lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip pašalinti ką nors iš "PlayStation" draugų sąrašo

Kaip pašalinti ką nors iš "PlayStation" draugų sąrašo


Puikus galimybė pridėti savo draugų "PlayStation". Galite pamatyti, ką daro vienas kitas, kokius žaidimus žaidžiate ir kai kuriais atvejais galite žaisti. Kol šis asmuo nebus kažkas, su kuriuo norite žaisti, tai yra. Tada atėjo laikas juos pašalinti.

SUSIJĘS: Koks skirtumas tarp "PlayStation 4", "PlayStation 4 Slim" ir "PlayStation 4 Pro"?

Tai ne tik atsikratyti žmonių, , žinoma, kartais tiesiog reikia namuose valyti. Arba galbūt jūs klaidingai pridėjote ką nors. Nepriklausomai nuo priežasties, tvarkyti savo draugų sąrašuose esančias vartotojus yra gana paprasta užduotis, nors ir šiek tiek pagamintos, nes kiekvienas vartotojas turi būti valdomas atskirai ir nėra galimybės išmėginti vartotojus (jei tai turėtų būti kažkas, ko norite padaryti).

Norėdami pradėti, pirmiausia turėsite pereiti į savo draugų sąrašą. Tai turėtų būti trečiasis įrašas veiksmų juostoje.

Iš ten peržiūrėkite savo draugų sąrašą, kol rasite asmenį, kurį norite pašalinti. Spustelėkite savo vardą sąraše, kad pamatytumėte savo profilį.

Per profilį pereikite prie trijų taškų ir bakstelėkite valdymo pulto mygtuką X.

Tai bus du variantai: "Pašalinti iš draugų" ir "Blokuoti". Jei norite tik ištrinti juos iš savo sąrašo, pasirinkite pirmąją parinktį. Jei jie tikrai jus nuliūdino, galite pasirinkti "Blokuoti", kad jie jokiu būdu nesikeistų. Jei norite gauti daugiau informacijos apie naudotojų blokavimą ir tai, ką reiškia, eikite čia.

Atsiras patvirtinimo langas, kuriame bus klausiama, ar esate tikras, kad tai, ko norite. Pasirinkite "OK", kad patvirtintumėte. Poof- jie praeina.

Jei norite toliau žengti žingsnį ir iš tikrųjų užblokuoti naudotoją, išskleidžiamajame meniu pasirinkite šią parinktį.

Vėlgi pasirodys patvirtinimo langas, tačiau šį kartą taip pat yra galimybė pamatyti, ką blokuoja.

Paspaudus, kad parodys viską, ko negalės daryti su šiuo naudotoju, kai jie bus užblokuoti.

Jei paspausite į šį meniu, spustelėkite "Gerai", kad grįžtumėte į pagrindinio bloko ekraną. Jei esate įsitikinęs, kad tai, ko norite padaryti, patvirtinkite jį spustelėję "Blokuoti". Priimta.

Pastaba: rašant šį įrašą "Erics" nebuvo pašalintas arba užblokuotas.


Kaip sukonfigūruoti jūsų

Kaip sukonfigūruoti jūsų "Mac" individualius "Trackpad Gestures" naudodami "BetterTouchTool

Vienas geriausių dalykų, susijusių su" MacBooks ", - tai daugelis" trackpad "gestų, kuriuos galite naudoti. Galite greitai ieškoti kažko, priartinti ar mažinti, keisti stalinius kompiuterius ir dar daugiau. Tačiau jei esate galingas vartotojas, greičiausiai gali būti daugiau nei keletas nepalaikomų dalykų, kuriuos savo "trackpad" galėtumėte padaryti.

(how-top)

Kaip nustatyti savo

Kaip nustatyti savo "Facebook" paskyrą, kad ištrintumėte arba prisimenate jus po savo mirties

Daugelis klausimų kyla, kai vienas apmąsto savo paskutines dienas. Kur mes eisime? Ar tikrai yra po gyvenimo? Kas bus su mano "Facebook" paskyra? Gerai, kad pirmasis greičiausiai yra mažas prioritetų sąraše, bet tai ką nors galvoti. Tai nėra malonus dalykas spręsti, bet tai būtina. Kai mirsi, jūsų internetinis paveldas gyvena.

(how-top)