lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip prisijungti prie "Netflix" bandymo programos ir išbandyti naujas savybes "Early

Kaip prisijungti prie "Netflix" bandymo programos ir išbandyti naujas savybes "Early


" "Netflix" dažnai tikrina naujas funkcijas ir dizainus nedaug vartotojų prieš juos paleidžiant visiems. Bendrovė išbandė tokius dalykus kaip "Skip Intro" mygtukas arba mobiliojo duomenų saugojimo funkcija savaitėmis ar mėnesiais, kol kas nors juos gauna. Jei norite būti tarp vartotojų, kurie bando išbandyti naujas funkcijas, čia rasite, kaip prisijungti prie "Netflix" bandymo programos.

Norėdami prisijungti prie testavimo grupės, atidarykite "Netflix" savo naršyklėje, užveskite pelės žymeklį ant profilio piktogramos viršutiniame dešiniajame kampe ir spustelėkite "Paskyra".

Skiltyje Nustatymai spustelėkite "Tikrinti dalyvavimą".

Dešinėje ekrano pusėje įjunkite jungiklį, kad prisijungtumėte prie bandymo programos.

"Netflix" ne visuomet praneš jums, kada jūs "iš naujo peržiūrėsite naują funkciją, o jūs negalėsite atlikti tų pačių testų kaip ir visi kiti, tačiau turėtumėte pastebėti keletą pakeitimų prieš kitus žmones. Jei kada nors norite sustabdyti bandomąjį dalyką, galite grįžti į šį skyrių, kad išjungtumėte perjungimą ir grįžtumėte prie įprastos "Netflix" patirties.


Kaip įsitikinti, kad

Kaip įsitikinti, kad "Chrome" plėtinys yra saugus prieš įdiegiant jį

Dauguma "Chrome" galios ir lankstumo priklauso nuo jos didžiulės plėtinių ekosistemos. Problema ta, kad šie plėtiniai taip pat gali pavogti duomenis, stebėti kiekvieną veiksmą ar dar blogiau. Štai, kaip įsitikinti, kad plėtinys yra saugus, prieš jį įdiegiant. Kodėl "Chrome" plėtiniai gali būti pavojingi Kai įdiegsite "Chrome" plėtinį, iš esmės jūs prisijungiate prie pasitikėjimo grindžiamų santykių su šio pratęsimo kūrėju.

(how-top)

Kaip sustabdyti

Kaip sustabdyti "Mac" nuo automatizuoto prisijungimo prie "Wi-Fi" tinklo

Mac "automatiškai vėl prijungs jus prie anksčiau prijungtų" Wi-Fi "tinklų. Pradedant MacOS High Sierra, dabar galite pasakyti, kad "Mac" nenaudojate automatiškai prisijungti prie tam tikrų "Wi-Fi" tinklų. Jūsų "Mac" prisimins "Wi-Fi" tinklo slaptafrazę ir kitus prisijungimo duomenis, bet nebus prisijungęs, nebent tai bus pasakyta.

(how-top)