lt.phhsnews.com


lt.phhsnews.com / Kaip nepamiršti, kad žmonės žino, kad skaitote savo pranešimą "Facebook" puslapyje

Kaip nepamiršti, kad žmonės žino, kad skaitote savo pranešimą "Facebook" puslapyje


"Facebook" yra populiariausias socialinis tinklas internete, todėl jo pranešimų paslauga yra labai paplitęs būdas žmonėms privačiai bendrauti tarpusavyje. Tačiau "Facebook" taip pat nurodo, kada jūsų gavėjas perskaitė jūsų pranešimą - kažkas ne visiems.

Jie vadinami "skaitomais kvitais", o "Facebook" iš tikrųjų neįtraukia įtaisyto jų išjungimo būdų. "

" "Chrome" ir "Firefox": naudokite "nematomą" plėtinį

Jei daugumoje jūsų kalbate internete, yra paprastas paprastas pratęsimas "Chrome" ir "Firefox", kurie pašalins dialogo langą "Žiūrėta" iš pokalbių langelių, įskaitant ir "Messenger.com" (tik "Chrome").

Verta paminėti, kad "Firefox" plėtinys yra labai barebones, palyginti su tos pačios "Chrome" plėtiniu. pavadinimas (atrodo, kad juos sukūrė skirtingi kūrėjai). Taigi, mes apimsime kiekvieną atskirai, pradedant "Chrome".

Neįrodyta "Chrome"

UPDATE : deja, šiame pranešime anksčiau rekomenduojamas plėtinys "Nematomas" iš esmės tapo neseniai kenkėjiška programa, jis prasidėjo kuriant mūsų sistemoje iškylančius langus, kurie nuolat buvo pažymėti pagal mūsų kovos su kenkėjiškų programų programą, ir vienas iš apžvalgų rodo, kad mes ne vieninteliai. Todėl mes nebegalime įdiegti šio plėtinio, o jei jau įdiegėte, jį reikia pašalinti dabar. Mes pašalinome šį skirsnį, kol bus kito metodo, kaip tai padaryti "Chrome".

Neįrodyta "Firefox"

Tai yra tikrai paprasta, kaip jau sakiau anksčiau, čia nėra jokių funkcijų. visiškai kitoks plėtinys iš kito kūrėjo. Tai tiesiog daro tai, ką jis daro, ir viskas.

Įdiekite šį plėtinį. Nėra nustatymų, skirtų įgnybti, nieko neįgalinti ar neleisti. Tai tik pratęsimas ir nieko daugiau. Taip pat verta paminėti, kad tai visai neveikia "Messenger.com" - jis taikomas tik "Facebook".

"Android": siųsti pranešimus su nerodoma programa

Labai panašus į "Chrome" ir "Firefox", paprasta programa atliks "Android" taip pat. Programa, kuri taip pat vadinama nesuvokiama (nesiejama su "Chrome" ar "Firefox" plėtiniais), iš esmės pakeičia oficialią "Facebook Messenger" programą, bet taip pat blokuoja "matomus" pranešimus "WhatsApp", "Viber" ir "Telegram".

Pradėti , pirmiausia turėsite įdiegti programą. Įdiegę paleiskite nustatymo procesą, kuriame bus nurodyta, kaip programa veikia. Paskutinis veiksmas reikalauja, kad jums būtų leista pranešti apie prieigą prie programos.

Taip pat reikalaujama, kad būtų įdiegta oficiali "Facebook Messenger" programa, taigi įsitikinkite, kad tai taip pat yra.

Iš esmės, čia yra "Nepamirškite" "Android" Ar: jis skaito jūsų "Facebook Messenger" pranešimus, ištraukia tekstą iš jų, tada įtraukia jį į savo langą. Tai leidžia jums perskaityti viską, ką pasakė, visa tai be jokio kito asmens, kuris jį suprato.

Žinoma, tai reiškia du pranešimus: vieną "Messenger", vieną - "Neseni". Be to, jūs negalite tiesiogiai atsakyti į pranešimus iš nesuvieno - tai tik atidarys pranešimą Messenger, leis kitai šaliai sužinoti, kad tu jau matai pranešimą. Iš tikrųjų, tai tokio pobūdžio metodas Janky, tačiau jis vis dėlto tarnauja numatytam tikslui.

Ir tai iš tikrųjų yra viskas, ko reikia. Tai paprasta ir efektyvi, net jei šiek tiek nepatogus sprendimas.


Tai yra labai paprastas daugelio naudotojų problemų sprendimo būdas. Tai pašalina nereikalingus slėgio Messenger vartotojai turi atsakyti netrukus, perskaitę pranešimą, kad nepažeistų kitos šalies, kuri yra tiesiog kvaila. Tokiu būdu galite skaityti pranešimus, kai norite, tada atsakykite, kai tai yra naudinga.


Kaip įgalinti

Kaip įgalinti "MacOS" "Dark" meniu juostą ir doką

. Tai matėte ekrano paveikslėliuose: juodos meniu juostos ir juodo doko. Kaip jie tai padarė? Jei tai atrodo magiškas triukas, tai yra priežastis: kol prieš Yosemite prieš kelerius metus juodojo meniu juostos nustatymas reiškia, kad reikia naudoti sunkiai įdiegtas trečiųjų šalių hacks. Įjungti Dark Mode "macOS" Pirmiausia atidarykite "System Preferences", tada spustelėkite "General".

(how-top)

Kaip

Kaip "nepatirti" kompiuterio savo iPhone ar iPad

Kai pirmą kartą įjunkite savo" iPhone "ar" iPad "į kompiuterį, būsite paraginti" pasitikėti "kompiuteriu savo įrenginyje . Tai suteikia kompiuteriui iTunes ir kitų valdymo įrankių galimybę pasiekti nuotraukas, failus, nustatymus, kontaktus ir kitus duomenis. Jūsų iPhone ar iPad prisimena šį sprendimą ir automatiškai pasitiks šį kompiuterį ateityje.

(how-top)