą naršyklę, t sinchronizuoti, jei naudojate "Internet Explorer", "Firefox" ar "Chrome".

(how-to)

Kaip naudoti

Kaip naudoti "Apple New Notes" programą, kad tvarkytumėte savo mintis

Pastebėjus, galite atkreipti dėmesį į tą nuostabią idėją, kurią jūs atsiradote dušu, ir leiskite ją nusileisti. "Apple Notes Notes" programa nuėjo ilgą kelią nuo netikrų popieriaus lapų, įdėtų funkcijų, kad jūsų geriausi smegenų audiniai būtų visada pasiekiami. Pastabos padeda iškrauti savo smegenis, suteikiant jums patogų būdą išreikšti savo aktualiausias mintis ir, jei jums priklauso kiti "Apple" įrenginiai, prijungti prie tos pačios "iCloud" paskyros, jie bus iškart sinchronizuoti, tai reiškia, kad visur, kur jūs einate, taip pat yra jūsų pastabos.

(how-to)