lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip išstumti kažkieno "Instagram" istoriją

Kaip išstumti kažkieno "Instagram" istoriją


"Instagram" naujoji "Story" funkcija yra ... susiskaidžiusi. Aš esu didelis gerbėjas, bet kiti "How-To Geek" komandos nariai mano, kad jie tiesiog ekrano nekilnojamojo turto atliekų. Arba galbūt yra tik erzinančių žmonių, kuriuos norite stebėti "Instagram", bet nematote visko, ką jie skelbia savo istorijai. Tokiu atveju geriausias dalykas yra nutildyti. Štai kaip.

SUSIJĘS: Kas yra "Instagram" istorijos ir kaip juos naudoti?

Atidarykite "Instagram" ir eikite į savo kanalo viršuje. Perbraukite per "Stories" viršuje, kol rasite asmenį, kurį norite nutildyti.

Bakstelėkite ir laikykite nuspaudę paskyros, kurią norite nutildyti, miniatiūrą, tada palieskite Nutildyti [AccountName] "Story". Aš išjungiu "brosbeingbasic".

"Nutraukimas" perkelia savo istoriją į pašarų dešinę pusę ir grazuoja, todėl nematote, kai jie paskelbė naują vaizdą. Tai leidžia lengviau laikytis žmonių, kuriuos norėtumėte sekti.

Jei norite įjungti paskyrą, tiesiog palieskite ir palaikykite savo pilką piktogramą ir pasirinkite "Išjungti" [AccountName] istoriją.


Kaip stebėti savo transliacijos ir transliacijas su

Kaip stebėti savo transliacijos ir transliacijas su "Trakt.TV

Tarp kabelių tinklų, išleidžiančių fantastiškus pasirodymus, srautinių transliacijų platformų, kuriuose serijiniu būdu originalus, ir transliuotų tinklų, kurie bando neatsilikti, sekti visų jūsų pasirodymų gali būti galvos skausmas. "Trakt.TV" paslauga gali padėti. "Trakt.TV" yra specialiai sukurtas TV priklausomybei, kuriame yra beveik visų pagrindinių tinklų, o srautai - ten, įskaitant tvarkaraščius ir kokias paslaugas siūlo jų kataloguose.

(how-top)

Kaip nepamiršti, kad žmonės žino, kad skaitote savo pranešimą

Kaip nepamiršti, kad žmonės žino, kad skaitote savo pranešimą "Facebook" puslapyje

"Facebook" yra populiariausias socialinis tinklas internete, todėl jo pranešimų paslauga yra labai paplitęs būdas žmonėms privačiai bendrauti tarpusavyje. Tačiau "Facebook" taip pat nurodo, kada jūsų gavėjas perskaitė jūsų pranešimą - kažkas ne visiems. Jie vadinami "skaitomais kvitais", o "Facebook" iš tikrųjų neįtraukia įtaisyto jų išjungimo būdų.

(how-top)