lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip gauti pranešimą, kai paliekate savo raktus ar piniginę už "Trackr

Kaip gauti pranešimą, kai paliekate savo raktus ar piniginę už "Trackr


" Trackr "yra patogus mažas įrenginys, kurį galite naudoti norėdami rasti savo raktus, piniginę ar ką nors kito, kurį dažnai pamiršote. Jei esate linkęs palikti savo daiktą, taip pat galite nustatyti "Trackr", kad praneštumėte, kai per daug nutolęs nuo savo daiktų, todėl jūs jo nepalikite. Štai kaip įjungti ir tinkinti "Trackr" pranešimus.

SUSIJUSIOS: Kaip naudoti "Trackr", kad rastumėte raktai, piniginė, telefone ar nieko kito

"Trackr" įrenginiai prijungiami prie jūsų telefono per "Bluetooth" kiek jie yra maždaug 100 pėdų viena nuo kitos. Programa suteikia jums galimybę skambinti jūsų Trackr įrenginiui, jūsų telefonui arba abiems, jei jie visada atsijungė.

Jei norite įjungti šią funkciją, atidarykite "Trackr" programą ir viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite trijų mygtukų meniu piktogramą. .

Bakstelėkite krumpliaračio piktogramą šalia įrenginio, į kurį norite gauti pranešimus.

Šiame puslapyje mums rūpi du nustatymai, priklausomai nuo to, kaip norite gauti pranešimą, kad paliekate savo daiktus už:

  • Įspėjimas apie įrenginio atskyrimą: Jei įjungta ši funkcija, kai jūsų "Trackr" palieka jūsų telefono "Bluetooth" diapazoną, "Trackr" skleidžia garsą. Tai yra naudinga, jei vis tiek esate pakankamai arti, kad girdėtumėte perspėjimą, kai pamiršite savo raktus. Pavyzdžiui, jei paliksite raktus miegamajame, kai ryte eik prie virtuvės. Tačiau šis pranešimas nebus siunčiamas į jūsų telefoną, todėl jis padės tik tuo atveju, jei vis tiek pakankamai arti savo "Trackr", kad girdėtų, kad jis žiedas.
  • Telefono atskyrimo įspėjimas: Mano patirtis yra tai, kad daugiau naudinga galimybė. Pvz., Jei atsijungiate nuo savo piniginės, telefonas pradės skambėti, kad praneštumėte, kad paliko jį. Teoriškai tai taip pat gali padėti jums išgirsti jūsų telefoną, jei paliksite jį už savo kišenėje esančių raktų, tačiau vėl reikės, kad jis būtų pakankamai arti, kad galėtumėte skambėti, bet taip pat ir už "Bluetooth" ribų.

Jei jūs tikrai norite įsitikinti, kad neprarasite savo daiktų, įjunkite abu šiuos. Tai padvigubina jūsų galimybes, kad išgirsite žiedą, kai paliksite savo raktus, telefoną ar piniginę.

Žinoma, nebūtinai norite, kad kiekvieną kartą, kai jūsų klavišai yra daugiau nei 100 pėdų nuo jūsų telefonas. Jei norite apriboti savo įspėjimus, kai esate ne namuose ar toli nuo darbo, galite naudoti funkciją, pavadintą "Wi-Fi" saugios zonos. Kai įjungsite šią funkciją, "Trackr" nebus siunčiami atskyrimo įspėjimai, kai jūsų telefonas yra prijungtas prie norimų "Wi-Fi" tinklų. Jei norite tai įjungti, grįžkite į pagrindinį Trackr ekraną ir bakstelėkite trijų eilučių meniu mygtuką viršutiniame kairiajame kampe.

Išskleidimo meniu bakstelėkite "Wi-Fi" saugios zonos. Šiame ekrane galite taip pat paliesti "Silent Mode", kad laikinai slėptų visus atskyrimo įspėjimus.

Slinkite žemyn ir pamatysite visų "Wi-Fi" tinklų, kuriuos prisimins jūsų telefonas, sąrašą. Bakstelėkite perjungiklį šalia bet kurių "Wi-Fi" tinklų, kad išskirtumėte šias vietas iš savo atskyrimo įspėjimų. Pvz., Jei nenorite gauti pranešimų kiekvieną kartą, kai esate toli nuo savo klavišų namuose, bakstelėkite perjungimą šalia namų "Wi-Fi" tinklo.

Kadangi "Trackr" naudoja "Bluetooth", kad nustatytų, kada esate toli iš savo daiktų galite gauti klaidingų įspėjimų. Tai nėra neprotinga sistema, bet jei jūs linkę prarasti savo daiktus, kai išeinate, Trackr suteikia jums patogią apsaugą.


Visiškas Symbolic Links nuorodų (dar žinomų kaip

Visiškas Symbolic Links nuorodų (dar žinomų kaip "Symlinks") kūrimas sistemoje Windows

"Windows 10, 8, 7 ir Vista palaiko simbolines nuorodas, taip pat žinomas kaip simbolių nuorodos, nurodo į failą arba jūsų sistemos aplankas. Galite juos kurti naudodami komandinę eilutę arba trečiosios šalies įrankį, pavadintą "Link Shell Extension". Kas yra simbolinės nuorodos? Simboliniai saitai iš esmės yra išplėstinės nuorodos.

(how-top)

Sužinokite, ar jūsų bosas gali atsisiųsti jūsų silpną DM

Sužinokite, ar jūsų bosas gali atsisiųsti jūsų silpną DM

Nieko nieko nesakyk apie "Slack", kurio negalėtumėte pasakyti savo bosui, nes yra tikimybė, kad jis galės atsisiųsti viską net Praėjusį savaitę "Slack" pakeitė politiką, ty "Slack Workspace" savininkai, kurie moka už "Plus" planą, dabar gali atsisiųsti visą pranešimų istoriją, įskaitant tiesioginius pranešimus tarp jūsų ir jūsų kolegų.

(how-top)